IRC-Galleria

Kun en ole pitkään aikaan katsonut televisiota (puoleentoista vuoteen tuntuu että siitä on iäisyys aikaa), niin en tosiaankaan näe samoja unia (fantasioita), ajattele samoin, näkökulmani on muuttuneet, ajattelen toisella tapaa. Minuun itseeni vaikuttaa aika paljon kaikki ulkopuolinen elämä, ja siksi on parempi elää siitä eristäytyneenä. On huonoa, jos asiat ja ihmiset, tulevat Jumalaa tärkeämmiksi. Kun en kulje paikoissa joissa on miehiä ja aviopareja, niin en joudu kiusatuksi sillä alueella, että miksi minä en saa puolisoa. Miksi turhaa tulla kiusatuksi? Ehkä minun on parempi elää yksin, voin menettää Jumala suhteestani ison viipaleen, jos mies tulisi esteeksi siihen. Kumpa olevaisuuteni olisikin vain täynnä Jumalan näkökulmaa ja minulla ei olisi asettaa Hänen eteensä kilpailijaa (vaikka usein onkin ja se olen minä tai joku asia vieläkin).

Kun kuuntelen musiikkia, se vaikuttaa minuun hätkähdyttävästi. Olen erittäin herkkä ihminen sisällisesti, signaalisoin erittäin herkänhienosti. En kestä kovuutta elämässä, pitäisi olla kova järki, ja en ole järjen hallittavana (vaikka se onkin työkalu) -vaan sisimmän. Blues- musiikki on minun sisimpäni parhain tulkitsija. MusMinkä vaikutuksellkki on todella asia joka vaikuttaa ihmiseen. Melankolinen musiikki voi vaikuttaa ihmiseen siten, että tunteet ja niiden haavat aukeaa. Ihminen on hyvin herkkä vaikutteille, ilman vaikutteita on mahdotonta elää. Jos ihminen elää elämänsä Jumalan vaikutuspiirissä, tapahtuu hätkähdyttävää pyhittymistä.

Ihminen ei kykene elämään ilman että hän omaksuu koko aika jotakin. Se mitä kuulemme, luemme ja näemme, se automaattisesti vaikuttaa ihmiseen. On mahdottomuus että ihminen ei omaksuisi jotakin. Mielikuva että televisiosta katsoessa ei tulisi vaikutteita, on valhetta. Jos ihminen ei olisi vaikutuksille altis, häneen ei uppoaisi joku asia, se vaan on riesa, se ei vedä puoleensa. Kaikki mikä vetää ihmistä puoleensa, se vaikuttaa ihmiseen. Kun ihminen on riippuvainen jostakin ja hamuaa sitä, hän on janoinen ja nälkäinen. Sitten kun hän saa sen asian, hän on kylläinen, toisin sanoen hän on syönyt ja juonut.

Millä ihminen on sitten tyydyttänyt sielunsa? Jos se on television elokuvat ja draamasarjat, hän on syönyt ja juonut itsensä kylläiseksi niiden kautta. Monet vaikutukset muovaavat mieltä, ne ohittavat järjen ja tahdon. Ne muovaat alitajuntaa ja tunnetiloja. Voi olla että kun ammennamme asioita, ihmisen tahto päättää kuitenkin olla tekemättä niin, kuin hänelle on syötetty. Mutta ne asiat tulevat unissa kiusaamaan ja johdattamaan ihmisen fantasioihin ja kauhuihin, koska silloin tahdollamme emme voi tehdä valintoja. Kannattaako siis ravita itseä tämän maailman asioilla? Voimme olla sisältä niin saastuneita, että se paljastuu vasta unien kautta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.