IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -
"Mä en juo alkoholia ku se on epäterveellistä. Oothan Nähny sen mainoksen "kännissä olet ääliö"? Se on niin oikea kuvaus ihmisistä ku ne on kännis. Ärsyttää mennä jonnekki klubille ku kaikki on ihan kännissä sielä. Suomalaiset on niin känniurpoa kansaa että oikein hävettää."

Tiiäkkö ituhippi mitä! Sinne baariin ei oo pakko mennä, vai tuliko se sulle jotenki vitun yllätyksenä että sielä juodaan alkoholia teen sijaan!? Ihmiset juo alkoholia koska se on yleensä H-A-U-S-K-A-A!


"Älä syö tän firman tuotteita, se on riistofirma ja sä voit omilla valinnoillas vaikuttaa et miten tää maailma pyörii."
No jos mä otan sit tätä toista?
"sekin on riistofirma"
No jos mä otan sit tätä reilunkaupan tuotetta?
"no toi nyt on tommosta omantunnon pönkittämistä mutta osta jos haluat."
Ok, ostan sitä parempaa..
"Mä niin vihaan ihmisiä.."
Miksi?
"Ne tuhoo tän maapallon, mä haluaisin et ihmisiä ei enää olis! Kuolis kaikki!"
Sähän voit yksilötasolla vaikuttaa tähänkin asiaan!

Jotkut tekee elämisenkin ihan vitun vaikeeksi...

Joo'o.. Rupes vaan ärsyttämään -enkä vieläkään tiedä mikä. En mä oikeesti näin ajattele. Keskustelut eivät ole aitoja eivätkä edusta minun eikä kenenkään muunkaan näkemyksiä. Ne ovat kirjaimia sattumanvaraisessa järjestyksessä. V**tu!

mistä tieitää että talvi tulee?Sunnuntai 18.10.2009 22:34

VR:n junat ovat lähes poikkeuksetta myöhässä -.-'

jatka listaa..

[Ei aihetta]Maanantai 02.03.2009 21:05

Nyt on ihan semmonen olo että haluaisin hakee kaupasta kunnon lleipävärkit ja sitte tehdä ison kasan sandwicheja ja ottaa maitoa isoon lasiin ja ruveta katsomaan jääkiekon MM95 matsi :D tai jotain vastaavaa matsia. Tottakai olis siisteintä jos se tulis suorana, mutta suomela pitäis olla taattu voitto, ku en jaksais pettyä ku leivätki olisin tehny ja kaikkee.

Mä haluun kans oman.Tiistai 17.02.2009 02:41

Mä perustan OMAN bändikollektiivin johon tulee hiphop ja reggae yhtyeitä/artisteja/tiskujukkia + kaikkien mun parhaimpien kavereiden PÄNDIT! Mut sielä ei saa saa sanallakaan laulaa KANNABIKSESTA koska kollektiivin edustajana en halua edustaa kannabista. Kannabiksen käyttö päihteenä on laitonta ja näin ollen en voi itsekään sitä edustaa. Eli kaikki tyypit jotka haluaa liittyy mun Groovy-Vaasa kollektiiviin muistakaa että en halua että ihmiset pitäisivät minua ihan kannabiksena -.-' Tervetuloakollektiivin säännöt ja tavoitteet:
Mielettömästi mielettömiä mieleni mukaan.

Ympäri Suomen alaosan -RoadtripKeskiviikko 04.02.2009 16:21

Eli olemme kavereiden kanssa (punkkiperhe +erittäin hyviä lisävahvistuksia) lähdössä Heinäkuussa kiertämään Suomea ja tämä on lähinnä meidän matkan suunnittelulle liittyvä "foorumi". Olet kuitenkin vapaa antamaan kommentteja ja vinkkejä :)
Ajoitus:
Heinäkuun puolessa välissä, tarkkoja päivämääriä ei ole vielä Päätetty.

Matkalle lähtijät:
Lähdössä tällä hetkellä: Minä, Hannes, Minna, Salla, Inari, Iida, Pakarinen ja Sini toimii Jokeri korttina, koska jokaisessa asiassa on oltava pokeri elementti :D
Eli siis mukaan mahtuu 10 henkilöä. Tällä hetkellä siis 8 henkilöä (anteeksi jos unohdan jonkun). Jos näet ensi kesän unelma reissusi tässä olehyvä ja ilmoittaudu niin käsittelemme asiaa punkkiperheen sisällä. ME OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ vain myönteisissä vastauksissa. Sen jälkeen olet yhtä vaikutusvaltainen reissuun kuin kuka tahansa meistä <3!

