IRC-Galleria

Kyl eli siis en ole hetkeen jaksanut kirjoittaa, mutta ehkä nyt olisi taas päivitys paikallaan. Heräsin juuri tuossa 20 minuuttia sitten ja sitä ennen (siis enne ku heräsin) näin unta Pauliinasta. Ja siis jotkut saattaa aatella mitä aattelee, mutta se läppä mitä me aina vedettiin tuli toteen...

Näin siis unta Paulista, mutta Pauliinana. Meidän Teinonen oli mennyt ja vaihtanut sukupuolta kivasti. Tai oikeestaan ei rukupuolta ollu vaihtanu, mutta alussa se oli vaan niin homo ku olla voi... Siis homompaa ei olisi voinu olla näyttämältä enemmän dragqueenilta...

Päädyttiin matkaamaan sen kanssa jonnekin ja kun tajusin tän homouden niin se iski jotenkin omituisesti. Teki mieli itkeä sitä menetettyä ihmistä, koska se tietty ärsyttävä paskiainen ei enää ollu siinä... Se oli erittäin omituinen tunne katella jotain random tyyppiä ja muistella sen kanssa vanhoja täysin tunteettomasti.

Jossain vaiheessa matkaa tuli ilta ja koska istuttiin "avokieseissä" tai jotain niin katulamppujen valossa ei nähny hyvin. Kattelin tän Pauliinan (ei sillä ollu siin nimee, mutta jos Teinonen vaihtas sukupuolta niin se olis Pauliina... Kaikki tajuu kuitenkin) kasvoja ja jotenki aloin epäilemään hetkeksi koko paskaa, en vaan voinu uskoa, että joku voisi muuttua niin totaalisesti. Mut sit tästä Pauliinasta ku löysin muutamia Teinosille ominaisia kasvonpiirteitä... tai siis olin löytävinäni, mutta valo oli niin paska etten ollu varma. Tällä hetkellä Pauliina oli muuten jo tyttö, koska se ei vielä alussa siis ollu.

Saavuttiin sitten lopulta sinne minne haluttiinkin, mie ja Pauliina kieseillä ja Katja ja varmaan Lintu (? silläkin oli osansa tässä jutussa mutta en voi muistaa mikä se oli... se tais eka esittää siin alus tätä Pauliinaa mut sit se muuttu omaks hahmokseen, en muista...) tuli sitten kiertotietä jalan. Ku astuttiin ovesta sisään, niin siel oli eka talvimaisema tälläsestä "Teinosten asunnosta". Niillä siis ei tietääkseni ole sellasta asuntoa, mikä on iiiison järven rannalla... Eniveis, jäätiin kattomaan Pauliinan ja muiden kanssa järvenselkää ku siin sato todella kauniisti.

Sillon ku sato niin teki mieli itke, se oli vähän sama ku Kartanon leirillä tänän kesänä futismatsin aikoihin. Istuin ite siis laituilla ja itkin sateessa. Oli kyllä pirun hieno näky, ei siinä mitään. Katelin siis siinä sitä sadetta ja höpöteltiin jotain, nyt oli jo niiku kesä taas tjn. Sit se sade jotenki lakkas ja jäin katsomaan muutamaa hassuasammakkoa jotka uiskenteli vedessä. Jotenki oli aivan sairaan rauhallinen olo ja ku yritin ottaa kuvaa niistä kurnuttajista, niin kuulin takaani Pauliinan sanovan "sieltä tulee kolme ihmistä joita sä et halua nähä", joka oli kai joku muunno siitä, mitä mulle eilen sanottiin aamu-tv:n lähetyksestä. Siinä vaiheessa jotenkin aavistin ja olin valmis tappamaan Pauliinan siihen paikkaan, kuten aina tuossa tilanteessa olen. Katoin taakseni ja sieltä saapui kasa ihmisiä, mutta en nähny ku kaks. Sieltä tuli joku random tyttö jonka kaulassa roikkui itse Herra Teinonen piilossa miulta. Ensimmäiseks ku kunnolla näin sen sinisen kauluspaidan ja tutut kasvot niin lupasin hiljaa tappaa Pauliinaa esittäneen henkilön ja vetäsin onnellisen hymyn vielä kaiken vakuudeksi O.o. Loogista eiköstä? Oli jotenkin erittäin rahoittavaa nähä kaikki ne tutut vitun ärsyttävät piirteet siinä edessään ihan muuttumattomina.

