IRC-Galleria

Kliuno

Kliuno

Make it INTRESTING!

LauantaiLauantai 29.10.2005 22:33

Joopa. Hyvinhän se päivä lähti käyntiin, en meinannut herätä millään klo 8 ja klo 9 piti olla jo töissä. Ehkä jotain osuutta saattoi olla asiaan että kerkesin nukkua vain 4h yöllä. Eilisen 11h duunin jälkeen ja tänään 9h töitä noin pienellä unella, hyvinhän sitä jaksoi.

Töissä heti ensimmäisen vartin sisään tuli joku vitun maahanmuuttaja hoono soomi jannu neuvomaan mua miten mun pitäs töitä tehrä, ei helevetti, melkein räjähin sen naamalle aamuväsymyksen seurauksena. Yksi asiakas väitti naama punaisena pakkelin läpi kuultaen että henkilökunta tuijottaa häntä kaikkialle minne hän menee, voisi miettiä miksi... no ei, tämä henkilö ei ole varas, mutta en tiedä hänen aivotoiminna laatua. Ja sitten vielä yksi mainitsemisen arvoinen, siinä jotain höpötettiin niin sitten se latas että;"herran jeesukse kristuksen siunausta". Tämähän se vielä tästä puuttui. Siinä sitten osasin taas onneks pitää suuni kiinni, oisin vaan voinu sanoo varmaan jotain tällaista;"Mikähän se jeesuskin nyt on ollu olevinaan, samanlainen pukki kumminkin kun muutkiin, uskokoon noihin iltasatuihin kuka haluaa. Hullujen touhua sanon minä." Siinä vaiheessa ois tulla varmaa krusifiksistä päähän.

Onneksi se nyt on tältä viikolta kaikki ohi, saan levähdystä, yhden saatanan päivän, ja joskus ei sitäkään. Pitäisi osata iloita pienestäkin asioista, kuka vittu sen on keksiny, koita nyt jaksaa sitten viikon jälkeen mistään iloita. No ehkä jos rahan menoa sitten jaarittelee baarissa, mutta sinnekkään tuskin tulee taaskaan mentyä.
Jotain älyvapaata ois keksittävä.
Jos sinusta olisi tehty tarkka itsesi kopio toisessa sukupuolessa, päätyisitkö "itsesi" kanssa sänkyyn?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.