IRC-Galleria

Kliuno

Kliuno

Make it INTRESTING!

Kuin kaikki päivätMaanantai 07.11.2005 22:08

Eilenkin tuli taasen muutama tunti istuttua kaupan kassalla koittaen vääntää hymyä kaikille palveltaville immeisille ja vellihouisuille kyllä se vaan tuntuu siltä ett ei sinne jaksais kovin äkkiä mennä takas, ei oikee innosta. Mutta se on se perheyrityksen pitäminen sellasta, siitä pääse eroon ennenku haudassa on tai konkassa. Eipä siinä sitten illemmalla mitään muuta jaksanukkaan.

No, tänään oli sitten määräaikaisen työsopimuksen viimeinen työpäivä Tokmannilla varastomiehen sijaisena. Eipä tuo kovin ihmeellistä hommaa ole, aikamoista tavaramäärän virtaa vain tuolla, pienet tilat, paljon tavaraa. Täytyy myöntää että en itse välttämättä tuota hommaa jaksaisi tuolla palkalla kovin pitkään tehdä, fyysisesti ja henkisesti loppupelissä kovaa hommaa jos meinaa hommat suorittaa kunnialla loppuun. Itselläni aina tapana, ainankin yrittää jos ei muuten.

Toiset työt elikkä perheyrityksessä työskentelimen jatkuu varmaan huomenissa, ellei sitten herra työnantajalla viiraa päässä jollain tavalla. Työt on tehtävä ja rahaa saatava, sitähän tässä ollaan toitotettu ennekin.

Salillakin tuli käytyä, mutta ei oikein ollut kummoista fiilistä, kun ei tuo käsi ole vieläkään 100%:ssa iskussa. Siinä sitten läpsyttelin prässissä 200kg:lla sellasia kevyitä 15-20 sarjoja 3 kappaletta ilman suurempia rutistuksia. Penkkiä tuli vähän kohlattua, pääasiassa 60kg:lla läpsyttelin siinä kun ei tuo käsi anna täysin perää kunnon harjoitteluun. Ja maastavetoakin ihan huonon fyysisen kunnon takia tein 90kg:llä rivakoita 10 sarjoja. Pitäs saada vähän kuntoa ylös kun inttiin on mentävä.

Huomenna taas toinen varmaan suht masentavan ja vituttavan normaali päivä. Mitä sitä sitten keksiikään, se on toinen asia. Vois yrittää saada aikaseksi hioa pyörän katteita ja tankkia, saa nähdä.

Älkää ottako elämää vakavasti, paskamaisesti se päättyy jokatapauksessa.

Otsikko jooLauantai 05.11.2005 15:19

Eilenkään sitten tullut tehtyä mitään järkevää, prototyypin vetäminenkin jäi sikseen koska oli niin paska keli kun vettä tuli taivaan täydeltä. Klo 1:00 kävin jo nukkumahan kun jaksanu mitään tehä.

Eilen kävin vähän tekemässä salilla selkää, ei oo pitkään aikaan tullu tehtyä mitään kun on ollu sen verran töitä ja on vieläkin tuo käsi vituillaa. No, nyt sitten alaselkä ihan jumissa, hyvä että pääs aamulla sängystä ylös, pitänee venytellä oikee kunnolla. Mutta muutoin tuntu ihan mukavalta taas käyä salilla jotain tekemässä.

Auto alko vittuilee, hälytinsysteemi jätättää jostain syystä kokoajan ajoneston päälle, seurauksena se että se ei anna sytkää ja paska ei lähe millään käyntii. Tässä tullu sitten ajeltua firman pakulla, onpahan kerrankin ilmasta. Silti kehtuuttaa kun oma auto alko vittuilee.

Tänään sitten ois melkee välttämätöntä keksiä jotain todellä vähäjärkistä ajanvietettä koko illaksi, pakko...

EhkäpäPerjantai 04.11.2005 01:09

Tulipas tässä nyt jotain saatua aikaan töitten jälkeenkin, käytiin tekemässä ensimmäinen demonstraatio "mäkivetoautosta". ei sitä pysty vetämään ku 40km/h ja se muuttuu aivan villiks. Painopisteet vähän ketuillaan ja muuta, mutta eipä sen tekemiseen mennykkää kun parisen tuntia. Huomenna ois tarkotus sitten kokeilla sitä varmaan asfaltilla ja kattoo kuka saa pahimmat asfaltti-ihomttumat.

