IRC-Galleria

sattuu.Keskiviikko 22.02.2006 19:17

kipu, mikä ihana ystävä. mä en pysty. en kykene. hei.

huoh.Tiistai 21.02.2006 14:31

voi sentään että osaa olla väsy. ja töihin pitäisi raahautua. viikonloppu meni. tuparit oli ja kivaa oli. mutta taas luulin että alkoholi loppuu maailmasta just sinä iltana ja sitten tuli huono olo. siihen asti oli kivaa. olympialaiset. yhdistetyn sprinttikisa. joo. pitäisiköhän hankkia elämä. vaikka joitain kisoja onkin ihan kiva katsoa. pikaluistelusta en pidä. no, ehkä luen hetken. ja hankin sitten sen elämän. hei.

laiskimus.Perjantai 17.02.2006 19:16

olen ollut tosi laiskimus 2006 kirjoittamaan. puhuttiin tänään rapsutuksesta ja vauvaihosta. pakko pyytää illalla rapsutusta. aamulla ylitöihin =( mutta illalla tuparit =) ja löysimme luokaltamme henkilön joka on pakko ehkä ilmoittaa Unelmien Poikamieheen, koska hän on sellainen. alesti <3 ja sit kun sinne pyydetään ne kaks kaveria auttaa päätöksessä, ni minä ja riikka ollaan jo valittu meidät. kiitos. kelakin muisti. kirjeellä jonka sisältö ei ollut kovin mukava mutta sitten helpotti kun tajusin että voih, eihän tämä näin menekään. olin vain tyhmä. se ei ehkä ole kovin kummallista. rista piti tänään jurassic park ääntä. meidän dino. havaitsin juuri haavan. sattuu. pakko mennä antamaan itselleni ensiapua. hei.

omituisuuksia.Sunnuntai 05.02.2006 22:42

TEHTÄVÄNANTO:

paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. nukun kummallisessa, "sammakkoasennoksi"kin kutsutussa asennossa.persus ylhäällä, jalka koukussa, yksinkertaista.

2. kaikki aina ahdistaa minua. siis kaikki. aina on pakko sanoa että ahdistaa jos en tee jollain tietyllä tavalla jotain tai jos jokin on väärin.

3. laitan nimien perään -nen päätteen, esim heidi heidinen. olen sen moneen ihmiseen tartuttanut.

4. huidon käsillä aina kun puhun. jos selitän että ajoin autolla, on käsillä esitettävä auton ajoa. siis eihän kukaan muuten tajua mitä tarkoitan.

5. yöllä jos täytyy mennä vessaan, on pakko sanoa ääneen että " pakko käydä vessassa" ja kun sieltä tulee täytyy melkein juosta takas makkariin koska pimeästä voi tulla joku ja napata.

ja kuinka paljon niitä vielä olisikaan...=)

Haastan seuraavaksi leikkiin mukaan:


Glotona
Manco
_annaemilia_
_rose_
Ani-

kiitus.Sunnuntai 05.02.2006 14:54

negativen keikka. mahtavaa. mukavaa. kiitos ja hali maailman ihanimmalle katjikselle jotta mentiin. jalat kipeät, yöllä oli kylmä. katson ja kuuntelen ihan uusin silmin bändiä kun on sen livenä nähnyt. nam. hei.

ihanaa.Tiistai 31.01.2006 12:46

oli ihanin sunnuntai pitkään aikaan. aikainen herätys. aamupalaa. verhokangas-ostoksia. kahvia ja fetapiirakkaa. yhteistä aikaa äidin kanssa. sauna. naamioita. frendejä melkein kokonainen tuotantokausi. siideriä ja ihana iltapala. mitä muuta vois toivoa. hei.

niin.kyllä.Perjantai 27.01.2006 20:11

huoh.likaiset hiukset.epämiellyttävää. vielä siinä yhdessä kivassa jutussa kestää mutta ei se haittaa, koska se kuitenkin tulee. tänään on ollut epämiellyttävältä tuntuva päivä. niin. kivaa on ollut mutta. huoh. huomenna juhlat. huoh. hei.

iso D.Tiistai 24.01.2006 21:07

viikonloppuna oli pikkujoulut. kyllä. juuri ne. aamiainen oli hitsin huisin hyvää. motivoi nousemaan sängystä. miksiköhän hotellin lakanat ja aamupala on aina niin ihania? höh. mutta motivoi kuitenkin nousemaan ihanista lakanoista tieto maustamattomasta jogurtista, myslistä ja mikä parasta; marjoista. puolitoista viikkoa ja palaan kouluun. pelottaa. miten minuun suhtaudutaan? ihan kun menis ekaa päivää kouluun. ekalle. jos kukaan ei puhukaan mulle =( jos en saa kavereita. niin ja hotelliin palatakseni, iso-D eli Danny the Man kummitteli hisseissä. aina kun tuli hissistä tai tilasi hissin, siellä oli Danny. Whooot?? ja yhdeltä tytöltä oli kadonnut sen KariTapio mutta minulla oli vain Danny. hei.

shoppailua.Keskiviikko 18.01.2006 03:21

sain kivaa.laukun ostin vain yhden. tuli tiukka kielto, ettei enempää enää mahdu huusholliin. höps.naisella ei koskaan voi olla liikaa laukkuja. laiskottaa. tuulee.liikaa, koska pelottaa. niin ja asiaan palatakseni, myös vaatteita ostelin. kenkiä piti myös, mutta kaikki liikkeet oli tyhjennetty. =( mutta kuulin kivan jutun tänään ja nyt jännittää ehkä vähän mutta ei paljoa koska sitä haluan. olen kyllä vähän vihainen yhdelle. mutten paljoa. hei.

"elämä on ihmisen parasta aikaa"Maanantai 16.01.2006 00:57

näin on, kun matti niin sanoo. käytiin kattomassa matti, hyvää krapulapäivän viihdettä. bon voyage-ilmiö xD paha on ollut olo kovin tänään. juuri söin ensimmäisen kerran. ihanaa. ellujokiset tuli monta kertaa eilen illalla. voi sentään. en hölmöillyt, olin vain hölmö. hei.