IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ahdistuneisuuden huipentuma!Maanantai 18.01.2010 14:51

http://www.arvoarvostelut.net/

Kiitos guaralle kun löysi tämän sivuston :)
Ok... tässä sivusto joka arvostelee elokuvat myös kristityn näkökulmasta. Kun kristittyjen arvosteluja lukee, ihmettelee miksi elämästään pitää tehdä niin ahdistava?

Esimerkkejä:

http://www.arvoarvostelut.net/elokuvat/terminator-pelastus

"Alkuteksteissä kerrotaan ihmiskunnan hankalasta tilanteesta koneiden sorron alla. Tämän jälkeen kerrotaan useiden uskosta siihen, että yksi mies tulisi tuomaan pelastuksen tilanteeseen. Kuitenkin joidenkin ihmisten kerrotaan pitävän tätä vääränä profetiana. Myös myöhemmin elokuvan aikana on viittauksia John Connorin profetoituun pelastajan asemaan. Kaikki tämä on kristinuskon pelastuskäsityksen soveltamista scifiympäristössä, monet kristityt saattavat kokea tämän häiritsevänä tai sopimattomana. Jeesuksen Kristuksen sijalle asetetaan John Connor. Jeesus Kristus on yksi mies, joka muutti koko maailmaa!"

Se on vaan elokuva!!! Ei tätä pidäkään rinnastaa Raamattuun. Tämä(kin) on katsos satu.

http://www.arvoarvostelut.net/elokuvat/napapiirin-pikajuna

"EN SUOSITTELE KRISTITTYJEN PERHEIDEN JOULUELOKUVAKSI. Kristitylle Joulupukin asuinsijan sijaitseminen pohjoisnavalla ei ole elokuvan räikein harhaoppi! Elokuvan sisällön pohtiminen saattaa antaa kristityille kasvattajille ajattelemisen aihetta joulupukin opettamisesta lapsille."

"Elokuvan joulun todellisuus on anti-kristillinen. Se julistaa pukin olevan totta (epäilystenkin keskellä) ja unohtaa Jeesuksen Kristuksen. Kun lapsille alkavat koittaa viimeiset hetket aidolle pukki-uskolle, Joulupukki lähettää heidän luokseen Napapiirin pikajunan pitääkseen heidät uskon tiellä. Kirjeiden eli ilmeisesti lahjalistojen (rukousten?) saapumatta jääminen on merkkinä epäilysten heräämisestä. Epäileväisyyteen viitataankin elokuvan mittaan useisiin otteisiin varsin suorasanaisestikin. Napapiirin pikajunassa on pohjimmiltaan kyse uskosta ja epäilystä. Kaiken palvonnan (ja epäilyn) keskipisteenä on Joulupukki."

Siis mitä?!?! Leffa käännyttää uskomaan Joulupukkiin?!?! Kaikki sadutko on potentiaalisia uskontoja??

http://www.arvoarvostelut.net/elokuvat/maailman-laidalla/

"TAIKAUSKOA. Piraattimagiaa esiintyy runsaasti kuten aikaisemmassa osassakin. Tällä kertaa mukaan tuodaan jumalakin, Kalypso – meren jumalatar.
Kolmososassa puhutaan yhä enemmän tuonpuoleisesta, jumalolennoista ja kirotuista ihmisistä. Koska elokuva edustaa erittäin vahvasti valtavirran tyyppistä hollywood-elokuvaa, voivat jotkin vakaat aikuiset kristityt kohtuullisen helposti ohittaa häiritsevät kohdat. Mutta lapset ovat ne jotka tätä ahmivat."

Ko. leffa on K13. Ja jälleen... kyseessä on elokuva. Kukaan ei väitä että magiaa tai Kalypso olisi oikeasti olemassa. Ainiin... tehän uskotte ihan kaiken todeksi.

http://www.arvoarvostelut.net/elokuvat/10000bc/

"Elokuva on todellakin kymmenen tuhannen vuoden päässä Kristuksesta. Henkien shamanistista palvontaa, esi-isiä ja jumaluuksia esitellään jatkuvasti. Elokuvassa on runsaasti epäjumalanpalvontaa. Elokuvan juoni perustuu keskeisesti profetioihin, esi-isien henkien johdatukseen jne."

-.-
http://www.arvoarvostelut.net/elokuvat/harry-potter-ja-puoliverinen-prinssi

Lyhyesti: Leffan kerrotaan olevan suoraan antikristuksesta ja kaiken pahuuden ruumiillistuma. Muutama lainaus:

"Harry Potter ja puoliverinen prinssi vetää Harry Potter -elokuvia yhä syvemmälle taikuuden, loitsujen, kirousten ja mahtijuomien maailmaan."

"Puoliverisessä prinssissä ei ole mitään kristityn vaellusta tukevaa, maksat nähdäksesi kaksi ja puoli tuntia mahtavilla visuaalisilla tehosteilla ehostettua heretismiä ja noituutta."

mutta sitten...

http://www.arvoarvostelut.net/elokuvat/prinssi-kaspian

"Vaikka Velho ja Leijona on Narnian tarinoista se ehkä kaikkein koskettavin kuvatessaan kivipaasia ja suurta taikaa, tuo Prinssi Kaspianin elokuvaversio hienovaraisuudessaan jopa voimakkaamman vaikutteen kristillisestä sanomasta."

WTF?!?
Ai että tässä se taikuus ei sitten haittaa, vaikka Potterissa haittaa. Tässä ne yhtymäkohdat messiaaseen ei sitten haittaa, vaikka Terminatorissa haittasi. Ja tässä se taikuus ei haittaa joka Pirates of the Caribbeanissa haittasi"

Ja lopussa ehdotus:
"Voit olla kiinnostunut myös seuraavista elokuvista:

* Harry Potter ja puoliverinen prinssi
* The Promise
* Pirates of the Caribbean 2 – Kuolleen miehen kirstu
* Shaolin Soccer"

XD

Kaiken edellä olevan jälkeen jää vaan yksi kysymys: Kuka hullu teidät laski avohoitoon!!?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.