IRC-Galleria


[ Ilm 12:11 He ovat voittaneet hänet Karitsan veren kautta ja todistuksensa sanan kautta, eivätkä ole rakastaneet [maallista] sieluaan kuolemaan asti. ]

Sakramentti ei ole Kristuksen asettama paketti, vaan kirkon asettama pakettiratkaisu. Sakramentti sisältää vauvakasteen, mitä ei ole Raamatussa, sekä ehtoollisen ei uskoville ja synnin painolasteissa eläville, joka muuten Raamatussa myös kielletään. Sakramentti on pelkästään uskonnollisen eliittijohdon tai kirkollisen esivallan asettama paketti, petospaketti, vastoin Jumalan asetuksia. Sillä siihen uskoo, nekin joiden ei tunne tarvetta tehdä elämässään tiliä ja parannusta synneistään, eli pitytymällä Jumalan Sanaan.

Kun puhutaan Pyhästä sakramantista, se on täyttä falskia, jos sitä noudattamalla rikotaan samalla Jumalan Sanan totuuksia vastaan. Jos siinä sallitaan pelastumattomien ehtoollinen ja myös katkeruuksien ja vihojen täyttämien varkaitten, sekä haureellisten esiaviollisissa tai avoliitoissa elävien käyvän ehtoollisella, Jumalan Sanan vastaisesti, se on falskia! Vieläpä samoissa synneissä rypevät papit siunaavat niitä jotka sellaisia harjoittavat ja jakavat ihmisille oikeuksia sakramenttien viipaleisiin.

Totisesti totisesti on paatunut tämän kansan ja aikakauden sydän. Sellainen ei todellakaan ole otollista Herralle - joka on PYHÄ! Kristillisyys ei ole muotitrendi, ei tunteellinen perinne, jossa haetaan nautintoja ja kulttuuria. Se on Jumalan kohtaamista ja Jumalan Sanan ainoaa suvereenista kunnioittamista, ja siltä pohjalta perustuvaa elämää - AMEN! Jumalaa ei voi kesyttää, Jumala ei ole trendi! Jumala on Pyhä! Jumalaa joka on Sana - Häntä ei laiteta pakettiin!

Jumalan Pyhä Sana ei ilmoita ainoassakaan kohdassa vauvakastetta, sanomalla sitä Pyhäksi asiaksi ja Jumalan asetukseksi, se ei ole sitä, koska Jumalan Sana ei anna sellaista asetusta.
Minä sanon, että sakramantti pilkkaa Jumalan sanaa, sillä siinä on menty ojaan pahasti. Monet uskoo että noudattamalla sakramenttia, pelastuu - sakramentti-pakettiratkaisu on petos! Se ei pelasta. Se ei ole Jumalan ilmoitus. Se on ihmisen manipulaatiopaketti, vinoutunut sanomapaketti.

Se ei ole Jumalan Sanaan absolyyttisesti pureutuva, siinä on osa totuutta, osa ei. Jos siinä on osa valhetta, se on kokonaan pilalla. Kun Jumalan Sanaa kirjoitettiin juutalaiskulttuurissa, se piti olla kaikkine pilkkuineen ja merkkeineen kohdallaan, jos siinä tuli lipsahduskin, se oli pilalla, ja piti aloittaa uusi alusta. Siinä ei saanut olla likapilkkua, ei erheen erhettäkään. Tänä päivänä sallitaan kaikki erheet kaikissa muodoissa. Ja se on Jumalan Sanan pilkkaa.

Miten kukaan voi uskaltaa luottaa sellaiseen joka perustuu osa-totuuteen? Miten kukaan uskaltaa puolustaa sellaista mikä on lievennettyä falskia? Miten kukaan voi sanoa että Jumala olisi antava sellaiselle siunausta? Sellainen yhdyskunta joka sellaista väittää, se kulkee harhassa. Minä PUHUN ja JULISTAN totuutta, eli JUMALAN sanaa. Jumala on aito ja Pyhä. Ja Hän on totuus, Hän ei ole laimea, ja kiltti. Vaan Hän on Pyhä ja Hän on Laki tänäkin päivänä.

Meidän tulee elää Jumalan Sanaa noudattaen. Jumalan on Sana ja Jumala on totuus eli Laki. Meidän ajassa ei miepuolisten tarvitse enää itseään ympärileikkauttaa, eikä taurastaa uhrieläimiä. Muutoin kaikki säädökset pätevät, eivät ne ole mitätöityneet ristillä. Ristillä tosin kaikkein Pyhin avautui kaikille ihmisille kaikista kielistä ja roduista riippumattomille ihmisille.

Jeesus jätti seurakunnalle esimerkkinsä, miten pitää vaeltaa. Eli käydä kasteella, paaastota, rukoilla, jakaa ehtoollista, puhtaalla sydämellä ja aidolla uskolla. Mutta olemme saman Jumalan lapsia ja Sama Jumalan Sana on Sama, kuin se on aina ollut. Jumala ei päättänyt tulla lepsuksi uuden ajan ihmisille. Hän ei päättänyt olla lipsukka, ja suvaitseva. Hän on edelleen PYHÄ, Hän on edelleen Laki ja muuttumaton.