Siinä vaiheessa teki taas mieli itkeä, mutta herätyskello vetäs mut pois unesta. En ehkä oliskaan halunnu nähä sitä pidemmälle, koska lopputulos ei olis voinu olla mitään hyvää... Mutta nyt mulla on hassu olo. Siis eilen puhuin siitä miltä tuntuu olla rakastamatta ketään tai olematta edes ihastunut... Taisin selittä sit tunnetta rakkauden kautta niin, että ku rakastaa jotakuta on sille henkilölle spessu paikka sydämessä ja haluu saada sen paikan täytetty. Musta tuntuu kuin se paikka olis kadonnu. Musta tuntui eilen että en just nyt vois seurustella kenenkään kanssa, koska mun sydämeen ei mahdu.

En myös ole oikeen onnistunu tuntemaan mitään hetkiseen... Meinaan että vaikka mie olen ollu aika tunteellinen lähiaikoina, tulistunu ja nauranu helposti, nii ei se jotenki oo tullu sen syvän tunteen kautta. Mie olen ärsyyntyny ja laantunu sen jättämättä mitään jälkeä... Epämäärästen tyhjä ja täysi olo samaan aikaan. Se oli outoa ja mietin jo että oonko mie lopun elämääni tälleen, mut nyt aamulla tunnen ahdistusta eikä huvittais lähteä edes kouluun. Tää on silti jotenkin mukavaa tuntea taas hetkeen jotain, vaikka kohta toivon jo sitä perus tasasta takas, koska ahdistus ei ole kiva tunne.

Mutta siis kiitos unessani vierailleille ja niille ihmisille, jotka pohjimmiltaan eivät muutu.

Oon nyt kirjoittanu tätä 25 min ja 5 min päästä lähtö kouluun ja sanakoe ruotsista! Voi jippii tällästä tälle kertaa ;).

Juuri näin, kiitos PakkeliTiistai 01.12.2009 16:36

tylsää(kö?)
1. millä nimellä esiinnyn kännykässäsi?
2. millä nimellä kutsut minua yleensä?
3. kauanko olemme tunteneet?
4. olenko tärkeä sinulle?
5. mitä sanoisit jos kuolisin?
6. millä kolmella sanalla kuvaisit minua?
7. kerro yksi muistosi kanssani.
8. kopioisitko pv kirjaan että voin vastata sinulle?

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.11.2009 02:46

"Tämä päivä oli turha päivä. Huominen on turhempi. En edes keksi sanaa kuvaamaan ylihuomista ja sen jälkeinen päivä..."

Aamublogi nro. 37 Aamuiset runotuokiotMaanantai 23.11.2009 09:53

Se oli tässä, ja ei ollutkaan

Päivä päivältä
kaikki vajoaa.
Alas alas
tyhjyyteen,
tarkoituksetomuuteen,
turhuuteen

Hetki hetkeltä
kaikki tuntuu turhalta.
Onko meillä päämäärää?
Sitäkö tavoitellaan
Tarpeellista?
Hyödyllistä?

Mitä hyötyä tästä
työstä
oikeastaan onkaan?

"Ei elämästä selviä hengissä"
sanoi hän
Niin en minäkää selviä
Apua
Romahdan
kohta

Liika on aina liikaa

Aamublogi nro. 36 PäivitysMaanantai 16.11.2009 09:45

Hyvää huomenta! Tänään on pimeä päivä... Heh, just äsken mulle valiteltiin sitä että lauseiden pitäis olla jotenkin fiksuja ja pitäs olla sisältöä ja että pitäs oppia yhdistelemään lauseita virkkeiksi :D. Noh tuo nyt oli tuollainen...

Enisvei, mua ei huvita lukea enkun sanakokeeseen eikä mua huvita syödä, eikä liioin mennä kouluun. En eilen taaskaan päässyt nukkumaan ennen puoltayötä ja nyton pää kipeenä. Enkä tuu ikinä saaman noita silmäpusseja pois :(. Mut joskus täytyy tehdä uhrauksia kun ei pysty korjaaman asioita trpeeksi tehokkasta :D.

Tää on nyt vähän tälläinen höperö "mulla ei ole mitään sanottavaa, mutta ei parempaakan tekemistä" päivitys, eikö tässä ole mitääään järkeä (okei nyt se sekos O.o).
Kello tulee kohta taas 50 ja kouluun pitäisi lähteä, ei huvita men ulos kymään kuitenkaan ja meillä taitaa heti ekalla tunnilla olla viel sanakoekin... Miksei se sanakoe voi olla vikalla tunnilla? Silleen että olisi ruokkishypäri aikaa lukea sanikseen... Ja toinen sanishan meillä on keskiviikkona o.o VOI KUINKA HURMAAVAA, That's lovely >.<

Ei elämä, kyl mulleki nyt kelpais se, ettei olis ku vaan kaks kurssia ja tyyliin vapaapäiviä ja vois vaan jäädä kotiin eikä olis paljon mitään tehtävää, mutta ei... Mitä jos vaan lopettaisin lukion? Eikö se olis hyvä idea, who's with me? Tiiän et te kaikki muutkin haluutte joten lopetetaanpa kaikki koulu, se tekee varmasti kutaa xD.

