IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.07.2007 22:18



Kani on viisas ja sillä on älyä..siitä varmaan johtuu...että hän ei ymmärrä mitään

-Nalle Puh-


Mä luin tänään pienen pätkän nalle puhista netistä...samalla tajusin että meissä on aikas paljon samoja piirteitä..vaikka ei nalle puhia olekaan olemassa..tai onhan se..ihmisten mielikuvitus maailmassa..no joka tapauksessa olen tuosta asiasta puhin kanssa ihan samaa mieltä. Sellainen kuin kani, joka ajattelee monimutkaisesti ja ja ei ajattele noin monimutkaisesti, ei oikeastaan edes voi käsittää noinkin viisasta pohdisklijaa...

sellainen ei oikeastaan osaa ajatella kuin asiat yksiuloitteisesti ja tylsästi..se on aika harmillista..jos joku asia näyttää olevan tietyllä tavalla joka näyttää oikealle (ja varmaan onkin sitä) niin eihän siinä tavallisessa asiassa ole mitään mielenkiintoista..mutta jos ajatuksia kieputtelee päässään niin kauan että oikeastaan kysymykselle ei voi mitenkään löytää vastausta koska kaikki näyttää niin hurjan mielenkiintoiselle ja oikealle niin on paljon hauskempaa..


Musta on kivaa sytyttää kynttilöitä palamaan parvekkeelle ja vain lähteä katselemaan taivaalle ja uppoutua tutkimusmatkoille omaan mielikuvitukseensa ja pohdiskella asioita tuhannesta eri kuvakulmasta...löytämättä kuitenkaan oikeaa vastausta..tai loppujen lopuksi ei sellaista aina ole ollenkaan.


Tämän tarinan opetus oli siinä että kun kaikki vain muistaisivat ajatella monimutkaisemmin aina välillä, ei varmaan tässä maailmassa olisi yhtäkään niin kovin pitkästynyttä ihmistä. tai ehkä aina silloin tällöin kun ei jaksa enää ajatella..nyt mnä lopetan päivän pohdiskelun tähän ja lähden etsimään uusia kokemuksia..ties vaikka juuri tämä ilta käännyttäisi koko elämäni suunnan päälaelleen.




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.