IRC-Galleria

Kliuno

Kliuno

Make it INTRESTING!

Helvetin hienoaMaanantai 31.10.2005 20:53

Tuli taas tänään töissä täyteen 10h päivä. Sain palkkalista nyt 2 viikon ajalta joilta olen laskenut tunnit seuraavasti; ti 9h, ke 9h, to 9h, pe 10h, ma 5h, ti 5h, ke 5h, to 8h pe 11h. Tästä tulee 30min ruokatunnit vähentäen yhteensä 66,5h.

Niin nämä perkele ovat laittaneet minulle kylmänviilesäti tunneiksi 42.50h tehdyiksi tuonneiksi. MISTÄ VITUSTA NIILLÄ ON MUNAA MAKSAA NOIN PIENISTÄ TUNNEISTA. Auta armias jos nyt en sais olla rauhassa ja joku perkele tuli aukomaan nassua niin sille kävis huonosti, vaatekaapin ovi otti jo iskua. Huomenna selvitetään tämä asia perinpohjaisesti enennkuin liikautan eväänikään niiden hyväksi.

Tällainen saatanan hyvä päivä taas tänään

Helvetin turhauttavaaSunnuntai 30.10.2005 22:56

Onpahan menny taas tää vapaapäivä tällaseks ns. kyrvän venyttelyksi. Eipähän sitä saa mitään järkevää aikaan eikä oikee jaksaskaan. Pyörä pitäs hioa ja maalata uudestaan(heti kun jaksan innostua). On tää elo vaan välillä/aina niin helvetin perseestä, tietää vaan että huomennakin taas töihin vaan jököttämään, kerkee sitten mitään muutakaan taas tekemään. Nykymaailma pyörii niin paljon liikaa rahan ympärillä että tavallisella pulliaisille ei oo muutakun aikaa tehä töitä että sais että pystyisi elämään, sitten kun teet niin töitä niin ei jää aikaa elää. Tuntuu vaan taas niin helvetin turhauttavalle koko paskatouhu.

Pentuna kaikki oli paljon paremmin, teki mitä halusi, ei tarvinnut hirveästi murehtia toimeentulosta eikä mistään sen semmoisesta. Juos vaan puskien läpi ja leikki kortsuilla. On se vaan niin erilaista, nykyään sitä tietää mitä varten se kumisukkakin on. Kaikki pitäs tietää ja osata tehä.

KatuhaukkaSunnuntai 30.10.2005 15:25

On se vaan niin nostalgisen naurattava. Olipas taas loistava jakso, kaikkineen hyppyineen ja hyperthrusteineen. Panitteko muuten merkille että se hajotti takakatteensa hypätessään niitten jeeppien yli?

LauantaiLauantai 29.10.2005 22:33

Joopa. Hyvinhän se päivä lähti käyntiin, en meinannut herätä millään klo 8 ja klo 9 piti olla jo töissä. Ehkä jotain osuutta saattoi olla asiaan että kerkesin nukkua vain 4h yöllä. Eilisen 11h duunin jälkeen ja tänään 9h töitä noin pienellä unella, hyvinhän sitä jaksoi.

Töissä heti ensimmäisen vartin sisään tuli joku vitun maahanmuuttaja hoono soomi jannu neuvomaan mua miten mun pitäs töitä tehrä, ei helevetti, melkein räjähin sen naamalle aamuväsymyksen seurauksena. Yksi asiakas väitti naama punaisena pakkelin läpi kuultaen että henkilökunta tuijottaa häntä kaikkialle minne hän menee, voisi miettiä miksi... no ei, tämä henkilö ei ole varas, mutta en tiedä hänen aivotoiminna laatua. Ja sitten vielä yksi mainitsemisen arvoinen, siinä jotain höpötettiin niin sitten se latas että;"herran jeesukse kristuksen siunausta". Tämähän se vielä tästä puuttui. Siinä sitten osasin taas onneks pitää suuni kiinni, oisin vaan voinu sanoo varmaan jotain tällaista;"Mikähän se jeesuskin nyt on ollu olevinaan, samanlainen pukki kumminkin kun muutkiin, uskokoon noihin iltasatuihin kuka haluaa. Hullujen touhua sanon minä." Siinä vaiheessa ois tulla varmaa krusifiksistä päähän.

Onneksi se nyt on tältä viikolta kaikki ohi, saan levähdystä, yhden saatanan päivän, ja joskus ei sitäkään. Pitäisi osata iloita pienestäkin asioista, kuka vittu sen on keksiny, koita nyt jaksaa sitten viikon jälkeen mistään iloita. No ehkä jos rahan menoa sitten jaarittelee baarissa, mutta sinnekkään tuskin tulee taaskaan mentyä.
Jotain älyvapaata ois keksittävä.
Jos sinusta olisi tehty tarkka itsesi kopio toisessa sukupuolessa, päätyisitkö "itsesi" kanssa sänkyyn?

@#¤$&*%Lauantai 29.10.2005 02:05

Miksi vitutta ihmismieli on niin ahdas ja futuurinegatiivinen. Helpotista ei löydy mistään...

...Lauantai 29.10.2005 02:00

Huominen tulee väistämättä ja se alkaa vituttaa entistä enemmän minuutti minuutilta.

TänäänLauantai 29.10.2005 00:12

Tulipas tehtyä 11h työrepeymä. Vituttaa kun ei siltikkään meinaa netota kunnolla rahaa, sellasta se tuppaa olemaan, perseestä.

Tulipahan käytyä salillakin jotain vielä vitkuttelemassa, kyykkää kokeilemassa. Kokeilimpa sitten sarjojen päätteeks että paljonko menee. 140kg:hen lopetin tällä kertaa, sen nostaminen tuntu vielä hyvältä, salilta lähtiessä pitää olla hyvä fiilis.

Innolla odottamaan huomista 9h työpäivää taas vaihteeks viikonlopunhalkojaksi, vituttaa jo valmiiksi.

Ja mitähän helvettiä sitä nyt sitten illan ratoks keksisi. Mitään ideoita? Kun ei juodakkaan kethaa kun aamulla töihin.

Urheilu on vaarallistaTorstai 27.10.2005 23:51

Ihan sama mitä urheilua harrastaa niin ajan mittaan tulee jotain kommervenkkejä mukaan. Vasemman käden "käsivarsilihakset" niin jumissa että oikee kipiää tekee, tämän diagnoosin antoi urheiluhieroja ja yli 30 vuotta salillakäyntiä harrastanut(bodybuilder, valmentaja jne.). Tiedä sitten mitä se lääkäri teki, kun kokeili vain kerran kättä ja heti ties mikä oli, osaamattomia? ja silti hankkivat vitusti rahaa.
Jee Jee. Saattahan siellä tulehduskin olla, mutta lääkkeet ei tunnu purevan.
Katotaa millo parantuu, toinen viikko menossa, lääkkeitä napsittu ja kylmägeeliä käytetty runsaasti mutta ei vaikutusta.
Perkele...

VituttaaTorstai 27.10.2005 18:53

Kädet vieläkin paskana, vissii joku lihastulehdus, niinku lääkäri sano.
Lääkkeitä popsittu, ei tuntuis auttavan. Vituttaa kun ei voi treenata kunnolla.

Kuka näitä jaksaa lukea?Torstai 27.10.2005 01:43

Kertokaa