Kyl mut taidan painua pakkamaan laukkuni (en mie oikeesti mene ku laukku tuossa vieressä, mutta sehän on vaan sanonta ;)) ja sitte sinne saakutin kouluun X_X. PELASTAKAA MUT!

Tylsyyttä ja päivityksiäLauantai 17.10.2009 14:13

Täl hetkellä kyl menee veri veri hyvin o.o Datailen siskon koneella (sillä, mikä mulla ennen oli) koska omani on korjauksessa ja en varmaan saa sitä sieltä vähään aikaan pois, koska unohdin eilen soittaa sille fiksaajalle o.o HYVÄ MINÄ! Eli ei omaa konetta.
Täs koneella käytän sitten applen Safaria selaimena, koska IE näyttää pöllöltä... Tää selain taas haluaa tiltata ja joudun tuolla taustalla pitämään ilmoitusta (en siis voi sulkea sitä) koska muuten tää selain ei toimi... Ja sitten tää selain valittaa jokaisen sanan kohdalla että on kirjoitusvirhe enkä tiedä mistä tuon toiminnon saa pois. I should write in English... Then this thing won't tease me :D.

Ja se siitä valitttamisesta... Aattelin että voisin raivaa vähän tilaa tähän koneelle ja sitten asentaa tuon kamerani ohjelmiston tähän ja saada viimein jotain aikaiseksi noiden melkeen 500 kuvan kanssa... Tuun tarvitsemaan rutkasti tilaa :O Oh noes! Pitää kattoo mitä keksin...

Olis niin kivaa saada lisättyä kuvia esille ja muutenkin fiksattuu niitä :). Mut pitää kattoo mitä onnistun saamaan aikaan.

Ihanaa ku nuo tuol olkkarissa katsoo Karanteenia ja se on ihna friikki leffa :D. Varsinki ku tollaset leffat ei ehkä oo ihna mun mieleen, mut silti aika siistin näköstä oli ku tuo yks vanha nainen puras jotakuta palomiestä ja sitten sen runnukset ja suu oli ihan veressä... Ihan friikin näköstä. Ja nyt tuo kuvaaja littas rotan ku se hyökkäs kimppuun :O! Saas nähä miten tuo jatkuu, seuraan suurella innolla O.o

Kyl mut tällänen lyhyt päivitys ja katsotaan jos taas jossain vaiheessa jaksan jonnekin kirjoitella jotain...

Ja nyt sittne nukkumaan! Ihan kohta...Tiistai 06.10.2009 04:57


Mitä mietit?
- hmm vaikka mitä :)

Oletko kotona?
- Ehottomasti ^^

Mitä teit ja missä olit eilen klo 14.30?
- kotona olin ja tota varmaan lehtiä leikkelin? Tai mesetin... Tai molempia...

Minkä tv-ohjelman katsoit viimeksi?
- Tuota hmm... En kyl muista... Varmaan jonku lastenohjelman

Pidätkö toisesta nimestäsi enemmän kuin etunimestäsi?
- Kyl oikeestaan

Onko sinulla kivat vanhemmat?
- Tottakai :)

Onko huoneesi sekainen?
- Pikkasen ehkä

Ulkona on hieno sää, miksi istut koneella?
- Nohon siel pimeää tähän aikaan... ja varmaa sataa ja on kylmä

Mitä joit viimeksi?
- Vettä

Montako tyynyä sängystäsi löytyy?
- kolme

Minkä elokuvan katsoit viimeksi?
- Mustesydän (enkä sitäkään kokonaan)

Oletko koskaan lyönyt ketään?
- Olen...

Oletko ollut jälki-istunnossa?
- Juu

Miksi?
- Varmaa joku yhteisjälkkä

Oletko laulanut karaokea?
- Singstarii <3

Käveletkö unissasi?
- En, puhun kylläkin

Asutko korvessa?
- En kyl ihan, mut melkein

Mitä sulla on nyt päällä?
- Tota, punaset pyjämahousut

Koska värjäsit hiuksesi viimeksi?
- Joskus kasil tai ysil

Osaatko puhua japania?
- En

Uskotko oikeaan rakkauteen?
- Uskon

Osaatko elää hetkessä?
- Toivottavasti :)

Jos saisit palata ajassa taaksepäin, mihin aikaan palaisit ja miksi?
- En kyl haluis palaa mihinkään aikaan... Tää on ihan hyvä :)

