IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 25.05.2006 02:46

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
[ Joh 8:48. Niin juutalaiset vastasivat ja sanoivat Hänelle: ”Emmekö ole oikeassa, kun sanomme että Sinä olet samarialainen, ja että Sinussa on paha henki?”49. Yeshua vastasi: ”Minussa ei ole pahaa henkeä, vaan Minä kunnioitan Isääni, ja te häpäisette Minua. ]

[ Joh 8:50. Mutta Minä en etsi omaa kunniaani — yksi on joka etsii, ja myös tuomitsee. 51. Varmasti, varmasti Minä sanon teille: jos joku pitää Minun sanani, hän ei koskaan tule näkemään kuolemaa.” ]
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

AMEN!

Jumala on työnantajamme ja armoittajamme. Me teemme Hänelle työmme, me palvelemme Häntä. Me saamme Häneltä palkan ja kiitoksen. Tai voimme sen pokata ihmisiltä. Meidän ei kuulu hakea kunniaa ja palkintoa ja kiiitosta, muualta kuin valtuuttajaltamme ja lähettäjältämme, eli Jumalalta. Ei ihmisiltä, joita palvelemme kuten Jumala tahtoo. Me emme toimi kuin Jumalalle yksinomaan. Me olemme vastuussa Jumalalle palvelutyöstämme ja elämästämme, emme ihmisille. Jos odotamme kiitosta ja kunniaa ihmisiltä, emme tule sitä enää saamaan Jumalalta.

Jumala ei jaa palkintoa, Jumala ei jaa kunniaansa, Jumala ei jaa kiitostansa. Jos ihminen ottaa sen tässä ajassa, niin hän ei saa sitä iankaikkisuudessa. En sano että pitäisi olla töykeä ja tyrmätä kiittäjät ja tunnustukset. Mutta niitä ei pidä saalistaa, odottaa, ja vaatia tai edellyttää. Niitä ei tule lypsää toinen toisiltamme, ei myöskään vaatia anteeksipyyntöä. Meillä täytyy olla se asenne, että olemme Jumalalle vain velvollisia. Taivasten valtakunnassa odottaa suuri palkinto. Jumala etsii kuuliaisuutta enemmän kuin tekoja. Jumala etsii luottamuksen arvoisia palvelijoita enemmän, kuin parkettien partaveitsiä ja teatraalisia julistajia.

Ne jotka ovat näöllisesti vähäisimpiä, maailman silmissä, he ovat arvokkaimpia Jumalan edessä. Jokainen esirukoilija on suuri Hänen edessään. Se on yksi suurimpia palvelutöitä, se on yksi epäitsekkäimpiä palvelutöitä. Sitä ei huomata, se tapahtuu omissa kammioissa, sitä ei hehkutella. Se on Jumalan palvelua. Monelle pastorilla on todella lihalle erittäin vaikeaa pitää se nöyränä Jumalan edessä. Olla vertailematta itseä joihinkin julistajiin, tuloksiin ja menneisiin suorituksiin. Se on yksi vaikeimpia palvelutöitä, jossa on vaikeinta pysyä pienenä omissa silmissä.

Mitä väliä sillä miten muut näkevät sinun tai minun. Mitä väliä sillä on? Tärkeintä on että tunnollisesti teet ja toimitat asiasi Jumalan käskystä ja vaatimana. Johon Hän antoi valtuudet ja voitelunsa. Sinun ei kuulu odottaa mitään ihmisiltä, jos odotat, olet jo menettänyt taivaallisen palkkion. Jos kätesi ojentuvat palkkion toivossa ihmisten edessä, vaikka et saisikaan mitään, siinä se oli ja siihen se meni.

Kun olet hoitanut asiasi, et jää siihen keskelle saamaan kehuja tms... vaan olet kiinnittämättä huomiota siihen. Lähdet matkoihisi, ja olet kuin ennenkin. Jos koet ylpeyttä, paina se ajatus ja tunne välittömästi alas! Voit kokea sitä sekunnin, mutta paina se heti alas! Älä anna se tehdä pesää pääsi ylle. Mene Herran eteen ja kiitä Häntä, ja palvo Häntä. Kerro Hänelle kiitoksesi ja onnellisuutesi, siitä että Hän täytti oman osuutensa, ja sait olla kuuliainen Hänelle. Kun olet palvellut Herraa, olisi parasta, että menet heti sen jälkeen Herrasi eteen ja vuodatat Hänelle kiitoksesi. Ja sen jälkeen et enää hae ihmiskiitosta, et kunniaa.

Kun aloitat palvelun, menet suoraan Herran tyköä toimittamaan tehtävääsi, ja kun olet tehnyt toimituksesi, menet suoraan Herran tykö, antamaan Hänelle palautteesi. Et anna palvelutyön eteen tulla minkään, eikä sen jälkeenkään. Vaan aloitat ja lopetat Herrassa. Olet lähetti, sinulla on lähetys. Viet sen viipymättä, turhia jutuskelematta, ja palaat lähettäjäsi tykö lähes viipymättä tehtävän suoritettuasi. Herran pitää olla ensimmäinen ja viimeinen. Hänen täytyy olla tärkein. Laita Hänet etusijalle. Älä anna minkään harhauttaa, ja tulla sinun ja Jumalan väliin.


-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --
RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- --

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.