IRC-Galleria

Kliuno

Kliuno

Make it INTRESTING!

Pekkaspäivä?Keskiviikko 09.11.2005 00:25

Tässä nyt sitten näköjään sai pitää ainankin yhden vapaapäivä ilman suurempia tekemisen pakotteita. Välillä ihan mukava vaan lököillä toimettomana ilman suurempia työpaineita kaiken aikaa. Eipä tänään tullut oikeen mitään järkevääkään tehtyä.

Salilla tuli kyllä päivällä käytyä tekemässä muutamia jalkaliikkeitä. Mm. kyykkää tuli tehtyä hyvin vaikean tuntuisesti 5x5 90kg:llä, säälittävän oloista touhua sanon mä. Tuntuu vaan niin ylitsepääsemättömän vaikeelta, pitäs kyllä saada joltain vähän parempaa tekniikkaopetusta. Senkin takia etten sitten tulevaisuudessa hajota selkääni näissä liikkeissä, ei ehkä olisi mieluisin tapa, viettää loppuikää rullatuolissa muutaman pieleen menneen kyykkysarjan takia. se saattaa olla pienestä kiinni. tehdään tässä nyt vähän painotetummin jalkoja kunhan saan tuon käden siihen kuntoon että pystyy alkaa tekee kunnolla hauiksia, ojentajia, rintoja ja olkapäitä. Ei oikeen nappaa kun ei voi tehä kuin muutamaa liikettä.

Loppupäivä menikin sitten melkein lorviessa. Kaverin kanssa tuli ajeltua autolla pimppistä, uittu miten säälittävää, näin keskellä viikkoa kun se ei viikonloppunakaan kiinnosta. Parempaa tekemistä olisi aika ehdotonta keksiä, muuten tämä elo on ihan vitusta, jota se kyllä on ollut jo pitemmän aikaa. Ilmottauduttiinpahan K-ryhmän(?) pikkujouluhin(ryyppäjäisiin?) jotka on ens viikon lauantaina 19.11 Nuijamiehessä muistaakseni.

Jotain oman synttärin kunniaksikin voisi keksiä, muttei oikeen taas tiedä mitä, kun ei oikeen edelleenkään tuo baariin meneminen kiinnosta. Tuokin pikkujoulujuttu tuli vähän äkkipikasesti, kattoo nyt miten siellä viihtyy. Kattoo nyt kuinka moni ihminen muistaa tänä vuonna synttärini, perheen lisäksi viime vuonna vissiin 4 ihmistä muistivat merkkipäivän, mummi, ukki, sylikummi(viikon myöhässä) ja toinen kummitäti(sekin taisi olla viikon myöhässä). Silloin se olo hiukka vituttaa;"kukahan sitäkään huomaisi jos juoksisi vitostiellä rekan alle."

Istutaan, purraan hammasta, lyödään reiät oviin ja niellään vitutus ja pettymys.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.