IRC-Galleria

Kuulaopistolaiset kuunnelkaa.Keskiviikko 21.11.2007 06:09

Kuulaopisto on ehkä maailman toisiks paskoin ja ärsyttävin asia maan päällä. Ja ehkä siksi maailmantoisiks ku en tiiä meneekö shoppailu mihin sijalle. Kuulaopisto on ärsyttävä, kallis ja opisto. Kolme tärkeintä syytä miksi en pidä kuula
opistosta
(älä tuu hikipinko sanomaan mun yhdyssanoista mitään).
Jotkut asiat vaan on ärsyttäviä sen takia kun ne on ärsyttäviä

Kuluttajan juhlaa.Keskiviikko 21.11.2007 05:53

Kaksi asiaa mitkä mua ihmetyttää tosi paljon: Joulunavajaiset ja baarit.
Joulunavajaiset sisi että miksi sellaiset järjestetään? Onko minkäänlaisia perusteluja. Porukka menee kaupungille avaamaan joulun, voi sviidu kun on tyhmää!

Ja baarit on aika jänniä kans. Kukahan on saanu semmosen idean: "kuule hei, mitäs jos vuokrattais joku tila missä me myytäis vaan juomista, tiäkkö niinku ravintola jossa saa vaan kaljaa. Site voitais myydä sitä kaljaa aivan ylihintaan keskellä yötä. Ja kaikista parasta olis se että saatais polisilta lupa soittaa musiikkia yömyöhään, miten on pena, lähekkö mukaan?" Jotenki tuntuu vähä hölmöltä...

500€ = 30€Maanantai 24.09.2007 07:26

Pitihän se tietää. Vähemmistöt eivät ole yhtä älykkäitä kuin me "normaalit" rivikansalaiset.

Millähän tuo ydinryhmä ajatteli selviävänsä riveristä lävitse, checkailemalla ja hyvällä pokerinaamalla? Äh. He vetävät Ässän hihastaan varmasti se on selvä.

Mua kyrpii nuo kokoomuksen robotit nyt sen verran että voisin vaikka hieman bluffata..

Btw. porvari on koiran paras ystävä, vähän niinkuin poliisi.

[Ei aihetta]Tiistai 11.09.2007 08:09

Ollaan Annan kanssa oltu pian 8 loistavaa kuukautta.
Jotkut henkilöt tätä kovaa kyllä epäilivätkin. Sille emme voi mitään jos he ovat paskaapuhuvia vähä-älyisiä pikkusieluja. Niille sanon: Haistakaa vittu, mulkut.

Näytä kieltäPerjantai 07.09.2007 04:42

"Söpö kuva sulla nähäänkö joskus pitkästä aikaa :>>? <3" Jos tapaat useinkin kirjoitella tuon kaltaisia kommentteja ympäriinsä, tapa itsesi. Turhaan nuolet kaikkien perseitä. Eikö ihmiset ikinä voi sanoa mitä ajattelevat. Onko se niin vaikeaa ilmaista tunteita, inhoa, vihaa! Ei ole. Sen kuin sanot sen. Älä silti lisää siihen muuta tarpeetonta tai epätotta. En tiedä kyllä sinusta mutta minusta tuo viesti kertoo sen että sinua ei voisi vähempää kiinnostaa. Tai minua ei ainakaan kiinnosta.

TekeminenTiistai 28.08.2007 01:33

Mitä voi tehdä nuorena.
Sotkemisen, riehumisen, pelleilyn, juopumisen ja kaiken muun idioottimaisuuden mitä harrastamme, voi kuitata nuoruuden, tyhmyyden piikkiin.
Vaikuttaminen, omien asioiden ajaminen tuntuu olevan kiellettyä. Mielipiteet voi sanoa kaverille kuiskaamalla.
Kaikki järkevä mitä nuori tekee voidaan sanoa tymyydeksi nuoruuteen vedoten.
Joten polta roskatynnyri, se on suotavampaa ja ymmärrettävämpää kuin mielenilmaisu, mielenosoitukset. Kansalaistottelemattomuutta saa harrastaa, kunhan muistat olla humalassa.
Älä kuitenkaan sotke moraalia tai aatteita tekemisiisi, sinut leimataan.

Ruma se on!Keskiviikko 27.06.2007 03:29

Onhan se hyvä, että harjoitellaan valokuvausta, mutta jos muutat kuvan kaksiväriseksi eli ns. harmaaksi, se on silti se sama, vitun paska kuva. Perkele. Kaikkea tässä maailmassa ei ole tarkoitettu kuvattavaksi. Vanha parrakas mies soutuveneessään hymyilemässä piippu suussa, on tarkoitettu kuvattavaksi, nostalginen and shit. Otetaan esimerkiksi paskakasa: sitäkin voi kuvata monesta kulmasta ja perspektiivistä ja muuttaa valon aikaa and shit, mutta se on silti paskakasa, VAIKKA muuttaisit sen harmaaksi. Hyvät valokuvaajat ottavat kuvia hyvistä kohteista. Eivätkä jokaisesta eteen osuvasta asiasta. BULLSHIT!

Jos uriset, vedä ittes rectumista jojolle.

Selkärankaa!

Homofoboa! Keskiviikko 27.12.2006 14:43

On ihan luonnollista että jotkut pelkää! Sehän on aivan loogista että pelkää pientä hintelää miestä joka haluaa olla kaikkien kaveri.

Päivän kipakka kysymys.Tiistai 05.09.2006 18:50

Kun nainen arvostaa itseään se on hyve. Silloin nainen on valmis kaikkeen tuleviin vastoinkäymisiin. Silloin hän on voimakas.
Kun mies arvostaa itseään niin onko hän kaikkea tuota samaa, vai onko se edes hyve?
Ei sillä että arvostaisin itseäni, koska enhän ole mies.

Nallepuh: "Mieti, mieti mieti mieti"Maanantai 10.07.2006 22:37

Olen miettinyt asioita. Useita ja paljon. Kun olen miettinyt niin eteeni tulee uusia kysymyksiä, kuin koski se on. Ja samalla kun hukun kysymyksien määrään niin unohdan alkuperäisen kysymyksen. Onko se jakautunut moneksi vai olenko mennyt harhaan? Katsokaa nyt! Taas uusi kysymys. No sitten kun olen miettinyt kaikki pikkukysymykset (jos ne koskaan loppuvat) niin menen takaisin isoon kysymykseen ja pohdin sitä. Ja sitten kun olen löytänyt oikean ratkaisun siihen niin rupean miettimään että kumpi vastaus on oikeassa, kumpikin on tullut omasta päästäni mutta niitä on kaksi erilaista vastausta -pohjimmiltaan- samaan kysymykseen. Löydänkö tällöin ikinä itseäni?

Typerää puuhaa tämmönen hyödytön miettiminen.