IRC-Galleria

?Sunnuntai 30.04.2006 19:08

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!


hei.

vappuSunnuntai 30.04.2006 18:01

ihanaaaaaa!aurinkoa, grillausta, musiikkia, raikkaita kesäjuomia, ystäviä, aurinkoa, hieman baaria ja ystejä ja yhdet synttärit. ja terassikeikka auringolla höystettynä. mitä muuta voi vapulta enää toivoa? hmmm, sitä kyllä ettei hullut linnut hyökkää päälle. mutta muuten ei muuta. ja aurinkoa.

Auringon täytteistä ja ihanaista vappua kaikille!!!!
<3

hei.

tylsimys.Torstai 27.04.2006 02:20

ehkä tylsin päivä tänään vähään aikaan. toimistolla. ei mitään hommia. tai jotain pientä mut ei koko päivän täytteeksi. blah. no, huomenna uudet kujeet taas. ensi viikolla uudet kuvaukset. ajoa. ajoa. ajoa. iiiik. naps. nips. hei.

aurinko.Sunnuntai 23.04.2006 23:11

terassikausi avattu. eilen. ei vielä tarkene koko iltaa istua kyllä. nannan synttäreiden yhteydessä. kiitos ihanille, oli kivaa. huomenna taas ahertamaan. jee. väsy vähän. kohta vappu. juhlat. jee. nähdään. hei.

jeeeeeee!!!!!Torstai 20.04.2006 00:44

Jeeeeee, oon niiiiin ilonen! eilen tuli iloinen yllätys puhelimitse. yhdestä tuotantoyhtiöstä soiteltiin ja kyseltiin tuunko harjoitteluun!jeeeee! syksyksi nyt sitten luultavammin on siis harjoittelupaikka myöskin. no, kaikki on mahdollista, mutta lupaavalta kuulosti. oon kuitenkin ollu siellä haastattelussa joskus maaliskuussa ja puhuttiin vain tästä tän hetkisestä harjoittelusta silloin. ja nyt kun oon toisaalla kesäkuun loppuun niin en voinut vielä mennä tuonne ja sitten kysyivät jos haluaisin tai tarvitsen syksyllä paikkaa ja....jeeeee!!!no joo, ei kuitenkaan pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, vai miten se typerä juttu menee elän nyt vaan harjoittelun kerrallaan, sen verran rankkaa on...uusiin hommiin ja kuvauksiin huomenna. ja ikävä kaikkia luokkiksia <3 Auringolle on ollu pakko rimputtaakin =) ou nou! yötämyötä. hei.

hoh.Keskiviikko 12.04.2006 00:52

oon väsy.niin väsy. aikainen herätys, pitäisi jo melkein nukkua. mutta kun ei nukimatti tuu. hetken olen kotona ollu. on tämä työharjoittelu rankkaa vaikka vasta muutama päivä takana.pelottavaa. siis tämä väsy. mut onneksi on ollu kivaa. vähän hölmönä ollut kun niin myöhäisessä vaiheessa kuvauksia vasta mukaan tuli, mutta ei se mitään, teen mitä pystyn. ja onneksi meitä uusia on kaksin kappalein, tuetaan toisiamme =) ja tänäänkin oli yksi tuttu avustaja =) hoh. puuroa ja petiin. hei.

jeij!!Lauantai 08.04.2006 00:16

ah, eka päivä takanapäin, kotona ollut tunnin verran. pitkä päivä, mutta antoisa. mukavia tyyppejä, kivoja tehtäviä. enkä edes keittäny kahvia vielä =) maanantaina taas kuvauksiin avuksi, autokuskiksi ainakin, jännää. väsy, pakko mennä saunan kautta telkun eteen ja syödä!!hei.

hei.Torstai 06.04.2006 23:29

huomenna se on sitten rakkaat teeveeaaveet menoa. kaikki aloittaa ja illalla itketään? ei kai, miksi me muka ei pärjättäisi maailmalla? ja aina silloin tällöin voidaan palata koululle, turvalliseen kotipesään, josta tosin täytyy ajaa ne vauva-aaveet poijes kun ovat sen luolan valloittaneet. ou nou. onnea ja menestystä kaikille.


olette kultia <3

hah.Torstai 06.04.2006 02:49

Kirjoita nimesi alle niin kerron susta hyvin valikoituja totuuksia ;)

1. Vastaa nimelläsi ja minä kerron sinusta jotain.

2. Kerron sinulle, mikä bändi / elokuva muistuttaa minua sinusta.

3. Keksin jotain yhteistä mitä meillä on.

4. Kerron mistä saattaisin kadehtia sinua.

5. Kerron ensimmäisen muistoni sinusta.

6. Kerron sinulle eläimen, joka sinusta tulee mieleeni.

7. Kysyn sinulta jotain, mitä olen halunnut kysyä.

8. Lisää tämä omaan päiväkirjaasi.väskä-heikku.Tiistai 04.04.2006 00:09

huh, pitkä päivä, väsy. oli ihan jees, vaikka iltapäivällä iskikin vilu ja märkä. ja väsy. saunan, kuuman suihkun, pinaaattilettujen ja saalatin ja no, termikirjaston jälkeen on ihunaa mennä lämpimän peiton alle. paitsi pakko ehkä kurkata telkkua vähän. toivottavasti kaikki meni sen työryhmänkin mielestä hyvin. kyllä varmasti, ei ne meitä edes huomanneet. kai. öh, kivaa oli kuitenkin. uusia kokemuksia, näitä tulee varmasti vielä. jännittää. hei.