IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.05.2007 19:57

kuka ei ole koskaan ollut humalassa, ei osaa arvostaa selväpäisyyttä.

ite en tota keksiny, vaan luin hyvästä kirjasta (kyllä , luin kirjaa ja vielä suomen kielellä), mutta hyvin on sanottu..

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.05.2007 00:43

talviturkki heitetty... en oo varmaan koskaan ollu näin aikasin järvessä... kerran taisin olla just ennen kesälomaa, mut yleensä menee sinne kesäkuun puolelle. ei ollu edes kylmää vettä, tosin märkänä ei ollu sit enää niin kivaa..

selkä paskana ku nukkunu kovalla penkillä , ollu rääkissä ja vielä sen jälkeen töissäki. huomenna ois kiva jos pääsis sängystä ylös aamulla... sitte en kyllä aio tehä yhtään mitään!

mut kiva viikonloppu oli..

[Ei aihetta]Perjantai 18.05.2007 16:33

jeejee.. janakkalaan grillaileen tänään.. tosi kiva, ku välillä on jotain vaihteluu perinteiseen kylällä hillumiseen ja ajan tappamiseen viikonloppusin..

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.05.2007 15:23

... ja vuoden päästä serbiaan kattelee euroviisuja silleen ulos... mä en oo ikinä tykänny euroviisuista, mut nyt tykkään. tykkäsin kyl viime vuonnaki ku tuli ilonen yllätys.

jos kolmen neljän aikaan pitäis pitää ittensä hereillä lämpimässä pehmeessä junassa yli tunnin, ni jutut voi käydä vähän oudoiks... inflaatiosta ja deflaatiosta ja sen sellasista keskustelu alkaa tuntuu kiinnostavalta... ja oi niitä muistoja, ku pikkutyttönä juuttui sormi junan patteriin...:DD helsinki-riihimäki- väli on ehkä vähän liian pitkä tohon aikaan...

[Ei aihetta]Lauantai 12.05.2007 19:25

tänään hesaan... pääsee pitkästä aikaa kehäkolmosen toiselle puolelle, ku on viime aikoina ollu vähän matti kukkarossa... siellä se kyllä vieläki asustelee, mut on mulla niin kivat porukat, että junaliput maksaa.. toivottavasti tulee lämmin yö..

[Ei aihetta]Perjantai 06.04.2007 19:04

mä myös mietin sitä, että kun o n toi vieraskirja, niin kun siinä on että ketä on käyny kattoo sun kuvia, ni käykö jotkut vaan kohteliaisuudesta kattoo muitten kuvia? joskus huomaa iteki miettivänsä, että pitäiskö ton kuvia nyt sitte käydä kattomassa vai mitä? en kyllä koskaan käy kohteliaisuudesta, aan ihan mielenkiinnosta. mutta kuinkakohan moni käy.. minä en ainakaan.

[Ei aihetta]Perjantai 06.04.2007 18:52

juhlapyhät on perseestäääää... on, on... ja mäpäs muutanki hämeenlinnaan... ei ku siis tarklotin, et lahteen... se se oli... hämeenlinna liikaa mielessä, lahteen mä muutan..

[Ei aihetta]Torstai 05.04.2007 23:44

oonko muka ainut kellä ei oo mitään tekemistä? masentaa, ku edes mesessä ei oo yhtäkään ihmistä kirjautuneena...

[Ei aihetta]Keskiviikko 04.04.2007 21:22

kysyin äipältä, että olenko mielisairas ja se rupes nauramaan. (täytettiin turvallisuuskyselyy)

[Ei aihetta]Sunnuntai 01.04.2007 15:06

hämeenlinna on kiva paikka. nätti. oon sielllä ennenki käyny monen monta kertaa, mutta nyt tajusin, että se on oikeesti semmonen paikka, että jos nyt suomessa pitäis jumittaa, ni siellä ehkä voisin parhaiten viihtyä. siellä on vesi, se on kiva. ja siellä on kuulemma joku italialainen jäätelöbaari, sinne ens kesänä! ja ens kesänä on pakko mennä rantakasinoonki, musta tuntuu, että se on just semmonen paikka, mikä tekee kaupungista kivan. ei muuta. väsyttää.