Taas aika tavanomaisen tylsä päivä sinänsä, huomenna samanlaista paskaa ainankin kuuteen asti(niin pitkään kun on töissä). Ja saa nähän mitä sitä taas jaksaa ees tehä kun töistä tulee ympäripyöreen päivän jälkeen, vituttaa jo valmiiksi.

Se on sellasta

Viikonlopun suunnitteluaKeskiviikko 02.11.2005 23:57

Haettiinpa tuossa rikkinäisen polkuauton runko ja ohjausmekanismi, 4 kappalet sen muovisia renkaita, 2 kappaletta 10" fillarin renkaita, neljä kappaletta helvetin pieniä kärrejä(kokoluokkaa Siwa) ja revittiin Taunuksesta vänkärin kuski vittuun. Niistä nyt sitten huamenna jotain väsäämään. jos sais jotain actionia viikonlopuks. Kädet ja jalat poikki niin olo paranee huomattavasti.

Töitä ei tullu tehtyä tällä kertaa kun 9h, sain hommat siihen malliin että pysty livistämään äkkiä paikalta, pelkkiä joulukonvehteja tuli 14 lavaa + 3 rullakkoa. Huomenna ei onneksi tule mitään joulukonvehteja enää(kait?), mutta kaikkea muutakin sillä mitalla, siellähän se koko päivä töissä taas vierähtää.

Vasen käsivarsi vieläkin paskana, ketuttaa kun ei voi käyä reenaamassa kunnolla, ja sitten vielä eilen töissä venähtänyt ranne ja tästä kirjottelusta tuleva jännetuppitulehdus.

Huonoa alkavaa huomista vaan jokaiselle joka tän nyt kattoo, eli ei kellekkään.

Yksi päivä muiden joukossaTiistai 01.11.2005 21:45

Ehkä eilen väsyneenä ylireagoin ennekuin tiesin asioista enempää, mutta joskus on hyvä edes vähän nollata paineita. Ne olivat laskuttaneet vain yhestä viikosta, muut tulee nyt jälkeenpäin. Taas on toiset 11h takanapäin, hyvinhän se vierähtää, vaikka tavaraa tulee niin perkeleesti ja tuntuu että mitään ei saa tehdyksi.

Päivät menee töitä tehdessä, ei tässä oikeen kerkee/jaksa mitään muuta sitten enää tehdä, vituttaahan se hiukka, mutta rahaa on pakko saada.


Ihmissuhteet ovat monimutkaisia, pari kaveria "riidoissa" toistensa kanssa, kuulee 3 eri juttua samasta asiasta, tiedä sitten mitä uskoa. Parempi olla sanomatta juuta eikä jaata sellaseen asiaan mistä itse ei tiedä mitään, koitetaan parhaan mukaan on olla kaikille mieliksi, koska itse en ole kenellekkään mitään pahaa sanonut/tehnyt. On se ihmeellistä kun ei aikuiset osaa omia asioitaan setviä vaan pitää puhua paskaa seläntakana. Naisista puhumattakaan, mutta sellaista kun ei ole niin ei tarvitse siitä murehtia...

Helvetin hienoaMaanantai 31.10.2005 20:53

Tuli taas tänään töissä täyteen 10h päivä. Sain palkkalista nyt 2 viikon ajalta joilta olen laskenut tunnit seuraavasti; ti 9h, ke 9h, to 9h, pe 10h, ma 5h, ti 5h, ke 5h, to 8h pe 11h. Tästä tulee 30min ruokatunnit vähentäen yhteensä 66,5h.

Niin nämä perkele ovat laittaneet minulle kylmänviilesäti tunneiksi 42.50h tehdyiksi tuonneiksi. MISTÄ VITUSTA NIILLÄ ON MUNAA MAKSAA NOIN PIENISTÄ TUNNEISTA. Auta armias jos nyt en sais olla rauhassa ja joku perkele tuli aukomaan nassua niin sille kävis huonosti, vaatekaapin ovi otti jo iskua. Huomenna selvitetään tämä asia perinpohjaisesti enennkuin liikautan eväänikään niiden hyväksi.