Ymmärrätkö vastakkaista sukupuolta?
- En oikeen kai

Mitä aiot tehdä viikonloppuna?
- Järkkäillä sukulaissynttäreitä

Oletko pitkävihainen?
- En kyl :D

Haluaisitko pyytää nyt joltakulta anteeksi?
- Nyt tuskin

Mitä odotat tällä hetkellä eniten?
- Tulevaisuutta

Pelastaako hymy todella päivän?
- Riippuu kuka hymyilee

Annatko helposti periksi?
- Riippuu niin tilanteesta ja ihmisestä

Milloin olet ollut onnellisimmillasi elämässäsi?
- Riippuu siitä kuinka määritellä onnellisuuden... Siin lukion ekalla

Onko maailmassa paikkaa, jonne tiedät olevasi aina tervetullut?
- Koti... Ja seurakunta

Katsotko paljon televisiota?
- En yhtään

Kenestä olet viimeksi ollut huolestunut?
- Kaverista

Onko maailmassa ihmistä, kenen takia luopuisit kaikesta omistamastasi?
- On, ehottomasti

Kuolisitko ikuisen maailmanrauhan puolesta?
- Varmaa kuolisin

Onko mahdollista rakastua ensisilmäyksellä?
- Ei miusta... Mut se kipinä voi syttyy siitä :)

Halveksitko ketään ihmistä sydämesi pohjasta?
- En ihan niin syvästi

Mikä on mielestäsi elämän tarkoitus?
- Elää omaa elämäänsä parhaansa mukaan

Onko sinulla tapana katua tekemisiäsi/tekemättä jättämisiäsi?
- On aina välillä

Pelkäätkö enemmän henkistä vai fyysistä kipua?
- Fyysistä kyl

Mikä on suurin saavutuksesi elämässäsi?
- Emt, kasvoin ihmisenä?

Luopuisitko mieluummin alkoholista vai makeisista?
- Alkoholista xD

Onko maailmassa ihmistä, jolle voit soittaa milloin tahansa?
- On silleen... Mut en ehkä silti soittaisi

Uskotko, että ihminen pystyy muuttumaan?
- Jos oikeasti haluavat

Kun heräät aamulla, mitä teet ensimmäiseksi?
- Sammutan herätyskellon ja painun vessaan tai laitan radion päälle

Onko sinulla lemmikkejä?
- Koira :)

Onko vanhempasi eronneet?
- Ei

Nauratko usein?
- Aina

Onko elämä ihanaa vaiko typerää?
- Ihanaa

Jos maailmanloppu tulisi, mitä tekisit viimeisenä päivänä ennen sitä?
- Kertoisin kaikille kui rakastan niitä ja nauttisin elämäni viimehetkistä

Missä kännykkäsi on nyt?
- Tuossa vieressä

Minkä värisen hammasharjan omistat?
- Pinkin :D

Mihin yleensä käytät rahasi?
- Ruokaan...

Onko ihminen, jonka kanssa puhuit viimeksi puhelimessa, sinulle tärkeä?
- Tuota, on

Mitä kuuntelet nyt?
- Britney Spearsia :D

Oletko pitkä?
- En kyl :D

Mikä on horoskooppimerkkisi?
- Vaaka

Joo, äikkää teenMaanantai 28.09.2009 20:54

LÄSKI-TESTI,
jos saat 12 tai yli, olet läski.

[ ] jos näät jollain kaverillas karkkia, menet pyytämään sitä häneltä
[ ] puhut usein ruoasta
[x] pidät syömisestä
[ ] katsot ruokaan liittyvät mainokset tarkemmin
[/] käytät suurimman osan rahoistasi herkkuihin
[ ] haluat joululahjaksi suklaata/muuta karkkia
[ ] syöt tällä hetkellä jotain
[/] katsot usein ruokaohjelmia tv:stä
[ ] viihdyt kaupan karkkiosastolla yleensä yli 5min
[ ] kun näet läskin, tunnet olevasi hänen hengenheimolaisensa
[/] hese/mäkkäri on paras paikka
[ ] arnoldsin donitsit ovat hyviä
[ ] piirrät/kirjoitat usein jotain ruokaan liittyvää
[ ] matkit usein läskiä
[ ] sinusta laihat ihmiset ovat sairaita
[ ] liikunta on perseestä
[ ] sinulla on melkein aina lämmin
[x] ajattelet tällä hetkellä ruokaa
[x] ruokailu on koulupäivän paras hetki
[/] hedelmäkarkit ovat hyviä
[ ] lisäät kahviisi ainakin 5 lusikallista sokeria
[x] pidät kotitaloudesta koulussa
[ ] tunnet olosi ahtaaksi busseissa
[x] olet leppoisa ihminen
[ ] saat itsellesi 4 kaksoisleukaa
[ ] jos et keksi puheenaihetta, aloitat yleensä ruoasta
[x] pidät loikoilusta

8 :D Aijai