IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 26.05.2007 19:20

A/N: Musta tää on vähän töks osa ja etenee liian nopee enkä osaa kuvailla oikein ja valivali... Kommenttia taas olis kiva saada ja olis myös kiva tietää virheistä jne.

Luku 2.
En päässyt tuijottelemaan Jannea sen illan aikana. Ruokalassa istuin selkä häneen päin ja hän jätti tulematta iltaohjelmaan, mikä ihmetytti minua taas melkoisesti. Kuulin kuinka joku kysyi Tanjalta missä Janne oli ja tämä sanoi Jannella olevan päänsärkyä ja että tämä nukkui. Minua epäilytti koko selitys, mutta en miettinyt asiaa sen enempää.

Illalla makasin vuoteessani enkä saanut unta. Kaikki muut huoneessa nukkuivat, joten en voinut sytyttää valoja lukeakseni. Minua huolestutti se ettei Jannea ollut näkynyt koko illan aikana. Nousin äkkiä ylös vuoteeltani. Jotenkin minulle tuli hirveä halu mennä oleskeluhuoneeseen. Se oli outo päähänpisto, jota en vain voinut vastustaa.

Kävelin pitkin hiljaista käytävää. Kello oli vähintään kolme yöllä. Lähestyin oleskeluhuonetta hitaasti ja mahdollisimman hiljaa. En halunnut herättää valvojia, koska siitä olisi seurannut vaikeuksia. Oleskeluhuoneen oven alta kuulsi valoa. Kurtistin kulmiani. Siellä ei pitäisi olla valoja päällä tähän aikaan yöstä. Pysähdyin käsi oven kahvalla. Mitä jos ohjaajat olisivalkin siellä? Mitä jos tästä seuraisikin ongelmia? Epäröin hetkisen. Kiusaus oli liian suuri. Minun oli pakko mennä sisälle. Painoin kahvan alas, hengähdin ja avasin oven.

Joku istui pianojakkaralla. Hän istui pää käsien varassa enkä ensin tunnistanut häntä. Astuin sisään ja tarkemmin katsoessani tunnistin Janne sotkuiset hiukset. Kävelin hänen luokseen, mutta hän ei huomannut minua.
-Hei mikä sul on? Miks sä tääl istut vaik kello on vaikka mitä...? katselin Jannea kiinnostuneena ja vähän huolestuneena. Hän hätkähti, ei nostanut katsettaan, mutta sanoi:
-Ei mul mikää oo. Sun kanttis mennä, joku voi tulla.
-Ei tänne kukaan tuu; kello on jo kolme. Miks Janne edes oli täällä?
-Mut hei oikeesti mikä sul on ku sä istut tääl yksikses?
-Usko jo ei mul mikään oo! Mee ny pois ja jätä mut rauhaan! Hänen äänensä värisi. Minulle tuli palava halu suojella häntä, lohduttaa, halata, suudella... En tiedä mikä minuun tuli, mutta minun oli ihan pakko jäädä Jannen luokse.
-Ei kun oikeesti mikä sul on? Luuletsä et sitä ei huomaa? Äkkiä hän nosti katseensa. Syvän siniset silmät tuijottivat minua.
-No varmaan kaikki on ihan päin persettä ku oon ihan vitun rakastunu suhun! Hän käänsi katseensa yhtä nopeasti pois kuin oli sen minuun kohdistanutkin. Auoin suutani täysin järkyttyneenä. Olinko todella kuullut oikein? Oliko hän sanonut rakastavansa minua?

Toimin täysin vaistojeni varassa kun tartuin häntä hellästi leuasta, käänsin hänen katseensa minuun ja suutelin häntä suulle. Hän vastasi suudelmaani. Ensin epäröiden, mutta sitten yhtä intohimoisesti kuin minäkin. Siirsin käteni hänen leualtaan niskan taakse ja toinen löysi tiensä Jannen paidan alle. Kummatkin raotimme huuliamme ja päästimme kielemme valloilleen. Hän maistui taivaalliselle. Tuntui siltä että olisin voinut jäädä siihen ikuisuudeksi. Pitkään jatkuneen hetken jälkeen olimme kummatkin hengästyneitä kun irroittauduimme toisistamme.

-Mitä sä niinku yritit ilmasta tolla? Janne katseli minua epäuskoisena.
-Mitäs luulet? Mä kuitenkin just suutelin sua... Suuni kääntyi pieneen hymyyn.
-Ei vittu. Janne pudisti päätään ja näytti olevan täysin pihalla tapahtuneesta. Olin itsekkin melko ihmeissäni, mutta näytti siltä että hyväksyin sen paremmin kuin Janne. Janne näytti niin suloiselta istuessaan siinä yrittäen käsittää mitä juuri oli tapahtunut.
Otin hänen kädestään kiinni ja vedin hänet ylös istuimeltaan.
-Mut ny me mennään nukkumaan. Tää yö ei oo yht täydellinen jos me jäädään kiinni hillumast ympäriinsä.

