IRC-Galleria

Kliuno

Kliuno

Make it INTRESTING!

IsänpäiväSunnuntai 13.11.2005 23:18

Isänpäivää vaan kaikille isille. Täälläpäin tämä nyt ei ollut kovin kummoista, paskalla tuulella itse kukin. Äitin vanhempien luona käytiin kakkua syömässä enon ja sen perheen lisäksi, toku suoden ukille lämmintä kättä ja lahjaa. Pikapassitus pois sieltä sitten jo tulikin kun piti hopulla lähteä ottamaan lippua salosta. Loppuilta tässä onkin melkein mennyt kyrpää venytellessä, eli ei yhtään mitään. Kovin on taas moraalisesti rakentava pyhäpäivä, ei...

Huomenna jatkuukin sitten taas arkinen aherrus 5-6 työpäivän merkeissä, 40-50h.
Töistä kysyttävä hinausautoa lainaksi jotta saisi oman rottelon sitten kuljetettua korjaukseen, repivät kaikki hälyttimeen liittyvät piuhat ja vempeleet vittuun sieltä.

Eipä tässä oikeen koskaan mitään erikoista tapahdu, vielä 7 päivää, mutta tuskin silloinkaan...

laavantaiLauantai 12.11.2005 19:16

Eipä oo tänään töitä ei, onneksi. Tässä nyt tullu vähän lorvittua liiankin paljon ehkä.

Eilen tuli tekemisen puutteessa amisteltua taas autolla, kuinka ollakkaan, kokoajan pieni vitutus päällä että eikö sitä nyt saatanan keksi parempaa touhua. Baariinkaan jaksa lähteä perseitä jahtaamaan kun tietää jo ennakkoon että jää ilman suurempia saavutuksia, lompsa vaan tyhjenis ja aamulla vituttais krapulassa kahta kauheemmin.

No, käytiinpä tuossa kaverin kanssa "suljetulla" alueella, kaveri siinä harjotteli mönkijällä ja minä kuvasin, tai ainankin kovasti taas yritin. Sielläkin perkele ollessa hirvipussitusjannut tuli sotkee kun ne palloili siinä varmaan tunnin verran, vettäkin alko sumuttamaan aika lahjakkaasti. Tulipahan jotain taas päivälläkin tehtyä. Tai no itseasiassa jaksoin jopa kitata yhden katteen, hiomisesta tietoakaan vielä. Laiska paska.

Kohta sais ruokaakin turpaan, noin tunnin kulutta. Sen jälkeen varmaan taas alkaa lauantai-illan(kin) perusamistelut.

Masentavan vituttava olo, tyhjää pää täynnä, tyhjä olo. Läheisen ihmisen puute tuntuu aina välillä voimakkaasti(nyt ei lasketa äitiä mukaan). Sitä kun on tällainen tura niin mahda mitään.

Onpahan taas avauduttu yleisesti, tiedä sitten niinkään järvekää taas.
Pitäkäähän lapset hauska lauantai-ilta.

uusi työPerjantai 11.11.2005 01:09

täänään oli ensimmäinen päivä taasen uudessa työpaikassa, Karikon autotalossa. Siellä kun on oltu ennenkin niin muistaa suurinpiirtein kaikki tärkeimmät seikat ja muuta voi palauttaa mieleen kysymällä muilta. Tämän päivä saldo autojen pesemistä, tankkausta ja yhden auton kävin hakemassa autonkuljetus kuorma-autolla. Eipä siinä tänään nyt mitään ihmeempiä mokiakaan sattunut eikä mitään. Joulukuun loppuun on pestiä, sitten siitä suoraan valtion palvelukseen. Työpäivän päätyttyä sainkin sitten uude BMW:n 120dA:n käyttöön, osaksi siksikin kun oma auto on toimintakyvytön ja sille lääkäriaika varattuna ensi viikon tiistaiksi.

