IRC-Galleria

Merkillinen uni (arvoitus)Sunnuntai 24.09.2006 17:27

Tuli nyt vasta mieleeni että näin pari päivää (To 21.09) sitten unta, jossa olin valkoisessa enkelimäisessä puvussa, joka laskeutui hienosti maahan, peittäen jalkani, ja hihat oli siinä pitkät, ja minulla oli loivasti kiharaiset pitkät hiukset. Se paikka missä olin se oli meri, ja se meri oli sininen ja hyvin matala minusta rantaan päin ja myös merenselälle päin, siinä oli jonkinlainen matala reunama, joka muistuttti muodoltaan veden muotoilemaa hiekkasärkkää, se oli siis matala, hieman veden korkeutta korkeammalla oleva päällystetty taso, jonka leveys oli ehkä metri tai kaksi. Ja sen kummallakin puolella oli vettä matalasti. Ja se reunama oli suuren kaaren muotoinen, ja sen reunan päät ulottuivat ison katsomon takakulmiin, eli niihin reunuksiin, missä katsomon viimeiset rivi oli.

Ja sen katsomon edessä oli suuri tyhjä areena (kenttä). Katsomo ei kiertänyt areenaa (se oli aika korkea), vaan se oli siinä päädyssä missä olin ja missä meri alkoi. Katsomossa ei ollut ihmisiä. Näin etäisesti että areenan toisessa päässä oli korkea tummahko samettinen esirippu, ja siellä takana oli henkilöitä touhuskelemassa, ketään ei kuitenkaan tullut nähtävästi sieltä esille. Koko paikka oli avara ja täysin yliluonnollinen. Mittasuhteet oli erilaiset kuin maailmassa, vaikka muodot ja värit oli samoja. Minä tanssin siellä veden korkeudella olevalla laidalla ja olin kuin toinen ihminen. Ajattelin että tahdon jonkun jakavan riemuni ja karkeloivan kanssani. Lähestyin katsomoa katseellani zoomaten, ja kun ajattelin ja odotin jotakin kaltaistani, niin joku oli tulossa kaukaa.

Tanssiessa en ollut kuitenkaan yksin, vaikka en nähnyt ketään, tunsin että olin keskipiste, ja niin vapaa kuin mahdollista oli. Halusin vaan että joku olisi kaltaiseni ja liittyisi kanssani iloon valkoisissa vaatteissa - se oli kuin näytelmää. Sisäisesti unessa jonkun ajan päästä tiesin, että katsomon ihmiset olivat tavallisia ihmisiä, mutta silti katsomo oli tyhjä. Ja koin kuinka siellä olisi ihmisiä runsaasti katsomo täynnänsä, ikäänkuin toisessa ulottuvuudessa, ja minä kulkisin siellä joukossa ja palvelisin ja siunaisin ja koskettaisin heitä, jonkun muun kaltaiseni kanssa valkoisissa vaatteissa, kuin enkelin kaltaisina. Kenelläkään yleisössä ei ollut valkoisia sädehtiviä vaatteita. (he eivät olleet läsnä kuten minä olin, mutta siellä kulkemisella oli tarkoitus ja vaikutus)

Tuohon tuo uni lakkasi, en osaa sitä selittää vielä, sitä pitää tutkia ja ajatella. Tuon unen jälkeen näin seuraavaksi sen unen, jossa oli ne kasvot, joita katsoin ja hymyilin ja säteilin ja säteily tarttui kasvoista kasvoihin, siitä kirjoitin tänne muutama päivä sitten. Olin tuon edellä kirjoittamani unen aikana todella syvässä unessa, ja tuon kasvounen jälkeen aloin tulla virkeämmäksi vähitellen. Minä pystyin tässä (areena-) unessa päähenkilönä vaikuttamaan asioihin (vaikka tietoisesti tajullani en sitä ohjannut), siis kun ajattelin meneväni johonkin olin siellä ja kun toivoin jotakin, niin se asia alkoi toteutua, kun odotin (ihmettelevä odotus oli vastauksen kutsua), niin aloin nähdä laajemmin.