~Poikarakkauta~Perjantai 25.05.2007 03:02

Title: ~Poikarakkautta~
Author:^Ewwu ihan ite
Beta: mie ite oo betannu, mutta se on myös äikänopen tarkistama
Rating: PG näin aluks
Pairing: Janne/? Jos tarkkoja ollaan nii en oo päättäny toista osapuolta vielä...
Genre: Romance, jonkimoista angstausta voi esiintyä...
Warnings: tämä on slash-fikki elikkäs kertoo homoista! Ei kai siinä muuta...
Disclaimer: En omista näitä henkilöitä vaan he kuuluvat itselleen, paitsi Janina on omaa keksintöäni. En myöskään saa tästä rahaa tai minkään muunkaan laista korvausta. En väitä että päähenkilöt olisivat homoja vaikka se olisikin erittäin huvittavaa XD
Summary: lukekaa ja saatte tietää ^^
Feedback: Tottakai palautetta mahollisimman paljon ^^

A/N: Nooh ekaks tää lähti vaan pienestä päähänpistosta, sitten sain päättää äikän novellin aiheen ja kun taululle ilmestyi sana parisuhde nii päätin että tästä tulee mun äikänaine... Täs on muutamia todellisia tapahtumia, mutta mitä pitemmälle tarina etenee sitä fiktiommaksi se muuttuu. Ja haluan viel muistuttaa et tää on FAN-FICTIONII joten älkää urputtako! Ja nyt, tässä se on:

Luku 1.
Hän istui tuolin selkänojalla ja hänen housunsa olivat niin alhaalla että vain valkoiset bokserit peittivät hänen takapuoltaan. Olin tämän viikon aikana huomannut sen olevan varsin hyvän näköinen.

Kun ensimmäisen kerran unohduin tuijottamaan häntä olin hämilläni. Luulin olleeni täysin hetero ja oli melkoinen järkytys huomata suuntautumisensa olevan täysin päinvastainen. Huomata olevansa homo, tai ainakin biseksuaali.

Istuin päydällä huoneen toisella puolella, kun hän taas katseli kuinka ____ soitti pianoa. Hänen ilmeensä oli raukea ja pieni hymy kareili hänen huulillaan. Hänen hymynsä sai minutkin hymyilemään. Ystäväni ____ kertoi jotain juttua mitä hänelle oli käynyt viime viikonloppuna. Ilmeisesti se oli jotain hauskaa, koska kaikki ympärilläni nauroivat. Nauroin mukana, vaikka en ollenkaan tiennyt mille olisi pitänyt nauraa. Meidän siinä nauraessamme tuli leirinohjaajamme Risto oleskeluhuoneeseen, jossa vietimme aikaa ennen raamiksen alkua. Risto ilmoitti, että pian raamis alkaisi joten meidän olisi parasta hakea muistiinpanovälineemme ja raamattumme. Nousin ja laahustin ajatuksissani huoneeseeni.

Palatessani olivat jo useimmat istumassa avaran huoneen reunoilla. Katselin ympärilleni ja huomasin ____ varanneen munille tuolin huoneen ikkunaseinää reunustavilta tuoleilt. harpoin ihmisten välistä paikalleni ja istuuduin rupattelevien ystävieni pariin. En huomannut Jannea muiden joukossa ja ihmettelin missä tämä oli. Pappi seisoi edessämme. Hän ryki kurkkuaan hiljentääkseen rupattelevan huoneen ja oli juuri aloittanut kun Janne lampsi sisään huoneeseen. Pappi keskeytti puheensa pahastuneena ja katsahti Janneen paheksuvasti. Janne ei kuitenkaan näyttänyt huomanneen sitä tuijottaessaan kokoajan lattiaa. Risto kehotti Jannea menemään hiljaa istumaan ja pyysi pappia jatkamaan. Tämä tuhahti ja aloitti uudestaan:
-Hyvää päivää. Olen tullut puhumaan teille aiheesta: mistä onni löytyy. Tepä voisitte nyt ottaa muistiinpanovälineenne esille ja kirjoittaa ylös asioita mitkä teidän mielestänne kuuluvat onneen ja onnellisuuteen.
Kuului kynien raaputusta paperia vasten kun ihmiset kirjoittivat ajatuksiaan paperille. Minulla ei ollu mitään hajua mitä laittaisin paperille. En pystynyt ajattelemaan ja tiedän syynkin siihen. Janne oli mennyt makuulle ystäväänsä _____ nojaten. Hän oli asettanut mustan hattunsa rinnalleen ja kun hän vei kätensä niskan taakse nousi hänen paitansa paljastaen bokserien reunan ja alavatsan. Jäin katselemaan hähen napaansa ja seksiviivojaan. Janne oli sulkenut silmänsä ja hän näytti todella söpöltä maatessaan siinä silmät kiinni.