Salilla käynnin pääti lopettaa tämän viikon osalta, vähän kunnon huilia että saan tuon käden taas 99% kuntoon treenausta varten.

Jaa-a, se ois huomenna taas viikon viimenen(?) työpäivä tiedossa, katsottanee mitä sitä keksii huomenna tehdä, tekeekö mitään. Iltapäivään asti ainankin töissä revitellähän autoilla.


Näinhän se on.

Pekkaspäivä?Keskiviikko 09.11.2005 00:25

Tässä nyt sitten näköjään sai pitää ainankin yhden vapaapäivä ilman suurempia tekemisen pakotteita. Välillä ihan mukava vaan lököillä toimettomana ilman suurempia työpaineita kaiken aikaa. Eipä tänään tullut oikeen mitään järkevääkään tehtyä.

Salilla tuli kyllä päivällä käytyä tekemässä muutamia jalkaliikkeitä. Mm. kyykkää tuli tehtyä hyvin vaikean tuntuisesti 5x5 90kg:llä, säälittävän oloista touhua sanon mä. Tuntuu vaan niin ylitsepääsemättömän vaikeelta, pitäs kyllä saada joltain vähän parempaa tekniikkaopetusta. Senkin takia etten sitten tulevaisuudessa hajota selkääni näissä liikkeissä, ei ehkä olisi mieluisin tapa, viettää loppuikää rullatuolissa muutaman pieleen menneen kyykkysarjan takia. se saattaa olla pienestä kiinni. tehdään tässä nyt vähän painotetummin jalkoja kunhan saan tuon käden siihen kuntoon että pystyy alkaa tekee kunnolla hauiksia, ojentajia, rintoja ja olkapäitä. Ei oikeen nappaa kun ei voi tehä kuin muutamaa liikettä.

Loppupäivä menikin sitten melkein lorviessa. Kaverin kanssa tuli ajeltua autolla pimppistä, uittu miten säälittävää, näin keskellä viikkoa kun se ei viikonloppunakaan kiinnosta. Parempaa tekemistä olisi aika ehdotonta keksiä, muuten tämä elo on ihan vitusta, jota se kyllä on ollut jo pitemmän aikaa. Ilmottauduttiinpahan K-ryhmän(?) pikkujouluhin(ryyppäjäisiin?) jotka on ens viikon lauantaina 19.11 Nuijamiehessä muistaakseni.

Jotain oman synttärin kunniaksikin voisi keksiä, muttei oikeen taas tiedä mitä, kun ei oikeen edelleenkään tuo baariin meneminen kiinnosta. Tuokin pikkujoulujuttu tuli vähän äkkipikasesti, kattoo nyt miten siellä viihtyy. Kattoo nyt kuinka moni ihminen muistaa tänä vuonna synttärini, perheen lisäksi viime vuonna vissiin 4 ihmistä muistivat merkkipäivän, mummi, ukki, sylikummi(viikon myöhässä) ja toinen kummitäti(sekin taisi olla viikon myöhässä). Silloin se olo hiukka vituttaa;"kukahan sitäkään huomaisi jos juoksisi vitostiellä rekan alle."

Istutaan, purraan hammasta, lyödään reiät oviin ja niellään vitutus ja pettymys.

Kuin kaikki päivätMaanantai 07.11.2005 22:08

Eilenkin tuli taasen muutama tunti istuttua kaupan kassalla koittaen vääntää hymyä kaikille palveltaville immeisille ja vellihouisuille kyllä se vaan tuntuu siltä ett ei sinne jaksais kovin äkkiä mennä takas, ei oikee innosta. Mutta se on se perheyrityksen pitäminen sellasta, siitä pääse eroon ennenku haudassa on tai konkassa. Eipä siinä sitten illemmalla mitään muuta jaksanukkaan.

