IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.06.2009 20:32

Hienoo tulla saikun jälkeen töihin kun asukkaat arvostaa.

- Kultamussukkaaa. Rakastan sinua. Olet rakas. Olet oikea kusimoottori.


Mitä ??

[Ei aihetta]Lauantai 27.06.2009 18:46

Haha.
Antti oli eilen lähtenyt töistä, niin siinä pihalla oli istuskellut pari mirkkua ja ne oli siinä vähän silmäillyt Anttiin päin. Kun Antti käveli autolle, ne tytöt oli revennyt nauraan ihan täysillä. Toinen oli huutanut että "you have a nice panda, it's so lovely". Sitten ne oli halunnut kätellä. :-D

Nyt Antti väittää kivenkovaan että Pandalla saa. Mä väitän että ilman sais paremmin.

[Ei aihetta]Torstai 25.06.2009 00:29

Pelattiin rantsussa vähän piitsipalloa. Ehkä pari tuntia. JALKAPALLOLLA. Alaikäisten poikien kanssa. Se pallo oli niin helvetin kova, että mun käsivarret on pienillä mustelmilla, kipeät ja tunnottomat. Lisäksi sormet tärisee niin paljon että syödessä haarukka ei meinannut osua suuhun ja nää näppäimet on vähän vaikeita.

Ps. Älkää kertoko työkavereille.

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 21:41

Ainii. Sain neste gigolosta ilmaisen raaputus-arvan, ja voitinkin paketin kevyt metvurstia!
Kyllä nyt on voittajan fiilis.

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 13:55

Eilen vietin neljä tuntia arvokasta aikaani Valkeakosken tk:n päivystyksessä <3 Joku fakin nikamalukko, ja siitä johtuva lihastulehdus niskassa, kaulassa, hartioissa ja selässä. Seuraavan kerran töihin vasta sunnuntaina. Vaik ei tää nyt hirveän hienoa ole, niin täytyy sanoa että ei ollenkaan huonot kelit sairastaa kotosalla.

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 19:05

H: MIKS MÄ OON TÄLLÄNEN KEHARI
A: Oot saanu vaikutteita töistä.
H: Nii.
A: Ja äidiltäs...

[Ei aihetta]Torstai 18.06.2009 13:14

Odottaminen on surullista.
Surullisempaa, jos ei odota ketään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 22:07

Antilla alkoi loma. Nyt se juo kotonaan viskiä, ajelee päältäajettavalla ruohonleikkurilla ja lähettelee mulle kännykkään kuvia niiden kissasta?

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 20:48

Se saa 5€ joka tulee tiskaamaan mun sahanpuruiset astiat.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 14:55

JUMANKAUTA ETTÄ ON VAIKEETA.

Ongelma on tämä. Oon hankkinut puhelimeni ja liittymäni joskus alaikäisenä, ja nuo molemmat ovat siis äitimamman nimissä. Nyt oon sitten yrittänyt vaihtaa niitä omiin nimiini, että saisin puhelinlaskut omaan kotiini, netin samaan laskuun jne. Mutta se ei ole niin helppoa!

Koko show lähti siitä kun vaihdoin joulukuussa liittymän Soneralta DNA:lle. Hommassa ei pitänyt olla mitään ongelmaa. Mutta. Uusi liittymä ei toiminut, koska minulla ei ole valtuuksia vaihtaa liittymää omaan puhelimeeni, koska se on äidin nimissä. Otin siis äidin mukaan liikkeeseen ja liittymän piti alkaa toimimaan viikon sisään. Liittymän haltijan pystyi vaihtamaan vasta sitten kun liittymä on toiminnassa, näin sanottiin. Liittymä alkoi toimia ja kaikki ok. Menin liikkeeseen uudestaan ja sanoin että ottaisin sen nyt omiin nimiini. "Joo ei se käy, sun äidin pitää tulla tekemään se, tai soittaa asiakaspalveluun." Jaa. Äiti soittaa asiakaspalveluun. "Teidän pitää molempien olla siellä liikkeessä tekemässä valtakirja". Nyt eilen päästiin vihdoista viimein MOLEMMAT sinne perhanan DNA-liikkeeseen. Ja mikä on lopputulos. "EI TÄTÄ PYSTY SIIRTÄÄN SUN NIMIIN KUN TÄSSÄ ON SOPIMUSKAUSI KESKEN JA SE PÄÄTTYY 19.12."

Myyjä siinä vakavana selitti sopimus-sääntöjä, kun me naurettiin sille päin naamaa, että voiko tähän koko hommaan IHAN OIKEASTI kulua ainakin VUOSI. Ilmeisesti kyllä. Oltiin lähdössä päätä puistellen, niin myyjä huikkasi vielä perään "Olisko teillä ollut laajakaistan tarvetta?" Äiti tokas nauraen että jos siihenkin menisi se vuosi, niin ehkä parempi pysyä jonkun muun firman asiakkaana.

Joulukuussa uus yritys. On hienoa olla DNA-asiakas!