IRC-Galleria

Jack-81

Jack-81

Otto W. Lehikoinen

muistamattomuuden muistoTiistai 28.02.2006 14:42

taas uusi aamu.. taas jälleen sekoitan ajat ja missaan kallonkutistajani tapaamisen. suutun itselleni ja lyön nyrkillä patjaa, koska niin nynnyt tekevät.. tosin en usko et täs menee kauan ennen ku lyön tota seinääkin..

VITUTTAA!

kuin vitun vaikeata on muistaa kaksi toistuvaa aikaa? (tosin ne vaihtuivat tässä viime pe, jolloin olin tunnin ajoissa.. ja ensi tiistaista on se aika, jonka muistin alkaneen jo tänä ti..)

No.. mutta, koska pitää olla niin naminamipusipusi, niin kerrotaan nyt kaikille, että sain ne Morrissey'n keikan liput. Keikan liput, jotka myytiin loppuun yhdeksässä minuutissa (9min).. joten.. I.. KICK.. ASS!.. :) että kaikki ne teistä, joita vitutti et ne liput myytiin loppuun noin nopeasti voitte miettiä lämpimin tuntein minua, tyttistäni ja kaveriani, jotka fanitamme teidänkin puolestanne. *groove suckah groove..*

tänään on sitten illalla ainejärjestön järjestämä laskiaisjuhla.. menen syömään heidän laskiaispullansa ja juomaan heidän minttuviinakaakaonsa.. koska olen ilkeä paskiainen.

~O~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.