IRC-Galleria


* : * : * : * : * Streambox VCR * : * : * : * : *

Tämä ohjelma purkaa RealAudio tiedostot .WAV tiedostoiksi. Ohjelma sisältää resampling-toiminnon näytteenottotaajuuden muuttamiseen. Tämän avulla voit mm. tehdä RealAudio tiedostoista oman äänilevyn. Ohjelma vaatii RealPlayerin asennettuna koneeseen.
Streambox VCR:n avulla on mahdollista tallentaa suoria videolähetyksiä netistä käyttäjän omalle kiintolevylle myöhempää käyttöä varten. Siis realplayer ohjelmassa toistettavat video / audio-formaatit. (tämä ohjelma kannattaa hankkia nyt, koska tämä on monista paikoista jo vedetty pois vuoden alussa, pian se on pois ehkä jo tuoltakin.)

* http://fin.dawnload.net/audio_ohjelmat/muut_musiikkiohjelmat/raavrecorder.cfm

* * * http://www.pctip.ch/downloads/dl/24171.asp



* : * : * : * : * All Recorder * : * : * : * : *

All Recorder antaa mahdollisuuden tallentaa ääntä useista eri lähteistä, kuten mikrofonista, winampista, peleistä, Quick Timesta, jne. Tallennus ja editointi onnistuu vaivattomasti tällä sovelluksella. Tuetut talletusformaatit ovat mp3,wma,ogg,vqf ja wav.

* * * http://fin.dawnload.net/audio_ohjelmat/mp3_pakkaajat/all_recorder.cfm




* : * : * : * : * StationRipper V2.22 * : * : * : * : *

Kuuntele / nauhoita internetissä toimivia radioasemia, ohjelma tallentaa kovalevylle biisit mp3.-muotoon. Tämä ohjelma on tosi - tosi fantastinen!!!! Se laittaa kaikki kappaleet omiksi mp3- tiedostoiksi. Kahta radiokanavaa voi kerralla nauhoittaa, freewersion avulla. On todella verraton ohjelma. Kannattaa nauhoittaa taajuuksia joissa on vähintään 96 bittiä laatua, mieluiten 128 tai enemmän. Siitä ylöspäin olevat laadut on superlaatuisia. Näin saat tosi helpolla lauluja, jotka on valmiiksi nimettyjä. Ja voit niitä kerätä ja lajitella! Fantastista!!!!! Ajatella saa vaikka niitä hebrealaisia lauluja nyt hepposesti mp3:ksi. Etu/profiili sivulla on sen kuvake. wstv.fm (viides kuvake listalta) Olen jo käyttänyt sitä! Vielä yksi ihmeellinen ominaisuus, se laittaa myös samaan hakemistoon kuin ne tallennetut mp3:set, sen oheisen cd:n kannenkin pienenä giffinä, vieläpä nimettynä oikein kappeleen mukaan. Hyvä!

* * * http://www.stationripper.com/download.htm

* * * http://koti.mbnet.fi/jjw/html/5_3_nettiradiot.html ( sivustolla OHJEET ja ominaisuudet )

* * * http://www.shoutcast.com/ ( tämän sivuston kaikki kanavat ovat nauhoitettavissa itselle ps. hakusanaehdotuksia: holy, christian, spiritual, praise, worship, gospel, faith, jesus.. )



Olen nauhoittanut eilen illasta 21.00 lähtienyli 13 gigaa hengelllistä musiikkia mp3:ksi. Siinäpä onkin lajittelemista ! Ja paljon hävittelyä myöskin. 2724 kappaletta toisinsanoen. Parituhatta olen keskeyttänyt, mutta en ole viielä niitä siivonnut, siitä tuo 21 gigaa. Puolet lähes voi karista keskeneräisten laulujen myötä, ja kaikki vähemmän kiinnostavat pudottavat osan pois. Arvioisin että noin 5 gigaa tuosta määrästä on erinomaisia laaduiltaan, sillä olen aika tarkkaan seurannut mitä on tullut.. (28.03.2006)

Vahinko että ei ole suomalaisia ohjelmia ja musiikkia. Mutta jos mielii saada sitä, niin voi kokeilla noita muita ohjelmia. Niitä en ole vielä testannut, kun tuli tämä huippuhyvä ensin testattua, ja tähän jäätyä koukkuun. Kolme tosi hyvää messiaanista kansainvälistä worship-kanavaa, siis tosi monilta kanavilta tulee huippumusiikkia. mm. Hillsongia, Maranathaa, Vineyardia, Ron Kenolya, Michael M. Smithiä, Terry Malcolmia, Rebekka St. Jamesia, Kirk Franklinia, Jaci Velazuecia, Delirousta, Avalonia, 4Himiä ym....... On siellä maallisiakin kanavia, mm. klassistakin löytyy..


* : * : * : * : * Lempiartistini * : * : * : * : *

-Ted Pearce Project . Msta tuossa on ihana laulutyyli ja musiikkia, aivan ihana sovitus !!!!! Noista laulusta mä pidän kauheesti! Nämä laulut jotenkin on niin erikoisia ja lumoavia, ne ei ole sieluttomia, eikä tästä maailmasta. Ne on ihmeellisiä.

-Lamb (of God)- yhtye tai artisti, on toinen myös mitä rakastan kauheasti !!!!!!! Siinä on aivan ihmeellinen rytmi, kuin toisesta maailmasta, oikein lumoova, ja artistilla on todella erikoinen ääni ja todella kaunis ja maskuliininen ja eläytyvä, värikäs ääni, samalla hyvin kaunis ja pehmeä.

ps. tsekkaa kommentit

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.