Kuitenkaan en mennyt eteenpäin, ilman että minun ajatuksia olisi johdettu niin että olisin katsonut niitä kohti. Ikäänkuin liikuin katsomalla, siis en fyysisesti, vaan katsoin ja eteeni aukeni erilaisempi näkökulma. En saanut nähdä unta pidempään, luulisin että olisin vironnut muuten ja alkanut sitä ohjaamaan, tai takertunut johonkin asiaan. Se uni vaan haihtui ja nyt se tuli mieleeni jälleen. Kirjoitin tämän aika hajanaisesti. Sitä myöten kun ne asiat palautui mieleeni elävästi. Jos tämä uni selittyy, niin silloin tietenkin pidän tämän yksityisenä (enkä julkaise sitä) ja myös sen selitysosionkin.

Vielä siinä oli sellainen kohta että toivoin että se kaltaiseni olisi nainen ja samanlaisessa pitkässä leningissä. Mutta hänelläpä ei ollutkaan ilmaantuessa silmieni eteen kuin valkoiset housut ja pitkä paita tai tunika joka meni lantion alapuolelle reilusti. Ja minä väkisin muunsin hänen yllensä leningin. Hän saattoi olla korkeammalla minua, välillä tuntui siltä, ainakin läheltä, kaukaa hän oli samalla tasolla. Minä odotin naista avukseni ja luulin häntä unessa vilpittömästi naiseksi, ja yritin hänelle visioida pitkän mekon, koska minusta oli moraalitonta että naisella olisi housut. Ja niin sitten en hyväksynyt sitä että naisella on housut yllä, ja niin näin hänet naisena mielessäni pukeutuneena siten kun odotin. Taisipa ollakin mies... huh...

Tällä henkilöllä ei myöskään ollut pitkät hiukset, kuten halusin ja sitäkin siinä nurisin, mutta en saanut niitä ajatuksissa kasvatettua. Ne oli polkkatukan malliset alhaalta, siis tasapitkät, mutta vain korvien alatasolle (suurinpiirtein) ylettyvät ja se tosiseikka piti vaan hyväksyä. En nähnyt hänen kasvoja, vain nämä häiritsevät piirteet. Palvelin sitten siellä katsomassa, ja hän myös. En siinä kiinnittänyt yksityiskohtiin huomiota enempää (en voinut nähdä hänen yksityiskohtiaan, ne oli peitossa jotenkin), vain se että hän oli valkoisissa, ja samassa todellisuudessa, se oli tärkeintä. Minulle oli tärkeää että en olisi yksin, vaan olisi joku jonka kanssa jaan iloa ja toimin samaa asiaa toteuttaen.

Yritin joitakin menneisyyden henkilöitä myös kutsua mielikuvissani tyköni ja sovittaa heitä tuohon profiiliin, siis joitakin joita tunnistin entisiltä vuosilta. Mutta niinkuin halusin ei tapahtunut, koska se vastaus ei ollut täsmälleen kukaan, jonka olisin voinut yhdistää kenenkään aiemmin tuntemaani. Et semmonen uni. Kertaakaan uneni aikana en edes kuvitellutkaan että se olisi mies, vaan koko aika mielsin sen naiseksi. Hmmm.... jaaaa.. jaaa.... hööööm... mielenkiintoista... Nyt alkoi raksuttamaan vaikka mitä mielessä... jännää... :) Nin se henkilö tuli sieltä esiripun takaa esille.

Minulla oli unessa mielikuvitussiivet, ei siis todellisesti siinä olemuksessa niitä ollut näkyvällä tavalla (tai sitten oli, ken tietää), mutta tällä valkopukuisella ei taas sellaisia ollut ja hieman ihmettelin sitä. Kuvailen tätä hieman erikoisesti, unet ovat niin erikoisia selitettäviä asioita, ne avautuu pala palalta, ja ne nousee muistiin ja alkavat uudestaan elää. Ja niitä voi lisäksi tutkia oman ymmärryksen avulla, mitä unessa ei voi tehdä. Niistä voi kaivaa kuten paloja esille, eritellen niitä ja tutkien kuten kokonaisuutta ja yksityiskohtia zoomaamalla. Unessa nimenomaan tunnemaailma on erittäin vahvasti siinä mukana. Mikä tälle otsikoksi?


..........................................................................
Kristuksessa, Messiaassa ei ole miestä eikä naista
*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨*¨

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.