IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

koeKeskiviikko 30.11.2005 11:45

voi kökkö, koe lähestyy ja paniikki kasvaa. en edelleenkään osaa mitään vaikka äskön yritinkin hieman kerrata. aarghhh!!!mua hermostuttaa. ja tänään ukkosti!!ehkä oudointa vähään aikaan, huomenna on kuitenkin jo joulukuun ensimmäinen....

väskä-heidiKeskiviikko 30.11.2005 01:27

huoh, kotona vihdoin...piiiitkä päivä ollut tänään. töistä juuri raahauduin melkein nelinkontin kotiin. uijjui, huomenna koe, ei ole lukenut =(, no, kyllä mie jotain aina keksin. tuleva av-lapsi ja äiti voivat hyvin. nyt ehkä pakko mennä nukkumaan, hyvää yötä ja neposen kuvia!

Av-vaavaMaanantai 28.11.2005 16:14

No niin, nyt se on sitten julkista, kiitos ihanien luokkaystävieni =) ensimmäinen av-vauva on matkalla maailmaan, tosin synnytyksen piti olla eilen et vähän menee yliaikaseks. Ja onneksi Mikke on tulossa kovaa vauhtia perässä, eli saamme jakaa äitiyden ilot yhdessä! Kuinka ihanaa, ettei tarvitse yksin pelätä =)

BB finaaliMaanantai 28.11.2005 14:14

Apua, enää ma, ti,ke ja torstaina se loppuu! BB:n finaali, kaameeta kun on jääny ihan koukkuun koko hommaan. Oon vaan niin utelias luonne =)

Ja koulussakin alkaa helpottaa tää jakso, tänään on ollu ihan jees päivä kun mäkin olen tajunnu että me oikeesti saadaan meidän mokumentary valmiiksi! ei oo kellään enää niin
pinna kireelläkään että tarvis tapella =)

TALVI!!Lauantai 26.11.2005 19:55

Ihanaa, vihdoinkin lunta!Toivottavasti pysyy maassa, notta saadaan valkea joulu. Koko viikko on menny hieman kiukkuillessa, deadlinet painaa päälle ja kaikki on kiukutellu koulussakin....no, ens viikolla varmasti helpottaa jokaisella. Eilen ol ihana päivä, näin Taavi-kumpparin kahden viikon tauon jälkeen ja voih! Maailman suloisin ja ihanin PikkuMies!Tänään oli pakko käydä Lietsussa kuvailemassa kun oli niiiiin kiva ilma. Toivottavasti huomenna paistaisi vielä aurinko niin olis ihan extra-kivaa!
- Vanhemmat »