IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Lauantai 29.08.2009 13:53

Amerikkalaisten typerimmät oikeusvoitot


Jaettu 5. sija:
Austinissa Texasissa jury määräsi $780,000 suuruisen korvauksen Kathleen Robertsonille koska huonekaluliikkeessä juokseva pikkupoika oli aiheuttanut hänen nilkkansa murtumisen. Liikkeen omistaja oli ymmärrettävästi hieman yllättynyt kun tuli ilmi, että tämä rasavilli pikkupoika oli Robertsonin oma lapsi.

Jaettu 5. sija:
Los Angelesissa 19-vuotias Carl Truman voitti oikeudessa $74,000 sekä lääkärikustannukset
kun hänen naapurinsa oli peruuttanut Honda Accordillaan hänen kätensä yli. Truman ei ollut huomannut, että auto oli lähdössä kun hän oli varastamassa naapurinsa pölykapseleita.

Jaettu 5. sija:
Bristolissa, Pennsylvaniassa Terrence Dickson oli juuri lopettamaisillaan asuntomurtoa ja oli poistumassa autotallin kautta. Autotallin sähköovi oli kuitenkin epäkunnossa eikä hän saanut sitä auki. Asunnon kautta palaaminen ei enää onnistunut sillä ovi josta hän oli tullut, oli mennyt lukkoon.
Asunnon omistajat olivat lomalla ja Dickson joutui viettämään autotallissa kahdeksan päivää juoden Pepsiä ja syöden koiranruokaa. Dickson haastoi asunnon omistajien vakuutusyhtiön oikeuteen vedoten siihen, että tapaus aiheutti hänelle tarpeetonta henkistä kärsimystä. Jury hyväksyi $500,000 korvausvaateen.

4. sija:
Little Rockissa Arkansasissa Jerry Williamsille korvattiin $14,500 sekä lääkärinkulut koska naapurin beagle oli puraissut häntä takamuksesta. Koira oli ollut kytkettynä omistajansa takapihalla. Hyväksytty korvaus oli pienempi mitä oli vaadittu sillä jurystä tuntui, että Williams, joka oli kiivennyt aidan yli pihalle, saattoi provosoida beaglea ammuskelemalla sitä ilmakiväärillä.

3. sija:
Philadelphialainen ravintola määrättiin maksamaan Lancasterista kotoisin olevalle Amber Carsonille $113,500 siitä hyvästä kun hän oli liukastunut limonadiin ja murskannut häntäluunsa. Limonadi oli joutunut lattialle kun Carson heitti sillä poikaystäväänsä riidan aikana 30 sekuntia ennen liukastumistaan.

2. sija:
Delawaressa, Claymontissa Kara Walton haastoi oikeuteen naapurikylän yökerhon omistajan koska hän oli pudonnut vessan ikkunasta katkaisten kaksi etuhammasta. Putoaminen tapahtui kun hän yritti säästää sisäänpääsylipun hinnan $3.50 ja kiipesi salaa vessan ikkunasta sisään. Hänelle korvattiin $12,000 sekä hammaslääkärikulut.

1. sija:
Tämän vuoden voittaja on Merv Grazinski Oklahoma Citystä, Oklahomasta. Grazinski osti uuden 32-jalkaisen Winnebago-asuntoauton. Ensimmäisellä matkallaan hän ajoi moottoritietä pitkin ja asetti vakionopeussäätimen 70:n mailiin poistuen sitten kuskin paikalta kylmän viileästi keittelemään kahvia auton takaosaan. Ei mikään yllätys, että tämän seurauksena asuntoauto suistui tieltä ja murskautui palasiksi. Grazinski haastoi Winnebagon oikeuteen koska omistajan käsikirjassa ei lukenut,ettei näin voinut tehdä. Jury päätti, että hän on oikeutettu saamaan $1,750,000 korvauksen sekä uuden asuntoauton. Tämän seurauksena yhtiö vaihtoi käsikirjan sisältöä siltä varalta, että joku toinen täydellinen idiootti sattuisi ostamaan heiltä auton.

Ajatelkaa tuolla kansalla on ydinase...

[Ei aihetta]Torstai 27.08.2009 00:36

Haluan kissimirrin :<

[Ei aihetta]Maanantai 24.08.2009 21:14

Irina Waltikassa 6.11. :O
Oon jo menossa.

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.08.2009 04:44

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.08.2009 03:08

HALUAN MUUTTAA JO.

Miks on vielä VIIKKO kuun vaihteeseen, ja siihen että saadaan avaimet. En jaksa odottaa. Nytkin istun töissä ja kattelen vaan Ikean nettisivuja. Haluan ostaa <3

Tulee varmasti tyylikkäitä sisustusratkaisuja kun kahdet erityyliset tavarat lyö samaan luukkuun. Mun koti: Valkoista, tammiviilua ja kylmiä sävyjä; petrolin sinistä, harmaata, terästä. Pelkistettyjä tavaroita ja huonekaluja. A:n koti: Tummaa puuta ja lämpimiä sävyjä; punaista, ruskeaa, oranssia. Lämmintä ja klassista. Et et. Lisäks meillä ei ole YHTÄÄN kattolamppua kummallakaan. Pimeetä menoo, kuten yleensä.

[Ei aihetta]Lauantai 22.08.2009 00:37

Kaks yövuoroa +
Kaks iltavuoroa +
Kaks aamuvuoroa =
3 viikon LOMA.

Ah. <3

[Ei aihetta]Perjantai 21.08.2009 18:02

Mun keittiöremontin piti tulla valmiiksi 30.2.2009. Tänään kävi puuseppä viimeisen kerran.
ONNEKS AIKATAULUT PITÄÄ.

Ps. Tää siis tuli jo kerran valmiiksi, mutta pari kaapinovea TIPPU. SARANOILTA. Piti tehdä uusiks. Että se on ammattitaito joka jyllää.

[Ei aihetta]Perjantai 21.08.2009 04:02

Oon yövuorossa ja katoin TAAAS Titanicin. Oon kattonut sen ainakin sataan kertaan. Paitsi lopun. Se oon nähnyt ehkä kahdesti. Sammutan telkkarin aina ennen kuin laiva kolahtaa jäävuoreen. On nimittäin kurjaa että ihmisiä kuolee. Pidän enemmän kauniista puvuista ja pussailusta.

[Ei aihetta]Perjantai 21.08.2009 00:24

MEILLÄ ON UUS KOTI. UUS IHANA TILAVA VALOISA LÄPITALON REMONTOITU YLIMMÄN KERROKSEN IHANUUS JOSSA ON VALKOISET LAUTALATTIAT (oke, joku laminaatti oikeesti) JA AUTOPAIKKA JA ISO PARVEKE JA ASTIANPESUKONE JA ISOT IKKUNAT JA TALOYHTIÖSSÄ UIMA-ALLAS. Haluan muuttaa jo.

Ja A pilas mun ilon ja sanoi että se asunto on SIELUTON. Haloo mä oon se sielu.

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.08.2009 16:19

Synttäri-viikonloppu. Syön kakkua ja halkean.

Jee onnee Liisa, Marianne, Veli ja Nuutti.