IRC-Galleria

KessultaTorstai 26.03.2009 23:58

Jos näkisit minut poliisiautossa pidätettynä, minkä rikoksen luulisit minun tehneen? Vastaa kommenttikohtaan ja laita sitten viesti eteenpäin ja katso mitä rikoksia sinä saisit.

Päivän pohdintaTorstai 12.03.2009 22:48

Ewwu sanoo (20:42):
*hmm kävin ottaa lääkkeen
Aki sanoo (20:43):
*nyt jo :(
Ewwu sanoo (20:43):
*joo
Ewwu sanoo (20:43):
*en viitsi olla hereillä ahistaa jo tarpeeks
Aki sanoo (20:43):
*miks?
Ewwu sanoo (20:43):
*elämä yleisesti
Aki sanoo (20:44):
*kerro
Ewwu sanoo (20:44):
*ei huvita elää täl hetkel... aika turhaa tää on kumminkin
Aki sanoo (20:45):
*Älä sano noin
Ewwu sanoo (20:45):
*sie kysyit mie vastasin

...

jne jne olin päässy kamalan kiinnostavaan vaiheesene tässä ahistuksessa jo o.o nyt se meni sit ohi on tääkin rielua :/

Aamublogi nro. 19 "Nyt se sit sekos"Keskiviikko 11.03.2009 09:30

Lakkaan kynteni O.o Ei oo paljon aikaa. Taidan olla sekasin. Enkä osaa päättää punasiks vai sinisiks :D.

Aamublogi nro. 18 Pysyvyttä?Maanantai 09.03.2009 09:49

Katso kaunista auringonlaskua, et näy sen varjosta.
Ihaile vahvaa vuorta, se ei horju!
Kunnioita viisasta vanhaa metsää, se tuntee sinut paremmin kuin kukaan.
Luota muuttamattomaan, uskotko mihinkään?
Usko totuuteen, tiedästkö totuuden?
Kulje kohti tulevaisuutta, näetkö tulevaisuutesi?


Näin unta kuinka olin pojan kanssa lumisateessa. Olimme kuolla kylmyyteen ja päätimme mennä suojaan. Kuljimme läpi parkkipaikan, joka oli täynnä ruumiita. Siellä oli ruumisauto täynnä kuihtuneita ruumiita. Itsensä surmanneita ja tapettuja kauhun täyttämiä kuolleita. En koskaan saanut tietää miksi he olivat kuolleet kiitos elämän.
DR. PHIL ARVIOI:

Your Result: The Lively Center of Attention

Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not one to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who'll always cheer them up and help them out.

TitanicMaanantai 02.03.2009 18:15

On se jännä miten leffa voi olla niin mahottoman ahistava... Katoin tossa muutamia pätkiä titanicia kun sisko katteli sitä kaverinsa kanssa... Yhä ahistaa :(. Kamalan pelottavaa tällänen.

XangablogMaanantai 02.03.2009 10:21

Hmm ja kävin tosiaan laittamassa ton blogin googlekääntäjän kautta xangaan... On se kieli niin hyvää. Huomaa hyvin miten suomalaisten sanajärjestys on aika erilainen ku englannissa.

Noh mut xanga on se paikka minne kirjotan mahollisesti muutaman kerran päivässä... Ainakin nyt on tullu kirjotettua. Ja kieli on tottakai aivan kamalaa koska sinne rustaan englanniks... Ja en osaa sitten yhtään. Mut se helpottaa jotenki itsensä ilmaisemista koska joskus tulee ajateltua englanniks :p. Mut siis sinne linkki olis täs: http://www.xanga.com/Henkari/weblog Eli stalkkereille lisää luettavaa... Ja iitu ja lintu jos luette nii käykää xangassa lisää mut frendiks oon kovin yksinäinen siel :(.

Aamublogi nro. 17 Unia ja sanakokeitaMaanantai 02.03.2009 10:10

Hmm tänään tekis sitten niin mieli vaan jäädä kotiin loikoilee ja käydä koulussa käytävät asiat kotona läpi... Niihin mitään oppituntia tartteta. Tosin vois olla kiva saada yhtiksessä muistiinpanotkin... Noh mut pakkohan sitä on nousta ja alkaa valmistautumaan. Meillä ei oo kotona mitään syötävää joten mun aamiainen tyssäs sitten yhteen suklaapalan jonka otin kohentamaan mielialaa... On se jännä juttu se suklaa siitä ei vain pääse eroon :(.

