IRC-Galleria

Kipeenä :(Tiistai 09.12.2008 17:36

Hmm eka kerta pitkään aikaan ku oon jääny koulusta pois vaa jonku sairauden takii. Yleensä ei saa koulusta pois kirveellakään ;D. Noh illalla menin sit nukkuu ja aattelin et jos on ihan kamala olo nii en mee kouluun jot parantuisin nopeemmin... Noh sitten kello herätti ja laitoin torkulle mitä en yleensä tee koska sit en enää ikinä pääse ylös... Sittenpähän jäinki nukkumaan ku totesin et kotonakin voi opiskella :P

Arvatkaa oonko opiskellu en tietenkään! Kattelin vaa leffoja ja nukuin kivaa on ollu jumalaton hedari ja silleen. Nyt pitää sit lähtee iskoon vois ottaa viel toisen buranan äsken jo yhen otin ;). See ya jne.

[Ei aihetta]Tiistai 09.12.2008 00:34

Ei jukoliste nyt on kurkku kipeenä! Sattuu ja sattuu aina vaan :(

Aamublogi nro. ?Perjantai 05.12.2008 09:42

Nyt väsyttää jumalautaperkele! Eka nukkumaan puolenyöm jälkeen sitten ylös enne kuutta ja takas nukkumaan (mikä ei oo hyvä idea jos on jo kerran heränny kunnolla). Nyt väsyttää enemmänn ku koskaan enne ja tekis mieli jäädä kotiin nukkumaan. Ainoo ongelma on et lupasin tänää olla katjun kaa ja mennä sen kaa Tapsaan. Muuten jos olis normi kouluun-kotiin-päivä nii jäisin nukkumaan until lujis. Aih nii joo pitäs viel siel kaupassakin käydä perkele!

Pitäsköhän pukea jotain hieman hienompaa päälle ku on ihan käsky silleen tehä? Ei viitsis vaihtaa vaatteita ne kun oli jo valmiiks päällä herätessäni. Enivei hame ja jotain tyylikästä paitaa... Vois hankkii toisenki naisten kauluspaidan... Ei nyt oo ku yks ja se on liian musta. Ja tänää olis liikkaakin en oikeen viittis ulos lähtee hameessa kävelee enemmän ku on pakko. Enkä kyl menis maalailemaankaan siinä asussa ei sen puoleen :(. Vaikeita valintoja.

On muuten erittäin ihana tunne herätä jonku vierestä ku toinen viel nukkuu rauhallisesti. Näyttää jotenki aina nii mahottoman kauniilta. Ja eron kyllä huomaa siinä vaiheessa ku tunnin päästä huomaa heräävänsä ilman ketään :'(. Kaikkien pitäs saada herätä aina jonkun vierestä. Aina ja jokaisen. Ja se joku vois olla viel joku josta välittää ja joka välittää susta. (Ei siitä siis muuten mitään hyötyy olis o.O).

Juuh kauheet romaanit taas kello on 07:27 ja väsyttää yhä. HEI mullahan olis yks kofeiinipilleri tuolla!
Mut en voi syödä sitä :( (diudiudiuu...). En varmaa taas aamulla syö mitään. Suoraan tästä koneelta hipsin pysäkille. VOis sentään vaihtaa kirjat laukussa. Noh mutta tyhjään vatsaan ei tykkää kofeiini tulla vaikuttaa inhottavan vahvasti. Ja nukuttas kuitenkin olis vaa nii rauhaton olo et ei pysty nukkuu, vaikka nukuttaskin.

Kello on 07:31... Kiitos luettuasi tähän asti (paitsi jos vain selailet) mulla on nälkä mutta ei meillä ole mitään syötävää. Ja sitäpaitti suussa on karvas maku. Käy sääliks niitä ihmisiä, jotka ei sillon aikoinaan pessy hampaitaan :((. Mahto olla kamalaa. Pitäs siis käydä pesemässä hampaatkin ennen lähtöä kello 07:50. Toivottavasti pääsen lähtemään sillon. Ei koulussa musta kyllä olis mitää hyötyä kun en kuuntelis kuitenkaan. Onneks ei oo Bäkin tuntia silleen. Se ei voi taas heittää mua kynällä, koska nukun tunnilla. Mut toisaalta voisin mennä kouluun silti ehkä jotain saisin irti. Kirjottaa en kyllä jaksais mut sillon saisin kaikkein eniten irti... Voisin tietty mennä vasta YO-juhlaan ja sieltä katjun kanssa Tapsaan. Tosin sillonkin se tappas mut, koska hylkäsin sen ussantunnilla. Miks eläminen on nii vaikeeta?? Se on nii julmaa... Siis et eläminen on vaikeeta.

Oho tästä tuli hieman pitkä. Ens kerralla voisi alkaa kirjottamaan minitarinaa. Aamulla tuntuu olevan kaikkein paras tunnelma... Noh mutta kello on 07:37 ja lähtö on 13 min päästä. Voisin tätä lopetella ja tehä muita asioita pikkuhiljaa. Noni koneelle sitten taas koulussa jos eräiltä meiän koulun datiksilta on jäänyt epähuomiossa käyttämättä kone mediateeksissä. Ne kun tuppaa aina olemaan varattuja, vaikka just pitäs tehä jotain koulun kannalta oikeestikki tärkeää... Minkäköhän takia o.O?

