IRC-Galleria

Kliuno

Kliuno

Make it INTRESTING!

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.06.2006 21:51

Ei voisi enää paremmin vlv sujua kuten nyt...
Kävimme sentään kaverin kanssa Kouvolasa kattomassa minicrossikisoja, fmx:ää ja stuntridingia.

Lauantai-illasta oli tarkotus päästellä pyörillä päättömästi adrenaliinin saamiseksi ja vitutuksen vähentämiseksi, no... sekin meni siihen että kaverin pyörässä jäi kaasarit jumiin ja viisarit kaakkoon. Sitä ongelmaa pohtiessa ja tutkiessa ja kokeillessa meni lauantai-illasta 2/3. Aamulla tämäkin ongelma sitten korjaantui.

Itse kerkesin eilen ajaa varmaan 20km ja tänään aamusta ehkä jonkun 50km, ja eikus sitten pyörä menee ja hyytyy suoraan 120 vauhista isolla tiellä, V***U, no siinä sitten sitä koittelin aina kytkimen kanssa saada käyntiin, kerran lähti ja suoraan siitäkin vaan putkipaukku ja kone heitti nollat tauluun. Onneksi tämä kaikki tapahtui about 2km päästä kotoa. Sain livutettua sen jalkakäytävää pitkin läheiselle huoltoasemalla jossa sitten tein first aid -tarkistuksen, jaa. Ei mitään. Soittelin kavereille että jos joku olisi tullut hakemaan kärrillä tai pakettiautolla, ei kukaan.
No siinä sitten vähän hampaita pureksien mietin asioita ja lähdin työntämään pyörää kotia päin, mukava 30 asteen lämpö helli minua täysin siemauksin hupparin ja farkkujen läpi. Huomenna pyörä seisontaan ja ens viikonloppuna ja viikkolomalla koittaa etsiä mahdollista vikaa.

Kaiken tämän kukkuraksi vielä vitutuksen suurentamiseksi pitäisi hankkia autoon uudet kesärenkaat, käyttää se uusintakatsastuksessa, maksaa uusintainssi ja -kirjalliset sekä vielä se pyörä pitäisi saada kuntoon ja ehkä päästä joskus rakentamaankin... rahaa tilillä muutaman karkkipussin verran. Ei näin, ei todellakaan näin.

Kohta lähteä ajamaa autolla kohti Kontiorantaa "todella hyvin mielin", torstaina AUKin kurssijuhla jossa itse istun kuivin suin koska ei ole kuskia saatavana...

Hyvät jatkot vaan kaikille jotka tämän vaivautuu lukemaan

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.