Oli tosi häiriintyny olo nukkuessa ja herätessä. Näin unta että kaks miestä kidnappas jonku mun tutun (kai) pikkusiskon ja sit mie olin vaa kattelemassa sitä kidnappausta. Harvemmin uni on ollu jotenki maisemaltaan nii yksityiskohtanen. Jotenki se koko maisema ja tilanne oli nii elokuvamainen. Oli talvi ja siin mun edessä oli silta ja joku sellanen joen tapanen vaik se ei ollu kovin leveä... Ja se oli jäässä. Samoin oli kaikki muukin tosin koska oli talvi kai. Kaikki oli ainakin tosi jotenki valkosen sinertävää. Ihan ku aamu olis just sarastamassa ja olis viimenen hetki pimeyttä. Jotenki sellanen utuinne tunnelma siitä tuli. Ja ihan sairaan kylmä fiilis koko kokonaisuudesta. Noh enivei sit siinä sillalla seisoi ne kaks tyyppi. Luultavasti viel ihmisiä... Ja tuli sellanen vaikutelma et ne olis miehiä... Ja jossain välissä tuli viel sellanen fiilis et ne olis ollu sen tytön veljet viel mut se ei tainnu olla niin. Noh mut sit kattelin siinä seuraavaks jotenki lintuperspektiivistä kuinka ne tyypit lähettää sen tytön sitä jokea pitkin (siis se tyttö vaan lipui tai vaan liikku jos siin oli jää en koskaan oikeen saanu selville, ja siinä oli muuten toinenki tyyppi mukana koska se mitä näin oli oikeestaan kaks mustaa hahmoa jotka sinne meni ja sit vaan tiesin et se toinen oli se tyttö) vastavirtaan ja kauemmaksi kaikista (tottakai daa o.o). Noh se oli jotenki kamalan ahistava hetki; toi jotenki mieleen yhen leffan alun missä myös oli kidnapattu tyttö. Sit mie jotenki kuljin, varmaa juosten, sinne sen tytön kotiin ja siel avas oven sellaset 20v nuoret miehet jotka ilmeisesti tunsin... Ja sit vaan itkin ja olin ihan paniikissa ja kun sain kerrottua niille mitä tapahtu nii kaikki vaan alko miettimään että mitä pitäs tehä... Ja kaikki vaan istu ja teki päivittäisiä askareita samalla ku mietti. Se oli tosi omituista... Ei yhtään käyny järkeen unen edellisen osan kanssa O.o. Koko ympäristö oli jotenki lämpimän värinne ja jotenki retro... Ja silleen rauhoittava.

Sit jossain unen loppuvaiheilla (siinä välissä siis se uni oli ehtiny tavallaan jo vaihtuakkin vähän eri aiheeseen ja silleen, tais olla jotain feidaamisista ja joista (siis JOKI) ja jotain, mut ne oli kumminkinkin nätisti aikajanalla peräkkäin) aloin sitten miettiä et minähän olisin voinu pelastaa sen tyttösen... Et sit kumminki vaan kattelin ku se ui pois. Kamalan ahistava olo tuli siitäkin (perhana ku kaikki vaan ahistaa :)). Nih ja sit jossain välissä se uni loppu ku heräsin... Ja totesin et ei perkele. Menin hakee kännykän ja viimehetkellä tajusin et nyt on kymmenen aamu... Et voin mennä takas petiin. Otin sitten kännyn mukaan ja heräsin 10 min päästä uudelleen silleen, että olin painanu kännykän, niiku kännykkä yleensä painetaan, korvaani vasten ja se herätysääni oli ihan sairaan kovalla. Oli siinäkin taas mukava herätys...

Kokoajan kumminki on ollu sellanen ahistava fiilis sen unen jäljiltä :(. Eikä varmaa asiaa kamalasti auta et muistelen sitä tässä ja kuuntelen Infected Mushroomia (ku teki mieli kuunnella jotain "häiriintynyttä" eikä tullu ekana muuta mieleen).

Noh mut nyt pitäs sitten viel tehä jotain täs aamulla ku lähtö 9:16 tjn. Mulla olis tänään sanakoe ruotsista... Mut ei yhtään kiinnosta. On aika sama periaatteessa pääsenkö läpi vai en... Toisaalta pitäs kaik päästä läpi jos sil opella on vieläkin keskiarvosysteemi käytössä... En tiiä e ivaan huvita lukea ei siitä oo kumminkaan mitään hyötyä. Tiiän et en pääse sitä läpi koska tarttisin monta päivää aikaa lukea. Ja olishan mulla tässä ollu vaikka kuinka monta päivää aikaa siihen mut ei iskeny... Helvetti et osan olla laiska joskus.

Noni tästähän tuli maratoni... Onnee vaan jos tän viittii lukea ja terve menoo vaan jos lähtee tulkitseman mun sekoa päätäni ton unen perusteella x_x. Nonih nytten sitten kirjottamaan blogia englanniks xangaan... Voisin laittaa tän suoraan googlekääntäjään ja päästä vähemmällä vaivalla. Sitten se lukemien olis kyllä aika helvettiä, mut ei se mitään xD.

Make it go away, make me believeSunnuntai 01.03.2009 23:27

You know the guy, he found a girl, he graduated
Living for his family day and night
Until the night he made himself deactivated
Running far away with that someone

It ’s unfair
They made it all the way there

Make it go away
No way this time it ain’t my sorrow
Make it go away
All the lines we say, the games we play, it ain’t just fair
Make me strong today

I know the night
I ’ve seen the girls wear nothing but their dreams around
Knowing they never come true
I ’ve seen the sky
Did reach up to the stars and all I found was myself lying on the ground

It ’s unfair
They make it all the way there

Make it go away
No way this time it ain’t my sorrow
Make it go away
All the lines we say, the games we play, it ain’t just fair
Make me strong today

Make it go away
No way this time it ain’t be

Make it go away
No way this time it ain’t my sorrow
Make it go away
All the lines we say, the games we play, it ain’t just fair

Make it go away
This time it ain’t my sorrow, no
Make it go away
All the lines we say, the games we play, it ain’t just fair
Make me strong today

And make me believe