IRC-Galleria

Kliuno

Kliuno

Make it INTRESTING!

JouluMaanantai 12.12.2005 22:18

Joulu on kaukista kiduttavinta aikaa vuodesta, koitetaan esittää kunnollisia ja yritetään parhaan mukaan valehdella sukulaisten ja kaverien että kuinka monta lahjaa sitä on tullutkaan ostettua

Ennenkaikkea se on mielestäni niin väärin, kun joulu aloitetaan kaupallisesti jo marraskuun alussa, siis viimeistään. Ollessani sijaisena erässä paikassa loka-marraskuun vaihteen, tuolloin tulivat joulusuklaat, jouluvalaisemet, pukinasut jne.
Mihinhän tämäkin on kohta menossa, hullu ihmismieli hössöttää joulusta ja joulunvalmisteluista varmaan tulevaisuudessa jo kesä-toukokuun vaihteessa.

Unohtakaa lahjat, unohtakaa ärsyttävät suvun ruokailut, unohtakaa joulupukin käynnit ja niissä välttämättömät typerät joulurenkutukset, jättäkää turhat koristeet, unohtakaa joulukuuset joita hakataan urakalla naurettaviin tarkoituksiin, mutta muistakaa niitä jotka ovat muistamisen ja tuen tarpeessa. Antakaa muiden pitää oma mielen- ja sielunrauha, kaikki jotka sitä haluavat.

Eihän tästä tule perkele mitään kun ihmiset murehtivat itsensä kuoliaaksi kaikistä koristeista ja lahjoista. Jouluna pitäisi saada olla jokaisessa suhteessa rauhassa, sytyttäkää vaikka perkele yksi vaivainen kynttilä ja katsokaa vaikka sitä ja olkaa hiljaa, edes hetki. Ne lahjat joita ostatte yleensä mielikuvitksen puutteessa ostamisen pakosta, ovat yleensä sukkia, deodorantteja, kalsareita jne. Ketä helvettiä kiinnostaa saada joululahjaksi jotain saatanan pitkiäkalsareitä(minua ei ainakaan viime 2 jouluna). Jos ostatte, miettikää tarkkaan mitä ostatte ja onko se tarpeellinen kyseiselle henkilölle, kuten aina;ei se määrä vaan se laatu. Niinhän ne kaikki väittävät ostavansa merkityksellisiä lahjoja, sanoisinko minä mummolleni että lahjanne on erittäin tarpeellinen hiostaessaan pallejani. Ostakaa jotain erilaista ja spesiaalia.

Toisinsanoen, Joulu joutaisi melkeempä pyhittää vain pakolliseksi lomapäiväksi ilman niitä ylimääräisiä hössötyksiä. Paskat minä viis veisaan uskonnoista, kukin uskoo mihin haluaa.

"Hyvää" joulunalusaikaa kaikille...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.