IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 27.04.2006 02:16

Jos tätä ns. päiväkirjaani lukee eräs kyseinen henkilö joka on vainonnut minua viime aikoina hirveästi, ja vuosien ajan myös. -

Lopeta se jo. Lopeta se hyvänen aika. Tuhoat itsesi tuolla tavalla, et minua suinkaan. Tuhoat muita osattomia jutuillasi. Kertakaikkiaan, herää ja tajua vastuusi! Et ole enää 13-16 vuotias kakara, vaan aikuinen. Käyttäydy kuin aikuinen! Olet tehnyt järkyttävää vahinkoa jo nyt syyttömille ihmisille. Lopeta, käsken sen. Minua et saa tuhottua ja hallintaasi. Niin että älä ala muita tuhoamaan, itsesi ohessa. Jätä minut rauhaan! Olet saanut monia tolaltaan ja ehkä jonkun tai useamman yöunetkin tuhottua. Tahdotko sitä todella? Mieti sitä! Olet pahojen henkien vallassa, aivan selvästi. Käsken sinua menemään seurakuntaan - ehdottomasti. Et saa tuhota ketään. Se pitää loppua. Minä en halua olla missään tekemisissä kanssasi, usko se jo!

Tämä on siis kertakaikkiaan niin uskomatonta ... ei voi muuta sanoa... kuin olisi reilun 20 vuoden painajainen taas nousemassa hereille. Mutta minuun sillä ei ole enää valtaa. En ole enää syntipukki. Katkeruuden myrkky tuhoaa ihmisen, siitä tulee mm. syövät ja kasvaimet.. Minulle ei sinun kuuluisi olla tippaakaan katkera, ennemmin minulla olisi syytä menneistä. Mutta enhän minä mennyttä elä, vaan tulevaa ja ikuisuutta varten. Mutta Kristuksessa olen vapaa, ja minun ei tarvitse todellakaan olla sellaisen myrkyn kantaja. Mutta kyllä olen todella, erittäin vihainen tälläiselle käytökselle. Se on tavattoman sopimatonta ja typerää.

Herra rakas armahda - auta että kukaan osaton ei joudu tuohon sielunvihollisen runtelelun ja manipuloimisen uhriksi ja tule näin petetyksi. Voi Jeesus! Jeesus Jeesus.. auta ja armahda ja varjele... että vihollinen ei pääse tuhoamaan - sido sen kädet Hrerra ja sen suu. Herra ... kiitos että sinä varjelet minun menemiset ja tulemiset. Mutta olen niin levoton, mitä se saa aikaan toisissa. Sillä tuhoa se saa aikaan, ja sen käyttämä sielu ei näe.. vaan on sokea, täysin pimentynyt. En voi muuta anoa... kuin että varjelet arvokkaita sielujasi tältä pahalta. Jeesus rakas... sitä minä sinulta anon.. olen niin ... vaan... selvitä sinä ja aja paha pois. Valvomattomat uskovat ovat niin ohjailtavissa, että se kauhistuttaa ajatellakin. Ei saa vihollisen terminaatio- suunnitelmat toteutua - ei saa totisesti! Kun ne eivät toteudu... niin käy seuraava jakeen tavoin ikävä kyllä - ja aivan varmasti!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.