No, tänään oli sitten määräaikaisen työsopimuksen viimeinen työpäivä Tokmannilla varastomiehen sijaisena. Eipä tuo kovin ihmeellistä hommaa ole, aikamoista tavaramäärän virtaa vain tuolla, pienet tilat, paljon tavaraa. Täytyy myöntää että en itse välttämättä tuota hommaa jaksaisi tuolla palkalla kovin pitkään tehdä, fyysisesti ja henkisesti loppupelissä kovaa hommaa jos meinaa hommat suorittaa kunnialla loppuun. Itselläni aina tapana, ainankin yrittää jos ei muuten.

Toiset työt elikkä perheyrityksessä työskentelimen jatkuu varmaan huomenissa, ellei sitten herra työnantajalla viiraa päässä jollain tavalla. Työt on tehtävä ja rahaa saatava, sitähän tässä ollaan toitotettu ennekin.

Salillakin tuli käytyä, mutta ei oikein ollut kummoista fiilistä, kun ei tuo käsi ole vieläkään 100%:ssa iskussa. Siinä sitten läpsyttelin prässissä 200kg:lla sellasia kevyitä 15-20 sarjoja 3 kappaletta ilman suurempia rutistuksia. Penkkiä tuli vähän kohlattua, pääasiassa 60kg:lla läpsyttelin siinä kun ei tuo käsi anna täysin perää kunnon harjoitteluun. Ja maastavetoakin ihan huonon fyysisen kunnon takia tein 90kg:llä rivakoita 10 sarjoja. Pitäs saada vähän kuntoa ylös kun inttiin on mentävä.

Huomenna taas toinen varmaan suht masentavan ja vituttavan normaali päivä. Mitä sitä sitten keksiikään, se on toinen asia. Vois yrittää saada aikaseksi hioa pyörän katteita ja tankkia, saa nähdä.

Älkää ottako elämää vakavasti, paskamaisesti se päättyy jokatapauksessa.

Otsikko jooLauantai 05.11.2005 15:19

Eilenkään sitten tullut tehtyä mitään järkevää, prototyypin vetäminenkin jäi sikseen koska oli niin paska keli kun vettä tuli taivaan täydeltä. Klo 1:00 kävin jo nukkumahan kun jaksanu mitään tehä.

Eilen kävin vähän tekemässä salilla selkää, ei oo pitkään aikaan tullu tehtyä mitään kun on ollu sen verran töitä ja on vieläkin tuo käsi vituillaa. No, nyt sitten alaselkä ihan jumissa, hyvä että pääs aamulla sängystä ylös, pitänee venytellä oikee kunnolla. Mutta muutoin tuntu ihan mukavalta taas käyä salilla jotain tekemässä.

Auto alko vittuilee, hälytinsysteemi jätättää jostain syystä kokoajan ajoneston päälle, seurauksena se että se ei anna sytkää ja paska ei lähe millään käyntii. Tässä tullu sitten ajeltua firman pakulla, onpahan kerrankin ilmasta. Silti kehtuuttaa kun oma auto alko vittuilee.

Tänään sitten ois melkee välttämätöntä keksiä jotain todellä vähäjärkistä ajanvietettä koko illaksi, pakko...

EhkäpäPerjantai 04.11.2005 01:09

Tulipas tässä nyt jotain saatua aikaan töitten jälkeenkin, käytiin tekemässä ensimmäinen demonstraatio "mäkivetoautosta". ei sitä pysty vetämään ku 40km/h ja se muuttuu aivan villiks. Painopisteet vähän ketuillaan ja muuta, mutta eipä sen tekemiseen mennykkää kun parisen tuntia. Huomenna ois tarkotus sitten kokeilla sitä varmaan asfaltilla ja kattoo kuka saa pahimmat asfaltti-ihomttumat.

Taas aika tavanomaisen tylsä päivä sinänsä, huomenna samanlaista paskaa ainankin kuuteen asti(niin pitkään kun on töissä). Ja saa nähän mitä sitä taas jaksaa ees tehä kun töistä tulee ympäripyöreen päivän jälkeen, vituttaa jo valmiiksi.

