IRC-Galleria

Ympäri Suomen alaosan -RoadtripKeskiviikko 04.02.2009 16:21

Eli olemme kavereiden kanssa (punkkiperhe +erittäin hyviä lisävahvistuksia) lähdössä Heinäkuussa kiertämään Suomea ja tämä on lähinnä meidän matkan suunnittelulle liittyvä "foorumi". Olet kuitenkin vapaa antamaan kommentteja ja vinkkejä :)
Ajoitus:
Heinäkuun puolessa välissä, tarkkoja päivämääriä ei ole vielä Päätetty.

Matkalle lähtijät:
Lähdössä tällä hetkellä: Minä, Hannes, Minna, Salla, Inari, Iida, Pakarinen ja Sini toimii Jokeri korttina, koska jokaisessa asiassa on oltava pokeri elementti :D
Eli siis mukaan mahtuu 10 henkilöä. Tällä hetkellä siis 8 henkilöä (anteeksi jos unohdan jonkun). Jos näet ensi kesän unelma reissusi tässä olehyvä ja ilmoittaudu niin käsittelemme asiaa punkkiperheen sisällä. ME OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ vain myönteisissä vastauksissa. Sen jälkeen olet yhtä vaikutusvaltainen reissuun kuin kuka tahansa meistä <3!

Kalustus:
Näillä näkymin oltaisiin lähdössä Kleinbussilla/kombiwagenilla tai miksi sitä nyt haluaa sanoakin, hippipakulla kuitenkin ja tottakai maunolla. Henkilö jako tulee olemaan 6-4 tai jos lähtijöitä on 9 niin 6-3. Alapuolella reissulle vahvistetut autot 2/2
narinari
http://www.nettiauto.com/volkswagen/kastenwagen/2178540#adInfo
Toisesta autosta on tehty ostotarjous :) tarjous hyväksytty :D enää pankista kiinni

Route:
Tämän hetkisen reittikartan mukaan -joka on siis suuntaa antava olisi seuraava: Oulu ja sitten poikkaisemme Suomi neidon lävitse niin Suoraan kuin pystyy. Seuraavaksi Suuntana Kajaani -jotta minunkaltainen hippikin näkisi joskus armeijan. Sotkamoon iltapäivä vierailulle Aminan luokse -Sallan ystävä. Sotkamon jälkeen suuntaamme etelään. Itä-Suomen suurimpien ja mielenkiintoisimpien paikkojen ja paikkakuntien kautta Suomen Chigacoon, Kotkaan. Kotkassa vierailemme päivän tai parin verran Suvin sapuskoja popsimassa ja suvin baarissa istumalla. Kotkassa Vierailtu aika riippuu Suvin Hermoista tai siitä päästääkö hän meitä lähtemään, Suvi on tottakai tervetullut mukaamme loppu reissun ajaksi, jos haluat pompata Kotkassa kyytiin? Siitä kierrämme rantaa pitkin Helksinkiin, jossa vietämme ehkä liian kauan sikari ja tupakka kaupassa kaupoissa ja riippuen edellisten päivien ajonopeudesta riippuen, ehkä myös yön Kallion baarit kiertäen. Matka jatkuu Porvoon kautta Turkuun ja siitä sitten Länsi Rannikkoa pitkin takaisin Vaasaan, reissumme Päätämme ja Aloitamme kaikistä pyhimmästä paikasta, hovioikeuden laitureilta :D Reissumme saattaa heittää matkalla olevien festareiden tai keikkojen mukaan.

Rahoitus:
Alustavien suunnitelmien ja laskeskelujen mukaan 100km kohden jokaisen henkilön osuus matkasta on n. 3€, eli rahaa tämä reissu ei vie. Ruoan teemme ITSE matkalla, ABCltä valmiiden täytettyjen patonkien osto se rahat vie. Ja ruokaa söisimme myös Vaasassa, joten sitä ei voi laskea matkan hinnaksi, sitäpaitsi matkalla on Siwoja joiden roskikset kannattaa dyykata.. Jos reissua ei päästä ryyppämiseksi on se puoli ilmainen. Eihän se meillä ryyppäämiseksi mene eihän?

Kuskit:
Kaikki jotka omistavat ajokortin ovat velvoitettuja ottamaan osaa ajamiseen. Seuraavan päivän kuskit saavat tietenkin parhaat eli mukavimmat ja hiljaisimmat nukkumapaikat. Eli todennäköisesti autossa oikokulmassa vaakatasossa kauempana muiden rellestyspaikasta :D


Ja jos joku rupeaa liikaa tinttailemaan tai piirtää MINUN naamaani tai tekee jotain muuta ikävää minulle kun nukun SAA TUNTEA NAHOISSAAN JA JALOISSAAN KORPIOIKEUDEN!

Ei muuta, jos tuli liian virallinen niin pahoittelen :) messevä reissu siitä tulee :---DDD

Keskustelu jatkuu netissä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.