IRC-Galleria

KIROHÄIRIÖ

KIROHÄIRIÖ

Tunkekaa se chat perseeseenne, en edelleenkään vastaa siellä ikinä koskaan kellekään, kiitos!

Repikää perseenneTorstai 09.05.2013 21:37

Oon siis herättäny huomiota kirjottamalla 11 saatanallista julkilausumaa mun blogiin? Siitä tuliki sit mun mieleen tän päivän aihe; satanismi.

Ensinnäki pari faktaa siitä;
-EI ole sama asia kuin saatananpalvonta
-Perustuu yleensä LaVeyn satanismiin
-On enemmänkin filosofinen ajattelutapa kuin uskonto
-Ei, kaikki satanistit ei pukeudu mustaan ja kuuntele metallia...

Elikkä, miks satanismi on tabu vielä nykyään? Koska kristinuskossa saatana on paha. Mutta ironisesti, satanisti ei usko saatanan olevan fyysinen elävä/elänyt olento, vaan pikemminki metafora..
Se joka kysyttäessä kieltää olevansa satanisti, ei sitä todellakaan ole. Aito satanisti ei häpeä itseään eikä peittele todellista olemustaan.
Olemus myös kristillisten puolelta; Homous on tabu, satanistit on tabu, nautinto on tabu... Kuka haluaa elää noin rajoittavassa ilmapiirissä?!
En sano että olisi saatanaa tai jumalaa, yhtä paksua paskaa kummatkin, mut miksei kukaan sitten usko vaikka muumipeikkoon, samanlainen satuolentohan se on kuin Jeissus tai 'the mighty Lucifer'?
Suuria filosofeja on paljon, esimerkiksi Freud ja juuri satanismin luoja, Anton Szandor LaVey. Miksi pitää piilotella ajatussuuntaustaan tai elämänfilosofiaansa siks että ihmiset elää harhaluuloissa ja ennakkoluulossa? Koska läpimätä, vääristynyt yhteiskunta joka on niin 'tasa-arvoinen', 'liberaali' ja 'ennakkoluuloton'. Hmmh, ei ole. Lukekaa ihmiset ensin se vitun Saatanallinen raamattu ja laittakaa faktat kuntoon, tulkaa sitten tuomitsemaan kiitos! Hyvänä esimerkkinä näistä perseenrepijöistä btw vaikkapa @Yliannos :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.