IRC-Galleria

Paetkaa rakkaaat uskovat syntiä! Paetkaa ja pelätkää syntiä, kuin ruttoa tai syöpää! Paetkaa..älkää tuoko sitä kotiinne, älkää omaksuko sitä. Laittakaa kaikki pois, mikä ahdistaa ja painaa! Jos kodissasi on kireä ja ahdistava ilmapiiri, laita pois kaikki epäjumalat, kamalat lehdet, moraalittomat tietokonepelit, moraalittomat musiikit ja kirjat. Hävitä kaikki! HÄVITÄ NE!

Älä katso p-grafiaa missään tapauksessa mistään tuutista. Se henki mikä kaikkien noiden kautta vaikuttaa.... on hirvittävää..Hävitä kaikki toteemit ja sellaiset matkamuistot, jotka olet hankkinut maista, missä palvotaan epäjumalia, ja vihitään esineitä noitien kautta. Hävitä ne, älä myy. Tuhoa ne. Tuhoa kaikki se mikä on epäilyttävää. Joka kontrolloi ja sitoo sinua... laita se kaikki pois.

Kun sallii elämäänsä ja kotiinsa syntiä, silloin toivottaa kotiinsa pahat henget. Kun sallii sydämen täyttyvän himoilla ja synnillä, on avannut jo siuelunsa ja sydämensä pahoille voimille ja ne jää asumaan sisälle ja sitovat ja vaikuttavat itseensä ja toisiinkin, jopa ilmapiiriin. Kaikki mikä jähmettää sinua, laita se pois. Kaikki mikä aikaansaa pelkoa, laita se pois.

Oletko koskaan kokenut erilaisia ilmapiirejä. Oletko koskaan kokenut pahan hengen kiertämistä ympärillä? Oletko koskaan tuntenut pelkoa... hyytävää tunnetta? Joka jähmettää..oletko? Se on todellista! Vihollinen kiertää ympärillämme kuin leijona... älä anna sille tilaisuutta. Tuki kaikki aukot. Hävitä lastesi honeesta kaikki paha, mitä siellä on. Olet aktoriteetti, olet lastesi pää. Älä helli syntiä. Olet paljosta vastuussa, jos olet vanhempi. On rakkautta varjella toista, vaikka se ei ole lihalle mieluisaa. Sillä liha ja pahat henget viihtyvät mainiosti keskenään.

Oletko koskaan ollut jossakin kylässä, ja on olet voinut tuntea hengessä ja sielussa ahdistavuuden, tai olet kokenut todellisen rauhan... seuraapa kun käyt kylässä, miten se on sisustettu. Onko siellä telkkaria, maailmallisia älppäreitä tai cd:tä hyllyt täynnä, kamalia tietsikkapelejä tai makasiinilehtiä tms... Jos on kotonasi jotakin mikä ei sinne kuulu, laita se pois. Älä anna vihollisen viihtyä kotonasi... älä katso televisiosta pahaa... olet silloin jo avannut ovesi sille ja se kontrolloi sinua, että jäät siihen riippuvaiseksi.

Pyhitä kotisi, itsesi ja perheenjäsenesi Herralle. Pyhitä lastesi huone Herralle Ja poista epäpyhä sieltä. Joka on sellaista minkä tiedät olevan sitovaa ja pelottavaa. Olet aikuinen vastuussa lapsistasi. Sinä olet! Sinun vastuusi on valvoa heitä. Jos uskova vanhempi, lapsesi joutuvat pelkotiloihin tms... olet vastuussa. Pelkää pahaa ja karta sitä. Tottele!

Toivottavasti tämä aikaan sai välittömän muutoksen elämässäsi. Rukoile.. muista rukoilla. Jeesuksen veri on turvasi. Sinulla on auktoriteetti Jeesuksen nimessä sitoa elämästäsi paha, ja tulla kuuliaiseksi Jumalalle ja toivottaa Hänet kotiisi, ja kutsua Hänet sydämeesi ja Herraksesi. Anna Hänelle elämäsi, pakene vihaa... mene Jeesuksen luokse pikemmiten... Tämä maailman aika on erittäin kova... Sielujamme revitään.. ja revitään... synti altistaa.. mutta ole Kristuksessa. Olet silloin täydellisessä suojassa ja älä avaa mitään sillanpää asemaa pahalle.

23.05.2006

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.