IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 07.08.2006 17:09

Uskovatkin jakautuu kahteen ryhmään. Kuten neitsyet Raamatun vertauksessa. Niihin jotka on täynnä Pyhää Henkeä ja valvoo ja on Hengen mielisiä. Ja niihin joissa ei ole Pyhän Hengen täyteyttä, vaan he ovat täysin lihallisia mieleltään. Siispä Raamattu eritätin selkeästi sanoo että lihan mieliset, Pyhästä Hengestä täyttymättömät eivät pääse Karitsan hääjuhliin. Jos elä Pyhän Hengen täyteydessä joka päivä, niin sisällä on Jumalan valoa ja öljy, ja silloin ihminen on todellakin hengellinen mieleltään. Nämä on otollisia häihin. Ei ne jotka eivät täyty Hengellä ja näin ollen vaeltavat lihassa, omassa voimassa ja mielessä ja sokeudessa.

Näin on Raamattuun kirjoitettu että tyhmät jää maan päälle ja viisaat neitsyet lähtee yläilmoihin. Neitsyeihin eivät kuulu pelastumattomat, vaan ne jotka on eräänä päivänä pelastuneet Jeshuan veren kautta. Raamattu puhuu Jumalan viisaudesta, joka on hullutusta maailmalle ja maailman viisaudesta joka on hullutusta Jumalalle. Eli Hengen mieli ei ole tämän maaiman viisautta ja Jumalan viisaus ei ole tämän maailman mielen mukaista.

Monet uskovat ovat sisältä aivan sammuneita, he eivät elä Pyhän Hengen täyteydessä. He eivät rakasta Pyhää Henkeä. He eivät janoa Pyhää Henkeä. He ruokkivat itseä maailmallisilla asioilla, eikä Jumalan Sanalla ja Pyhällä Hengellä. He saastuttavat itseään maailman jätevesillä. Eivät juo ja ammenna elävää taivaallista vettä sisimpään. Heissä on vain jumalisuuden ulkokuori, mutta ei voimaa, ei valoa. Heissä ei ole mitään hyvää..

Jumalan yliluonnollinen voima siis kutsuu Karitsan häihin ne jotka valvoo... jotka ei valvo ja odota Herraa, vaan ovat mieleltään sokeita ja tämän maailman asioissa kiinni, ei Jumalassa, he jäävät maan päälle. Vain ne jotka odottaa, saavat voima ja he nousevat ja muuttuvat. Jumalan Pyhä Henki on se muuttava voima. Ja tämä voima niissä joissa sitä on on, muuttaa heidät yhtenä hetkenä Jeshuan kutsuessa valvovan seurakunnan luoksensa.

Raamattu sanoo myös että morsiamen täytyy puhdistua Karitsan veressä. Jeshua siis edellyttää että neitsyeiden tulee olla jatkuvasti Hänen häävaatteissaa, jatkuvasti valmiina. Jatkuvasti pyhittyneenä Hänelle. Jatkuvasti olla Hänen verilähteensä alla, jatkuvan virran puhdistettävana. Eli uskovat on jaoteltavissa todellakin!

Kuulutko sinä valvovien uskovien joukkoon, vaan oletko nukkuva uskova? Valvotko että pysyt raittiina joka hetki, vai elätkö lihallisen mielesi mukaan, harrastammalla sellaisia asioita, jotka erottaa sinua Jumalan tahdosta ja pyhyydestä. Jumalan Sana sanoo että joka ei seuraa Jeshuaa ei voi olla otollinen hänelle. Joka siis tahtoo etsiä omaansa, eikä sitä mikä on ylhäällä, ei tule olemaan osallinen vanhurskasten ylösnousemukseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.