Juu okei nyt tämä tyttö häipyy HYVÄÄ HUOMENTA KAIKKI :p

10. on aina vaikein...Torstai 04.12.2008 09:40

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 3 ihmistä tekemään saman.

1. En osaa olla vihainen ihmisille, ketkeruudesta ei sitten puhuta
2. Olen lähellä ihannepainoani jee :D
3. Rakastan lukemista enemmän kuin musiikkia
4. Koulu on kivaa, vaikka joskus väitänkin muuta
5. Rakastan hameita, mutta en kehtaa käyttää niitä
6. Rakastan kaikkia, jotka lasken ystävikseni, vaikka vaikuttaisi muulta
7. Minulla on pakkomielle kelloihin. Alkaa ahdistaa jos ei ole kelloa saatavilla
8. Haluaisin aina näperrellä jotain hyödyllistä, mutta olen liian laiska
9. Pidän halailusta
10. Minua ahdistaa olla täydellinen (en sitä siis ole, joten sitä ei saa toitottaa!)

HAASTAN:
Iiah
^^Katjaa
FrozenButterfly

KOuluaaa yökTiistai 02.12.2008 10:14

Yhy nyt on paha olo :( oksettaa. (iik on raskaana perkeleen ehkäisy xD) pitäs hipsii pikkiljaa tunnille sinne on vaan muutaman metrin matka mut ei jaksaa. Jään koneelle dataa koko halavatun päiväks nii ei tartte liikkuu minnekkään :). Nyt on viel nälkäkin olis voinu syödä jotain juu...

Tästähän tulee kohta valituskirja päiväkirjan sijaan. Aina ku on jotain tarpeetonta ja ikävää kerrottavaa nii tänne vaan! Enivei tää lähtee luokan eteen nauttikaa päivästänne!

Ja 123 jaa 123 jaa 123 "Nyt ei toimi"Maanantai 01.12.2008 19:18

Oli taas vaihteeks hauskat harkat (hei näähän oli vasta toiset!) vaikka siitä alusta enää muistakkaan mitään suunnilleen. Toi valssipyöriminen menee viel vähän heikosti mut kyl senki jossain välissä oppii ku saa selvän käsityksen siitä mitä opet oikeestaan haluu meidän tekevän... Ne ei oikeen osaa selittää asioita selvästi ja jättää aina joitain juttuja sanomatta ja sit ne pitäs muka ite keksii tjn... Sekoo sanonpahan vaan.

Meiltä tuppas kokoajan katoamaan ihmisiä jonnekkin... Yhtäkkii vaan tytöt tai useemmin kyl pojat totes et nyt ei kyl oo tyttöä että se jonnekkin hävis ja sit ne tytöt yleensä löytyy jostain toiselta puolelta piirii o.O näin siis me osataan etteks huomaa ;D. Enivei hauskaa oli ja kyl siin aina jotain oppii... Mietin vaan et niitä tansseja tulee lisää miten ne kaikki vois muistaa varsinki ku on noin surkeat opettajat jotka olettaa mein osaavan heti... Eikä kukaan uskalla väittää vastaan ja sanoo et ei tajunnu ku ei ees ehi aatella tajusko vai ei ja sitten tulee "okei vedättekö jo musiikilla hienoa ja sitten mennään lähtee nyt!" ja kaikki on pihalla hetken xD.

Näitä aamuja :(Perjantai 28.11.2008 09:25

Nyt ahdistaa ihan vitusti ja ihan kaikki. Ei viitsis mennä kouluun eikä lujikseen eikä ostaan kirjoja eikä etenkään mennä ekoihin wanhojen harkkoihin. Oon heränny viimeisenä kolmena yönä jonki helkkarin takii aina tuntii enne herätystä ja miettiny asioita vähän liianki perusteellisesti. Se ei oo kivaa voin kertoa. Ihan sairaan ahdistavaa. Mut en kyl osaa sanoo olisinko mielummin hereillä vai unessa kun unetkin on sellasii ahdistavia loukkoja et niistä haluis äkkiä pois. Takas todellisuuteen, joka ei kyllä näytä yhtään valoisammalta. Äskenki oli niin paha olla et teki mieli hankkiutuu eroon itestään ihan vaan ettei sitä tarttis tuntea... Nyt sitten pitäs kai kuivata kyyneleet ja mennä kouluun. Voi vittu mulla ei ole edes kirjoja, en saa läksyjä tehtyä ja oon jo nyt jäljessä ruotsista ja bilsasta. Ihana alotus jaksolle sen vaan sanon.

Matikan koe huomennaTiistai 25.11.2008 22:40

Mä vihaan matikkaaa! Sit tietty matikka on ihanaa <3

Apuaa tää sekoo kohta :O

Tittidittidi!Maanantai 24.11.2008 22:58

http://www.youtube.com/watch?v=xI6vTlQxXok

Ihanaaaaaa <3 oi miten sulosta uiuiuiuiiuiuiuiuiuiui

Muumeja :DMaanantai 24.11.2008 22:31