IRC-Galleria

Lämpöä, kuumuutta ja hikeä. Sitähän saa odottaa. Tuo kesän aurinkoinen sulokkuus katosi tyystin. Onneksi sateinen viehkeys jäi kuitenkin jäljelle itikoineen, joten jokainen voi yhä edelleen tuntea kesän läsnäolon.

Keskikesä. Minne se puolikas katosi? Mietin vain mielessäni. Vastahan kaikki alkoi ja nyt muka enää toinen samanlainen jäljellä. Ihmiset saavat uskomaan kaikenlaista, kun toisilleen puhuvat. Oikeasti kesä ei lopukaan juhannukseen, vaikka niin jotkut uskaltavat väittää. Siitähän tuo vasta alkaa.

Annankin omani. Piskuiset sadepisarat eivät kadota kesän huumaa. Nuo antavat vain oman lisäsäväyksen koko kesä hössötykseen. Sadepisarat hikeen sekoittuen tuovat vain eksoottista raikkautta muuten niin tavalliseen kesäarkeen.

Itsellensä uskottelu ja positiivisten puolten löytäminen asiasta kuin asiasta, ovat lempi puuhiani. Ainokainen lomaviikko ennen töiden alkua täytyy osata viettää mahdollisimman mukavasti. Siksi tänä aamuna päätin herätessäni, ettei sade estele pitämästä hauskaa. Antaa vain haasteellisia vaihtoehtoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.