Kalustus:
Näillä näkymin oltaisiin lähdössä Kleinbussilla/kombiwagenilla tai miksi sitä nyt haluaa sanoakin, hippipakulla kuitenkin ja tottakai maunolla. Henkilö jako tulee olemaan 6-4 tai jos lähtijöitä on 9 niin 6-3. Alapuolella reissulle vahvistetut autot 2/2
narinari
http://www.nettiauto.com/volkswagen/kastenwagen/2178540#adInfo
Toisesta autosta on tehty ostotarjous :) tarjous hyväksytty :D enää pankista kiinni

Route:
Tämän hetkisen reittikartan mukaan -joka on siis suuntaa antava olisi seuraava: Oulu ja sitten poikkaisemme Suomi neidon lävitse niin Suoraan kuin pystyy. Seuraavaksi Suuntana Kajaani -jotta minunkaltainen hippikin näkisi joskus armeijan. Sotkamoon iltapäivä vierailulle Aminan luokse -Sallan ystävä. Sotkamon jälkeen suuntaamme etelään. Itä-Suomen suurimpien ja mielenkiintoisimpien paikkojen ja paikkakuntien kautta Suomen Chigacoon, Kotkaan. Kotkassa vierailemme päivän tai parin verran Suvin sapuskoja popsimassa ja suvin baarissa istumalla. Kotkassa Vierailtu aika riippuu Suvin Hermoista tai siitä päästääkö hän meitä lähtemään, Suvi on tottakai tervetullut mukaamme loppu reissun ajaksi, jos haluat pompata Kotkassa kyytiin? Siitä kierrämme rantaa pitkin Helksinkiin, jossa vietämme ehkä liian kauan sikari ja tupakka kaupassa kaupoissa ja riippuen edellisten päivien ajonopeudesta riippuen, ehkä myös yön Kallion baarit kiertäen. Matka jatkuu Porvoon kautta Turkuun ja siitä sitten Länsi Rannikkoa pitkin takaisin Vaasaan, reissumme Päätämme ja Aloitamme kaikistä pyhimmästä paikasta, hovioikeuden laitureilta :D Reissumme saattaa heittää matkalla olevien festareiden tai keikkojen mukaan.

Rahoitus:
Alustavien suunnitelmien ja laskeskelujen mukaan 100km kohden jokaisen henkilön osuus matkasta on n. 3€, eli rahaa tämä reissu ei vie. Ruoan teemme ITSE matkalla, ABCltä valmiiden täytettyjen patonkien osto se rahat vie. Ja ruokaa söisimme myös Vaasassa, joten sitä ei voi laskea matkan hinnaksi, sitäpaitsi matkalla on Siwoja joiden roskikset kannattaa dyykata.. Jos reissua ei päästä ryyppämiseksi on se puoli ilmainen. Eihän se meillä ryyppäämiseksi mene eihän?

Kuskit:
Kaikki jotka omistavat ajokortin ovat velvoitettuja ottamaan osaa ajamiseen. Seuraavan päivän kuskit saavat tietenkin parhaat eli mukavimmat ja hiljaisimmat nukkumapaikat. Eli todennäköisesti autossa oikokulmassa vaakatasossa kauempana muiden rellestyspaikasta :D


Ja jos joku rupeaa liikaa tinttailemaan tai piirtää MINUN naamaani tai tekee jotain muuta ikävää minulle kun nukun SAA TUNTEA NAHOISSAAN JA JALOISSAAN KORPIOIKEUDEN!

Ei muuta, jos tuli liian virallinen niin pahoittelen :) messevä reissu siitä tulee :---DDD

Keskustelu jatkuu netissä :D

Mistä tietää kun ei mene hyvin?Keskiviikko 04.02.2009 01:34

Silloin kun puhelinmyyjä soittaa salaiseen juuri vaihdettuun numeroosi.
Jatka listaa...

SuomenruotsalaisetPerjantai 15.08.2008 14:52

Olen huomannut että suomenruotsalaisilla menee yleisesti hyvin. He ovat rakentaneet omia pieniä kyliänsä pitkin ranikkoa. Hienoja taloja löytyy ja kalliita taideteoksia löytyy roskiksista kun niihin kyllästytään. Autot ovat viimeisen päälle ja tyttäret ovat kauniita. Kaikki on siis hyvin. Luulisi että noita kestohymyjä ei saa millään pois. Kuitenkin identiteettikriisi napsahtaa päälle jos kassantäti ei puhukaan hänelle ruotsia, tai jos kadun nimi on pelkästään suomeksi. Päästä kuuluu naks. Kasvot rupeavat punoittamaan kuin pahemmankin orgasmin jälkeen. Hauskoja nuo suomenruotsalaiset :D
Psyyke kaatuu kuin korttitalo :P

Taas yksi päivä töissä.Maanantai 21.07.2008 17:18

Note: Tietämättömyys tekee ihmisestä suloisen.

Chelax.Tiistai 08.01.2008 10:36

Kuinka helppoa on tämän päivän maailmassa irtautua kiireestä? Hemmetin helppoa. Löysin eilen itseni citymarketin jonosta ostamasta ruokaa. Jono ei liikkunut, myyjä puhui puhelimeen, asiakas kävi punnitsemassa kaalinsa ja minä. Minä seison ilmeettömänä ja täysin rauhallisena jonossa. Mummeli takanani valittelee kun ei jono liiku. Minä sanon hänelle että ei se ole elämän ja kuoleman asia. Hän vastaa että on se, kun on kiire. Aivan, unohdin jo että hänhän on vanha. Silloin se todellinen kiire tulee. Miksi nuorena olisi kiire? Onhan meillä koko elämä aikaa.
« Uudemmat -