IRC-Galleria

jussi.Perjantai 23.06.2006 16:49

hauskaa ja turvallista jussia. mekin vietetään. juodaan, syödään ja paljon nauretaan.
aurinko tuli esiin ja taivaalla pysyy. hymy. hei.

ohi on.Perjantai 23.06.2006 03:27

eilen se sitten loppui. harjoittelu. itkin. itketti niiiin. ihania ihmisiä. paljon mukavia sanoja kuulin. työmahdollisuuksia. antoi paljon vaikka otti myös. uusia kokemuksia, ihania muistoja. säihkyä enkä ihmisiä siellä unohda koskaan. <3

hei.

kesä.Sunnuntai 18.06.2006 23:46

niin kiire ja väsy ollunna ettei mitään kirjoittanut. höh. kaksi uvauspäivää ja sit se on ohi. nyyh, surku tulee vaikka raskasta on ollu. ikävä jo nyt <3 opintoavustus 2500 euroa tulee tilille elokuun puoleenväliin mennessä =) ilonen heidi. onneksi jokin menee putkeen. opin ajamaan pakettiauton taskuparkkiin hesassa. jesh. vähän olen punainen kun paahdoin itseäni auringossa. mutta en ruskea vaikka kuinka yritän. nyyh. ehkä pitää mennä nukkumaan että jaksaa huomenna. huomisen jälkeen yks kuvauspäivä ja sit. sit vielä pari toimistoa ja voih. hei.

?Torstai 18.05.2006 23:53

onko se väärin?ei ehkä.tai on. ei. kai. siis mikä?höh. miksi asiat on välillä niin hiton monimutkaisia?tai elämä. miks? höh. täh? nyt en ymmärrä kyllä. hei.

hipheihurrrrraaaaa!!!!Maanantai 15.05.2006 20:21

jesh!ens syksyn työssäoppimispaikka varmistui tänään!!!ei stressiä enää siitä.eikä edes tarvinnut mitään oikeastaan tehdä =) iloinen ihminen. ei stressaa enää huominenkaan. eikä tää produktio.eikä mikäääään!!!jesh, jesh....nyt vain sitä päättötyötä miettimään xD otan siis kolmosten neuvosta vaarin. ja suunnitelen jo kesällä. ainakin suunnittelen suunnittelevani. varmasti ja aidosti ja oikeesti. aikuisten leikisti ja oikeesti. hei.

aaarghh!!!!Tiistai 09.05.2006 23:35

nyt tuntuu ensimmäisen kerran siltä että voi veenus!herätys klo 02.00 ja tässä sitä vielä kekkuloidaan. kummasti piristyun kun kotiin puolisen tuntia sitten saavuin. tää viikko on jostain syystä ollut kuin tervanjuontia. väsymys painaa, ottaa päähän, ahdistaa ja ottaa lisää päähän kun ei ehdi asioitaan hoitamaan. kun ei voi soitella millon sattuu ja nyt kun just pitäis soittaa millon sattuu. ääh, nukimasteria katselemaan yritän mennä.huhuilen jos sattuisi jossain olemaan. parempaa mieltä ja viikkoa toivoen. hei.

?Sunnuntai 30.04.2006 19:08

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)
Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!


hei.

vappuSunnuntai 30.04.2006 18:01

ihanaaaaaa!aurinkoa, grillausta, musiikkia, raikkaita kesäjuomia, ystäviä, aurinkoa, hieman baaria ja ystejä ja yhdet synttärit. ja terassikeikka auringolla höystettynä. mitä muuta voi vapulta enää toivoa? hmmm, sitä kyllä ettei hullut linnut hyökkää päälle. mutta muuten ei muuta. ja aurinkoa.

Auringon täytteistä ja ihanaista vappua kaikille!!!!
<3

hei.

tylsimys.Torstai 27.04.2006 02:20

ehkä tylsin päivä tänään vähään aikaan. toimistolla. ei mitään hommia. tai jotain pientä mut ei koko päivän täytteeksi. blah. no, huomenna uudet kujeet taas. ensi viikolla uudet kuvaukset. ajoa. ajoa. ajoa. iiiik. naps. nips. hei.

aurinko.Sunnuntai 23.04.2006 23:11

terassikausi avattu. eilen. ei vielä tarkene koko iltaa istua kyllä. nannan synttäreiden yhteydessä. kiitos ihanille, oli kivaa. huomenna taas ahertamaan. jee. väsy vähän. kohta vappu. juhlat. jee. nähdään. hei.