Se on sellasta

Viikonlopun suunnitteluaKeskiviikko 02.11.2005 23:57

Haettiinpa tuossa rikkinäisen polkuauton runko ja ohjausmekanismi, 4 kappalet sen muovisia renkaita, 2 kappaletta 10" fillarin renkaita, neljä kappaletta helvetin pieniä kärrejä(kokoluokkaa Siwa) ja revittiin Taunuksesta vänkärin kuski vittuun. Niistä nyt sitten huamenna jotain väsäämään. jos sais jotain actionia viikonlopuks. Kädet ja jalat poikki niin olo paranee huomattavasti.

Töitä ei tullu tehtyä tällä kertaa kun 9h, sain hommat siihen malliin että pysty livistämään äkkiä paikalta, pelkkiä joulukonvehteja tuli 14 lavaa + 3 rullakkoa. Huomenna ei onneksi tule mitään joulukonvehteja enää(kait?), mutta kaikkea muutakin sillä mitalla, siellähän se koko päivä töissä taas vierähtää.

Vasen käsivarsi vieläkin paskana, ketuttaa kun ei voi käyä reenaamassa kunnolla, ja sitten vielä eilen töissä venähtänyt ranne ja tästä kirjottelusta tuleva jännetuppitulehdus.

Huonoa alkavaa huomista vaan jokaiselle joka tän nyt kattoo, eli ei kellekkään.

Yksi päivä muiden joukossaTiistai 01.11.2005 21:45

Ehkä eilen väsyneenä ylireagoin ennekuin tiesin asioista enempää, mutta joskus on hyvä edes vähän nollata paineita. Ne olivat laskuttaneet vain yhestä viikosta, muut tulee nyt jälkeenpäin. Taas on toiset 11h takanapäin, hyvinhän se vierähtää, vaikka tavaraa tulee niin perkeleesti ja tuntuu että mitään ei saa tehdyksi.

Päivät menee töitä tehdessä, ei tässä oikeen kerkee/jaksa mitään muuta sitten enää tehdä, vituttaahan se hiukka, mutta rahaa on pakko saada.


Ihmissuhteet ovat monimutkaisia, pari kaveria "riidoissa" toistensa kanssa, kuulee 3 eri juttua samasta asiasta, tiedä sitten mitä uskoa. Parempi olla sanomatta juuta eikä jaata sellaseen asiaan mistä itse ei tiedä mitään, koitetaan parhaan mukaan on olla kaikille mieliksi, koska itse en ole kenellekkään mitään pahaa sanonut/tehnyt. On se ihmeellistä kun ei aikuiset osaa omia asioitaan setviä vaan pitää puhua paskaa seläntakana. Naisista puhumattakaan, mutta sellaista kun ei ole niin ei tarvitse siitä murehtia...

Helvetin hienoaMaanantai 31.10.2005 20:53

Tuli taas tänään töissä täyteen 10h päivä. Sain palkkalista nyt 2 viikon ajalta joilta olen laskenut tunnit seuraavasti; ti 9h, ke 9h, to 9h, pe 10h, ma 5h, ti 5h, ke 5h, to 8h pe 11h. Tästä tulee 30min ruokatunnit vähentäen yhteensä 66,5h.

Niin nämä perkele ovat laittaneet minulle kylmänviilesäti tunneiksi 42.50h tehdyiksi tuonneiksi. MISTÄ VITUSTA NIILLÄ ON MUNAA MAKSAA NOIN PIENISTÄ TUNNEISTA. Auta armias jos nyt en sais olla rauhassa ja joku perkele tuli aukomaan nassua niin sille kävis huonosti, vaatekaapin ovi otti jo iskua. Huomenna selvitetään tämä asia perinpohjaisesti enennkuin liikautan eväänikään niiden hyväksi.

Tällainen saatanan hyvä päivä taas tänään