IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.08.2007 23:58


Tänään on ollut ihan semmonen fiilis että nyt se syksy on sitten vissiin saapumassa..ihanaa ku voi taas sytytellä kynttilöitä joka puolelle, eikä tarvii kärsiä yöllä siitä etten oo vieläkää kerenny ostamaa tuuletinta kämppääni, ku kesällä tuntu että läkähtyy kuoliaaksi..

Sadepisarat ropisee kattoon ja itte juo vaan kaakaoo peiton sisässä...ihan hyvä yhdistelmä.
Syksyllä ei enää oo semmoi fiilis että haluais juosta pää kolmantena jalkana joka suuntaa ja keretä joka paikkaa samaa aikaa ja säheltää viimestä päivää..vihdoinki pääsee rentoutuu ja nauttimaa haaveilusta ja yksinäisyydestä..kirjotella mielipiteitä paperille ja miettiä mitä sitä tekis elämällensä..tuntuu että alkaa taas kiinnostaa muukin ku vaan hauskanpito..

En mä sitä sano, että mä bailaamisen kokonaa jättäsin, en..johan mä sekoisin jos mä en ystävien kanssa välillä lähtis vähän viihteellekkii..mutta enää ei oo kuitenkaa samanlaista fiilistä lähtee noita kuppiloita kiertää, ku vettä sataa pihalla ja paleltaa ajatuskii lähteä ulos hipsimää.

Onneksi on haaveita ja unelmia, joiden sekaan voi sukeltaa aina silloin kun maailma tuntuu liian pimeältä paikalta olla ja elää. Ihmeellistä mutta yleensä jo pelkkä positiivisuus ja hyvä mieli saa tuntumaan kaiken niin paljon helpommalta ja kevyemmältä..

täytyy vaan ottaa iloiset asiat käyttöön, niinkuin peter pan ja lennellä niillä eteenpäin eikä kävellä suu mutrussa ja mumista ittekseen kuinka kaikki menee päin persettä ja mikään ei oo hyvin...masentavaa katseltavaa kun ihmiset ei ees haluu nähdä mitä ympärillä tapahtuu, vaan ne on jo heti aamusta päättäneet että koko päivä epäonnistuu...

muistakaa ihmiset mieluummin vaan elää tässä hetkessä päivä kerrallaan...hymyile maailmalle niin maailma hymyilee sinulle..niinhän se vanha sananlaskukin menee..ja ennenkuin ehdit edes huomata, niin taas on kesä tulossa.:)




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.