IRC-Galleria

Kiosakishi

Kiosakishi

籠の中の鳥は/Kago no naka no tori wa/The bird in the cage

Seriously guys?Lauantai 29.09.2012 01:52

"Animefanit elää ihan omassa maailmassa, ovat lapsellisia ja tyhmiä ja tekopirteitä ja ärsyttäviä jne."

Jos kyseinen ihmisryhmä teitä niin häiritsee ja ärsyttää niin eikö olisi helpompaa vaan jättää ne rauhaan, sinne omaan pieneen maailmaansa, eikä väkisin yrittää käännyttää heitä "normaaliin elämään"? Itse olen sen verran antisosiaalinen, että miuta harvemmin kiinnostaa mitä muut ihmiset tekee vapaa-ajallaan. Se on jokaisen oma asia mihin vapaa-aikansa käyttää. Toiset tykkää jalkapallosta, toiset ratsastuksesta, toiset taas japanilaisista piirretyistä. En itse ole ikinä ollut kiinnostunut telvisiourheilusta, mutta vittuako minua kiinnostaa jos joku sitä kattoo ja hehkuttaa koulussa. Ihan vapaasti. Ei se minulta ole pois jos joku siitä nauttii. (Kyse ei ole siitä, ettenkö ylipäätänsä pitäisi urheilusta, pelaaminen on kivaa, mutta sen katsominen on minusta vain tylsää). Ei sitä tarvitse ottaa henkilökohtaisena loukkauksena jos joku tykkää jostain asiasta mistä et itse ole yhtään kiinnostunut. Ja jos oikeasti aihe ei yhtään kiinnostaisi, sen luultavasti jättäisi sikseen, eikä sitä vaivautuisi edes dissaamaan.

Ehkä suurimman osan näistä "animefanit on ihmisperseitä" postausten taka-ajatuksena on vain provosoida ihmisiä sekä yrittää kohottaa omaa itsetuntoaan lokeroimalla itsensä "parempaan porukkaan" (tai yksinkertaisesti halutaan päässä suosittuihin blogauksiin ja saada jotain helvetin nastoja). Mutta oikeasti, ei se tee ihmisestä sen parempaa tai huonompaa jos se on kasvissyöjä, emo, homo, animefani jne. Ja jos alkaa haukkumaan jotain harrastusta niin kyllähän sen pitäisi olla itsestään selvää, että varmasti alan harrastajat loukkaantuvat ja alkavat haukkumaan takaisin. Jos ei ole valmis saamaan samalla mitalla takaisin niin ehkä on parasta vain pitää suu kiinni.

Ja tämäkin kirjoitus luultavasti loukkaa joitakin todella pahasti. Tosin oman päivänsä siinä vaan pilaa jos provosoituu tästä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.