IRC-Galleria

Nallepuh: "Mieti, mieti mieti mieti"Maanantai 10.07.2006 22:37

Olen miettinyt asioita. Useita ja paljon. Kun olen miettinyt niin eteeni tulee uusia kysymyksiä, kuin koski se on. Ja samalla kun hukun kysymyksien määrään niin unohdan alkuperäisen kysymyksen. Onko se jakautunut moneksi vai olenko mennyt harhaan? Katsokaa nyt! Taas uusi kysymys. No sitten kun olen miettinyt kaikki pikkukysymykset (jos ne koskaan loppuvat) niin menen takaisin isoon kysymykseen ja pohdin sitä. Ja sitten kun olen löytänyt oikean ratkaisun siihen niin rupean miettimään että kumpi vastaus on oikeassa, kumpikin on tullut omasta päästäni mutta niitä on kaksi erilaista vastausta -pohjimmiltaan- samaan kysymykseen. Löydänkö tällöin ikinä itseäni?

Typerää puuhaa tämmönen hyödytön miettiminen.

...Tiistai 27.06.2006 21:37

On tämä päivä, kello on liikaa. Pilviä taivaalla ja muurahaisia maassa. Istun koneella. Tai oikeastaan tuolilla sen edessä. Jos ojentaisin selkäni ja kurkistaisin pihalle niin mitä näkisin. Olenhan ollut jo tänään pihalla, miksi sitten katsoa sinne? Silkasta uteliaisuudesta. Mutta on niin hyvä olla selkä lytyssä koneen edessä ja tuiotaa virtuaali maailmaa. No! Pakko kai minun on ryhdistäytyä. Nyt suoristan selkäni, kurkistan kaihtimien välistä ja mitä näenkään: uuden Wolkswagenin! Harmikseni tiedän että se ei ole meidän, se on jonkun toisen.

Täytyy vissiin aloittaa..Maanantai 10.04.2006 19:02

Tämä saattaa hieman ehkä poiketa minun ensimmäisestä päiväkirja merkinnästäni sillä että tässä surkutellaan, mutta tässä surkutellaankin koulun raakuutta.
Syyt 1. Äikän3 (ei ihan paha mutta kirjat vie laukusta perkeleesti tilaa
2. Ruotsin3 (Aika tympee oppa ja muutenkin niin heprea oppiaine että SOI)
3. Enkun3 (enkku on sinänsä aika helppoo mutta samaan aikaan ruotsin kanssa kun on niin ei oo helppoo..)
4. Biologia (Varmaan ihan simmpeli "Mitokondrioosi.." :D)
5. Fysiikka3 (menee ihan heittämällä :P No kaksi ensimmäistäkin on menny)
6. MAA5 Vektorit (täyttä tuskaa.. Oppa sano "Miettikää millasia numeroita sami sais jos se vähä opiskelis" :D

JA sitten on TUTOR hommat ton fyssan kanssa päällekkäin niin puolet menee itseopiskeluksi.

PERKELE!

Ohi on!Torstai 06.04.2006 15:53

Nyt se koeviikko loppui. Pitäis keksiä lauantaille alkoholivapaata tekemistä että sillee. VINK VINK
Tai no miksei alkoholillistakin..

... niin että pamahti...Maanantai 03.04.2006 18:41

tänään lasahti maantiedon koe nenän eteen. Koe aluesta olin lukenu noin 30sivua... Konsepti tuli täyteen jo ekasta essee vastauksesta. Asiat voi sanoa ympäri pyöreesti vaikka ei oikeesti tietäis mistään mitään.
Eilen, minä ja Janne otimme suuren (ehkä jopa liian suuren?) askeleen kohti aikuisuutta. Nimittäin menimme JUNALLA Laihialle! Aivan uskomatonta. Olimme "jäniksinä" joten matka oli ilmainen. Laihialla huomasimme että ei tämä ihan mikään takapajula ole. Mutta Missä on Laihian keskusta? Jos joku tietää niin saa luvan kertoa minulle. Sitä ei löydy vaikka kuinka ettis. Ehkei sielä ole semmoista, hmmm...P.S. Mä oon kateellinen Jennalle...

HygieniaLauantai 01.04.2006 15:09

Tänään vaihdoin kalsarit ja sukat.

Moraalini on rapistumasa, vai onko?Torstai 30.03.2006 20:38

Tänään minua rupesi nyppimään Nikon naama. Ja kun minulla oli melkein tyhjä limsapullo siinä käteni ulottuvilla niin otin sen ja spontaanisti väkivältaa hyväksi käyttämättä (?) mojautin nikoa sillä pullolla korvaan. Maailmassa on aina tilaa hyville teoille.

Kalsaripäivä.Sunnuntai 26.03.2006 15:22

Tänään on

Uskonto painoitteinen viikko :DTiistai 14.03.2006 14:28

Joo. Tänään meen isoskoulutukseen ja sitten keskiviikkona eli huomenna crossiin ja sitte torstaina ripari kokoontumiseen. Oon siis isosena sielä ja sitte perjantaista sunnuntaihin leirille österiin :P Eli ihan jees.. Ja oon tuola leririllä jonkinlaisena isosena.