IRC-Galleria

- -- - --- -- - -- - - -- - -- - -- -- - ---- - -- -- ---- --- - - - -- - - --
1Joh2:13. Minä kirjoitan teille, isät, sillä te tunnette Hänet joka on ollut alusta asti. Minä kirjoitan teille, nuorukaiset, sillä te olette voittaneet pahan. Minä kirjoitan teille, lapset, sillä te tunnette Isän.
14. Minä olen kirjoittanut teille, isät, sillä te tunnette Hänet joka on ollut alusta asti. Minä olen kirjoittanut teille, nuorukaiset, sillä te olette voimakkaita, ja Jumalan sana pysyy teissä, ja te olette voittaneet pahan.
- -- - --- -- - -- - - -- - -- - -- -- - ---- - -- -- ---- --- - - - -- - - --

Tunnetko Hänet, vai tiedätkö Hänestä ainoastaan asioita. Riittääkö sinulle että tiedät? Haluatko myös tuntea Jumalan? Tässä Raamatun kohdassa sanotaan, että Jumalan Sanan on pysyttävä meissä.

Oletko sinä siis Jumalan Sanan alla, vai onko Sana sinulle vain ainoastaan väline, jota käytät ja hallitset järkesi mukaan? Haluatko siis todella tuntea Hänet ja tutustua Häneen, rakastua uudestaan Häneen?

Kirjanoppineet ja fariseukset tiesivät, mutta eivät tunteneet. Eivät tunnistaneet, vaikka Messias oli heidän silmiensä edessä. He olivat pimeydessään sokeita. Mutta ne jotka tunsivat Hänet, ne seurasivat Häntä, ne ottivat kasteen ja he olivat kuuliaisia ja alamaisia Hänelle.

Tahdotko enemmän tietää, vai enemmän tuntea? Tahdotko enemmän olla viisas ja älykäs, vai enemmän omaksua rakkautta ja Pyhyyttä? Pysy lähellä Luojaa, seurustele vapahtajamme kanssa. Pysy Hänessä koko aika. Älä poikkea maailmallisiin asioihin, vaan pysy Hänessä ja noudata Hänen tahtoaan koko aika.

Uskonnon harrastamisen avulla ei kukaan vapaudu mistään, eikä pelastu. Uskonto (vain tieto) on ns. kuollut kirjain. Vaan tulee tuntea elävä väkevä ja Pyhä Jumala. Hän on elävä Sana ja Hänen Voimansa Henki, puhdistaa, virvoittaa ja pyhittää meitä - Jeshuan (Jeesuksen) Messiaan nimessä.

-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- -- --
RAAMATTU 2005: http://www.nettiseurakunta.net/2005
wwBible haku: http://www.wwbible.net/php/biblesearch.php3
-- --- -- - -- - -- - -- --- -- ---- - - --- -- -- -- -- ---- -- ---- --- --- -- - -- -- -- -- ---- -- --

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.