IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Breaking BadPerjantai 09.01.2009 12:03

Nelonen torstaisin klo 22.00

Kertoo kemian opettajasta joka tekee kahta työtä yrittäessään elättää perheensä. Hän saa tietää sairastavansa syöpää joka tappaa hänet parin vuoden sisään. Ajan käydessä vähiin hän päättää kerätä perheelleen rahaa kuolemansa varalle, ja miten kemian opettaja saa sitä tehokkaasti ja nopeasti? Tekemällä amfetamiinia :) Niinpä hän etsii vanhan oppilaansa joka on diileri, lyö hyntyyt yhteen ja alkavat tekemään kamaa. Tietty kemian opettajan käsitys huumemaailmasta oli vähän helpompi kun hän oletti, ja hommat alkaa käydä turhan vaikeaksi...

Suosittelen ERITTÄIN paljon!

http://www.youtube.com/watch?v=Hknj0w84GSs
http://www.youtube.com/watch?v=58LsEQ3FtDU
http://www.youtube.com/watch?v=-b4LpvFfVNI

Opettaa paljon kemiasta. Mm. miksi ruumista ei kannata viedä yläkerran ammeseen ja sen jälkeen yrittää hävittää sitä kaatamalla fosforihappoa sekaan?
http://blogs.amctv.com/breaking_bad_photos/ep2-10-bbad-ep1.php

Koska vähän ajan päästä ruumiin jämät löytyvät llattialta kerrosta alempaa
http://blogs.amctv.com/breaking_bad_photos/ep3-02-bbad-ep1.php
sillä se happo syövyttää ruumiin lisäksi myös kiveä, metallia ja lasia ym. eli ruumiin lisäksi myös sen ammeen, putkiston, ja lattiarakenteet sen ammeen alta... :)

Henkilökohtaisesti suosittelen tuohon tarkoitukseen vahvaa natrium- tai kaliuhydroksidiliuosta. Aineita löytyy kiinteänä mm. rautakaupoista joissa sitä myydään viemärinavausaineena. Syövyttää erittäin tehokkaasti kaiken eloperäisen aineen mutta ei pysty metalliin muoviin tai kumiin. Tästä syystä sitä käytetään mm. viemärinavausaineena (putkisto suojassa).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.