IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

18.11.Sunnuntai 18.11.2007 17:00

Eilen oli Arcturon:in ja Coilcry:n yhteiskeikka (molemmat löytty myspace:sta tai www.bändinnimi.ch)

Oli aika tykki setti, viitisenkymmentä katsojaa. Itehän en soittanut, mut jeesailin äänien kans ja roudailus ja soittajien ravinnonsaannista shown aikana. Ja lämmitettiin Vernin kans sitä pirun baaria / hallia puu-polttosel keskuslämmityksel :P Tohon kun viel lisää sen, et joka talos käytetää suht paljon lankapuhelinta, niin sit voiki kummastella et mil taustoil nää väittää meiän kahvinkeittimii vanhanaikasiks.

Niinku rivien välist on aina välil voinu lukee, ei tää aina ruusuil tanssimist oo, mut samal kaaval vois tulla välil takkiin Suomeski. Ja ainahan ne negatiiviset asiat raportoi ja paisuttelee herkemmin. Sitäpaitsi, vaihtarina olo on kuitenkin aivan kuningas-hommaa, sanokoon muut mitä sanokoon. Et ei siel Suomes tartte murehtia, kyllä mä täällä ihan ilonen oon.
Noniin, tunteilut seis.

Perjantain bongailin koulus ibuprofeiinilla ku en kehdannu jäädä himaan kolmatta päivää, varsinkaan ku lauantain oli kielikurssi eli jäi taas koulu väliin ^^ Viel ennen jouluu on kaks lauantait kielikurssii nii ei pääse liikaa toi koulunkäynti häiritsemään :P

Ja ennen jouluu meen yhen viikonlopun Saksaan bongailee Ensiferumia ja yhen viikonlopun yli on YFU:n bileet (mä sitten en pysty lopettaa organisoimista :P), et tekemistki on ihan mukavasti.

Yritän aktiivisesti vähentää netin käyttöö = en kirjota sen pidempään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.