Hän on sama eilen tänään ja iankaikkisesti. Mutta uhri on Jeesus, Hän on Jumalan Poika, karitsamme. Jumalan Sana on Pyhä, sitä ei saa muutella, sitä ei saa manipuloida. Jumala on totinen, ja Pyhä on täyttä rakkautta. RAKKAUS = PYHYYS. Ne on yhtä. Rakkautta ei ole ilman Pyhyttä ja totuutta. rakkaus ei ole tunnetta, se on pitäytymistä uskollisuuteen asti rakastamalleen vakaumukselleen. Se on ja kestää!

Joka ei pidä Jumalan Sanaa, siinä ei ole rakkautta, uskollisuus on rakkautta, se on sitä Henkeen ja vereen asti. Se on periksiantamatonta. Se on dynaamista, se ei käy kompromisseihin, ja luovu siitä, se omaksuu kaiken mitä rakastettu on antanut lahjaksi. Se tahtoo omaksua kaiken mitä rakastamansa edustaa, sitä alkuperää sellaisena kuin se on, vesittämättömänä - totisesti - AMEN! Eikö Raamattu sano että on vain yksi ainoa totinen usko, yksi Henki, yksi uhri, yksi kaste, yksi Herra, yksi välimies, yksi Jumala, yksi totuus ym..

Tässä ajassa on monta uskoa, monta muoto Jumalaa, monta kastetta, monta sitä ja tätä käsitystä. Mutta on totuus, että on vain YKSI ainoa oikea! Ja tämä YKSI ainoa oikea on Jumala Sanassa ilmoitettuna. Ja tätä YHTÄ ainoaa tulee tavoitella ja tälle YHDELLE ainoalle tulee olla uskollinen kuuliaisuuteen asti. Sinun yksi, ei ole totuus, koska ainoa totuus on Jumalan Sanassa, jossa se ainoa YKSI on ilmaistu. Ja sitä YHTÄ tulee vaan rakastaa ja noudattaa - ei muuta.

[ 1Tes 5:3 Kun he sanovat: ”rauha ja huoleton olo”, silloin heidät yhtäkkiä yllättää tuho, niin kuin synnytyskipu raskaana olevan, eivätkä he pääse pakoon. ]

Ja kaikki vihaajani ovat tuon kirkon jäseniä. Eli kytken nyt lähestyvän pääsiäisen tähden kaiken kokemukseni, niihin tapahtuma hetkiin ja olosuhteisiin. Eli tämän ajan kirkko olkoon kuin tuo kirjanoppineiden ja lakiuskonnollisten juutalaisten yhdyskunta, joka vihasi noita uskovia, jotka kulkivat Jeesuksen perässä ja kastattivat itseään Johanneksen kasteella, että Jeesuksen asettamalla kasteella. Nämä kirjanoppineet ja fariseukset vihasivat Jeesusta, ja kaikkia Hänen seuraajiaan. Koska he edustivat fanatismia.

Kirjanoppineet ja fariseukset olivat valta-organisaatiossa, he olivat taloudellinen ja vaikutusvaltainen eliitti. Kuten kirkko on myös tänä päivänä. Kirkko ei ole Jeesuksen seurakunta. Se on hallinnollinen yhdistys tai organisaatio. Jeesus ei mennyt sellaisiin paikkoihin, hän perusti oman seurakuntansa. Ne seurasivat Häntä, jotka rakastivat Häntä. Ne jotka Häntä vihasivat, ne ristille naulitsivat Hänet.

Tässä ajassa on näkyvissä ihan samat tosiasiat ja asetelmat kuin oli silloinkin. Unohtakaamme juutalaisuus tässä kuvauksessa, sillä silloin ei ollut vielä pakanakristillistä aikautta. Mutta mikäli olisi ollut, se olisi ollut kuten tänä päivänä on. Silloin oli uskonnolliset, sekä pakanat, että uskovat Jeesuksen seuraajat. Jos olet uskova sydämessäsi, niin mene pois siitä hallinnosta, jossa olet, mene Raamatun mukaiseen seurakuntaan. kanna Jeesuksen pilkkaa.

Älä ole pilkkaajien rivissä, vaan mene siihen piskuiseen joukkoon, joka saa kärsiä ison organisaation edessä pilkkaa. Sillä pilkkaa saadessa Kristuksen evankeliumin ja sen noudattamisen tähden, samaistumme Kristukseen. Ja Hänen rakkautensa ja mielisuosionsa on meissä. Meitä uskovia ei ole kutsuttu huolettomaan elämään. Vaan meidät on kutsuttu jopa kantamaan Kristuksen osallisuuden tähden pilkkaa.

RAAMATTU 2005 http://www.nettiseurakunta.net/2005

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.