IRC-Galleria

[ Jes 35:8 Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on ”Pyhä tie”: sitä ei kulje saastainen — se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy — eivät hullutkaan. ]

On olemassa oikea ja väärä tie. Väärä tie on levea ja monet on jotka sitä käyvät.

Monet uskovatkin syövät sielunvihollisen pöydän antimia, ja ovat osallisia siihen turmelukseen! Väärä tie vie eksymykseen, monet on sen haarat. Se viettää alas pimeyteen, se johdattaa harhaan, vie ihmisen syvemmälle toivottmuuteen ja kyynisyyteen.

[ Matt 7:14 mutta se portti on ahdas ja tie kaita, joka vie elämään, ja harvat ovat ne, jotka sen löytävät. ]

On olemassa vain yksi oikea tie - Pyhä Valtatie - jossa on ainoastaan yksi kaista. Tämä tie vie ylös kirkkauteen ja Kunniaan Taivaan Helmiporttien sisälle, Jumalan Pyhään Iankaikkiseen katoamattomaan Jerusalemiin Hänen valtakuntaansa.

On olemassa eksytys, vihollisen ansoja kaikkialla uskoville. Ken voi pysyä niistä irti? Ken voi olla syömättä ja aterioimatta niiden notkuvien himokkaiden pöytien ääressä, ja tulla osalliseksi niistä. Ken voi olla saastuttamatta itseään, saastaisella juomalla ja ruualla, mitä vihollinen tuo esille. Ken voi silmänsä ja korvansa ummistaa eksymykseltä?

On olemassa pimeys ja valkeus. Joka valkeudessa vaeltaa, se ei koske pimeyteen ja osallistu sen osallisuuteen. Se jolla on Jumalan Henki ja täynnä sitä on täynnä Jumalan Sanaa ja valkeutta Pyhässä Hengessä. Jumalan Sana on Pyhä Sana. Jumalan Sana on totuus! Jumalan Sana on valkeus, lamppumme! Jumalan Sana on Jumalan Hengen vaikuttama ja aikaansaama.

Jumala lähetti Sanansa maailmaan, Sana tuli lihaksi. Hän on Jeesus Kristus - Jumalan Poika.Hän meni ristille meidän rikkomuksiemme tähden. Valitse Jeesus! Tänään tee ratkaisu! Lue Raamattua ja hengellistä sanomaa, katso kristillistä televisio kanavaa netistä, kuuntele kristillisiä radiokanavia, kuuntele hengellistä musiikkia. Valitse seurasi! Valitse oikea ravinto! Valitse oikea juoma!

[ Joh 14:6 Yeshua sanoi hänelle: ”Minä olen tie ja totuus ja elämä. Kukaan ei tule Isän luokse muutoin kuin Minun kauttani. ]

Valitse Jeesus! Seuraa Häntä! Hylkää vihollisen ateriat! Älä tule osalliseksi vihollisen pauloihin. Täyty Hengellä, uudistu! Paastoa ja etsi Herran kasvoja. Seuraa Häntä, Hän johdattaa elämään sisälle. Älä katso taakse, älä kaihoa maallisia asioita. Vaan tavoittele Jumalaa, Hänen Ikuinen Pääkaupunkinsa on avoin niille jotka eivät kiinnitä mieltänsä ja sydäntään tämän lumemaailman aistinautintoihin.

Jumalan Sana on silmävoidetta, katse Jumalan Sanaan, katso Karitsaan, älä katso alas. Katso ylös. Ne jotka katsovat ja kiintyvät maailmaan ovat pimentyneitä mieleltään. Tee parannus ja käänny oikealle tielle - joka on Elämän Tie!

[ Jes 62:9-12. Vaan jotka viljan kokoavat, ne sen syövät ja ylistävät Luojaa — ja jotka viinin keräävät, ne sen juovat minun pyhissä esikartanoissani. Käykää, käykää ulos porteista, tasoittakaa kansalle tie, tehkää, tehkää valtatie, raivatkaa kivet pois, kohottakaa lippu kansoille. Katso, Luoja on kuuluttanut maan ääriin asti: Sanokaa tytär Siionille: Katso, sinun pelastuksesi tulee. Katso, hänen palkkansa on hänen mukanansa, hänen työnsä ansio käy hänen edellänsä. Ja heitä kutsutaan ”Pyhäksi kansaksi”, ”Luojan lunastetuiksi” — ja sinua kutsutaan ”halutuksi”, ”kaupungiksi, joka ei ole hylätty.” ]

RAAMATTU 2005 ~ Käännös: http://www.nettiseurakunta.net/2005

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.