Tällainen saatanan hyvä päivä taas tänään

Helvetin turhauttavaaSunnuntai 30.10.2005 22:56

Onpahan menny taas tää vapaapäivä tällaseks ns. kyrvän venyttelyksi. Eipähän sitä saa mitään järkevää aikaan eikä oikee jaksaskaan. Pyörä pitäs hioa ja maalata uudestaan(heti kun jaksan innostua). On tää elo vaan välillä/aina niin helvetin perseestä, tietää vaan että huomennakin taas töihin vaan jököttämään, kerkee sitten mitään muutakaan taas tekemään. Nykymaailma pyörii niin paljon liikaa rahan ympärillä että tavallisella pulliaisille ei oo muutakun aikaa tehä töitä että sais että pystyisi elämään, sitten kun teet niin töitä niin ei jää aikaa elää. Tuntuu vaan taas niin helvetin turhauttavalle koko paskatouhu.

Pentuna kaikki oli paljon paremmin, teki mitä halusi, ei tarvinnut hirveästi murehtia toimeentulosta eikä mistään sen semmoisesta. Juos vaan puskien läpi ja leikki kortsuilla. On se vaan niin erilaista, nykyään sitä tietää mitä varten se kumisukkakin on. Kaikki pitäs tietää ja osata tehä.

KatuhaukkaSunnuntai 30.10.2005 15:25

On se vaan niin nostalgisen naurattava. Olipas taas loistava jakso, kaikkineen hyppyineen ja hyperthrusteineen. Panitteko muuten merkille että se hajotti takakatteensa hypätessään niitten jeeppien yli?

LauantaiLauantai 29.10.2005 22:33

Joopa. Hyvinhän se päivä lähti käyntiin, en meinannut herätä millään klo 8 ja klo 9 piti olla jo töissä. Ehkä jotain osuutta saattoi olla asiaan että kerkesin nukkua vain 4h yöllä. Eilisen 11h duunin jälkeen ja tänään 9h töitä noin pienellä unella, hyvinhän sitä jaksoi.

Töissä heti ensimmäisen vartin sisään tuli joku vitun maahanmuuttaja hoono soomi jannu neuvomaan mua miten mun pitäs töitä tehrä, ei helevetti, melkein räjähin sen naamalle aamuväsymyksen seurauksena. Yksi asiakas väitti naama punaisena pakkelin läpi kuultaen että henkilökunta tuijottaa häntä kaikkialle minne hän menee, voisi miettiä miksi... no ei, tämä henkilö ei ole varas, mutta en tiedä hänen aivotoiminna laatua. Ja sitten vielä yksi mainitsemisen arvoinen, siinä jotain höpötettiin niin sitten se latas että;"herran jeesukse kristuksen siunausta". Tämähän se vielä tästä puuttui. Siinä sitten osasin taas onneks pitää suuni kiinni, oisin vaan voinu sanoo varmaan jotain tällaista;"Mikähän se jeesuskin nyt on ollu olevinaan, samanlainen pukki kumminkin kun muutkiin, uskokoon noihin iltasatuihin kuka haluaa. Hullujen touhua sanon minä." Siinä vaiheessa ois tulla varmaa krusifiksistä päähän.

Onneksi se nyt on tältä viikolta kaikki ohi, saan levähdystä, yhden saatanan päivän, ja joskus ei sitäkään. Pitäisi osata iloita pienestäkin asioista, kuka vittu sen on keksiny, koita nyt jaksaa sitten viikon jälkeen mistään iloita. No ehkä jos rahan menoa sitten jaarittelee baarissa, mutta sinnekkään tuskin tulee taaskaan mentyä.
Jotain älyvapaata ois keksittävä.
Jos sinusta olisi tehty tarkka itsesi kopio toisessa sukupuolessa, päätyisitkö "itsesi" kanssa sänkyyn?

@#¤$&*%Lauantai 29.10.2005 02:05

Miksi vitutta ihmismieli on niin ahdas ja futuurinegatiivinen. Helpotista ei löydy mistään...