IRC-Galleria

uusivuosi.Lauantai 31.12.2005 18:55

vuosi 2005 on kohta ohi. ja uusivuosi ovella. toivottavasti on kiva vuosi. melkein saisi olla vielä kivempi kun tämä vuosi oli. ollaan meillä. kivoja ihmisiä tulee viettämään iltaa. ei montaa mutta tarpeeksi. ensin piti tulla paljon, sitten ei sittenkään. syödään. juodaan. nam. ja ammutaan raketteja. ja lähdetään ehkä baariin. joo. kivaa!ja tänään sain kutsun pippaloihin torpalle tammikuussa, jee. ja helmikuun alussa katsomaan negativea!jee! kaikkea melko kivaa on jo tiedossa ja mitä yllättävää ensi vuonna muuta tapahtuukaan. jei, hyvää uuttavuotta kaikille!!!!

minulla on edelleen joulu.Tiistai 27.12.2005 00:12

ikuinen joulu. ihanaa. kynttilöitä. kuusi tuoksuu edelleen. syöppö. yök. nukun pitkään huomenna. menen kävelylle. jos ei ole liian kylmä.koska jos on, ei ole kiva kävellä. siis jos on liian kylmä. ja lukemaan. hei.

ps. ärsyttää ihmiset, jotka ei ole kiitollisia siitä mitä ovat saaneet.

joulu.Sunnuntai 25.12.2005 17:08

ihana joulu. kaikkea ihanaa sai joululahjaksi. yhdellä juuri näpyttelen tätä merkintää =) kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. ihan liikaakin oikeastaan kun on jo vanhus. ja vielä ilmeisesti odotan jotain. isi ja äippä vaan hymyile ja vuhjailee oudosti. veli sai vaikka mitä myös. uuden pyörän ja tiistaina se saa sen mönkijän minkä voitti. tuuria. oon ihan ähky. kinkku on hyvää ja suklaa kans. nyt mennään ulos kävelylle. hei.
Hyvää joulua kaikille.

yököttää.Perjantai 23.12.2005 21:56

minulla on huono olo. yököttää. eilen oksensin ja tänään myös. toivottavasti ei tule yrjötauti. huomenna on kuitenkin joulu. ihanaa. kuusen laitoimma juuri kuntoon ja viimeiset lahjat pakettiin =) nyt menen potemaan yrjöäni. toivon ettei hän tule jouluksi kotiin. hei.

hattaraaKeskiviikko 21.12.2005 19:11

minä haisen hattaralta, kuulemma. outoa. minua ottaa päähän. kaikki. hattarakin. mun tekis mieli huutaaaaaa!!!!paha päivä. ahdistaa ja vituttaa. hyi, ruma sana. menen nyt paistamaan pipareita. hei.

antti muiskuTiistai 20.12.2005 19:18

jännittävä kokemus eilen sokkarilla. istuin rauhassa odottelemassa luokkaystäviäni kun viereeni istui poika, joka oli ihan antti tuiskun näköinen ja mitä luultavammin homo. en tuomitse enkä mitään mutta tuli heti vain mieleen sellainen stereotyyppi-homo. voi kiesus. leivoin tänään torttuja, nam. vielä ajattelin ehkä tehdä pipareita. mutta voi olla myös etten tee. nyt viimeisille joululahjaostoksille. heip.

ps. huomenna saa jouluruokaa, jos haluaa kasvisruokaa, saa haudutettua punasipulia =)

hih.Sunnuntai 18.12.2005 20:47

kyllä oli antoisa yö. naapurissa oli bileet. puol yhdentoista aikaan eilen illalla he päättivät aloittaa karaoke-illan. aikuinen nainen raikui pitkin taloa. oli mukava nousta viideltä töihin. väsytti.

voih.Lauantai 17.12.2005 23:31

hyllyt lisääntyy, mutta ne vaan lojuu kasassa. kun ne ei ehkä itse osaa kasautua?en tiedä, toivoisin että osaisivat myös hypätä seinille. koska lattiatila on rajallista. voi reikä, huomenna ylitöihin. taas hessu yrittää ängetä nenään, vaikka se tietää ettei se mahdu. on tämäkin. tänään ryysittiin ikeassa, niitä hyllyjä. löytyi, mutta nyt ne tosissaan vaan makaa eikä tee mitään. minäkin menen nyt makaamaan. siivosin niin on puhdas lattia millä maata. hei.

hei hyvää päivää!Perjantai 16.12.2005 00:04

menee hermo ja hessu nenään! tai ei hessu, kun ei se mahdu. banaanilaatikot tuntuu vaan lisääntyvän ja hylly ei valmistu. ehkä joulu ei tuukaan? toivon että tulee. tänään tultiin töistä uutta "valtatien" pätkää kuten jotkut tietä kutsuvat. kyllä oli kuin olis uudelle paikkakunnalle tullu, mullisti pienen ihmisen elämää niin jotta aamulla on ehkä lähdettävä jo aiemmin koska ei tiedä mistä pitää mennä jotta pääsee hengissä nummentielle. koska kukaan ei halua jäädä esim. junan tai sitten sen punaisen opelin alle, joka joka aamu huruttaa ohi lievää ylinopeutta. huij. en ehkä saa unta vaikka väsyttää, koska voih. olen alkanut epäillä sitä anteeksipyyntö-asiaa, että ehkä myös tyttöjen pitää pyytää anteeksi, jos lyö esim. muovivasaralla toista otsaan. tätä täytyy miettiä.

väsyttää...Keskiviikko 14.12.2005 22:44

ei mitään sanottavaa.