-Nonniin mitäs olette kirjoittaneet? Onko vapaaehtoisia kertomaan ajatuksiaan... Eikä ketään? Ainan sinä siellä ole hyvä vain.
-Siis mä laitoin tänne rakkauden ja itseisarvon. Janina antoi aina samanlaisia vastauksia enkä muista yhtään kertaa jolloin hän olisi ollut vastaamatta kysymykseen.
-Hmm, vai niin, sinusta siis rakkaus tu onnea. Noh mitäs mieltä on hatullinen herra siellä? Pappi katsoi ilkeästi Jannea, joka ei aluksi edes huomannut että hänelle puhuttiin. ____ tökkäsi Jannea mahaan ja tämä havahtui.
-Hän? Öö mä en niiku oo saanu paljoo mitään laitettuu. Janne yritti takellella jotain välttääkseen vastaamisen.
-Sano vain. Täällä ei ole olemassa vääriä vastauksia. Janne huokaisi, mietti nähtävästi hetkisen ja avasi suloisen suunsa.
-Mä oon aatellu ainakin tota rakkausasiaa mitä toi Janina sano ja must rakkaus ei pakol tuo onnee mut se voi johtaa onneen... Jannen ääni hiljeni lauseen edetessä ja loppua tuskin kuuli. Pappi kuitenkin nyökytteli hyväksyvästi hyväksyvästi ja mumisi jotain. Katselin Jannea ihmeissäni. Ei hän koskaan ollut osoittanut kovinkaan paljon syvällisempää aivotoimintaa.

Pappi jatkoi pälätystään, mutta minä en enää kuunnellut. En olisi pystynyt kuuntelemaan. Tuijottelin Jannea vaivihkaan. Hänen vartaloaan, hänen napaansa, hänen huuliaan. Mietin miltä tuntuisi ssudella niitä, miltä ne tuntuisivat paljaalla ihollani...
Palasin maanpinnalle vasta kun _____ tökkäsi minua kylkeen.
-Hei haaveilija lähetääks syömään? Katsahdin häntä hieman kummeksuen ja vei hetken ennen kuin tajusin missä mentiin.
-Joo mennään vaa. Mitäköhän siel on ruokan...?
Tässä kuinka se toimii:
Avaa musiikkikirjastosi (iTunes, Winamp, Media Player, yms).
Laita se sekoitukselle ( Shuffle)
Paina Play.
Jokaiseen kysymykseen vastaa biisi joka soi.
Kun olet valmis siirry seuraavan kysymykseen ja klikkaa seuraava
Valmista?


1. Alkumusiikki:
Taking Back Sunday - Liar (It Takes One To Know One)

2. Herääminen:
Sonata Arctica - For the Sake Of Revenge

3. Rakastuminen:
Stratovarius - Babylon

4. Ruokailu:
My Chemical Romance - This Is How I Disappear

5. Taistelu:
Pencey Prep - Home

6. Riitaantuminen:
Something Corporate - If You C Jordan

7. Sovinto:
Warmen - Waters Of Lethe

8. Salainen rakkaus:
Something Corporate - Ben Franklin's Kite

9. Ensisuudelma:
Disco Ensemble - Dynamite Days

10. Rakastelu:
Sonata Arctica - Sing In Silence

11. Elämä on okei:
Sum 41 - Mr. Amsterdam

12. Pettymys:
Something Corporate - You're Gone

13. Ajaminen:
Simple Plan - Everytime <3

14. Muistot:
Something Corporate - Good News

15. Iloinen tanssi:
Something Corporate - The Formal Wearther Pattern (Hurricane)

16. Unohtaminen:
Disco Ensemble - This Is My Head Exploding

17. Pitkä yö yksin:
Poets Of the Fall - Illusion And Dream

18. Viimeinen taistelu:
Nightwish - Sleepwalker

19. Kuolemakohtaus:
Sugarcult - Hate Every Beautiful Day

20. Lopputekstit:
Poets Of the Fall - Illusion And Dream

Siis minä en ole ees kuunnellut noita kaikkia biisejä XDXD
VIIMEISIMMÄT
>
> Viimeisin lukemasi kirjaston kirja: Siis mangaa niiku lot mut tais olla DragonBall 2
> Viimeisin nähty elokuva elokuvateatterissa: Tyylii joku lastenelokuva systerin kaa
> Viimeisin syöty ruoka: Hampparii heses <3
> Viimeisin puhelu: Kaketi äidille soittelin...
> Viimeisin soitettu biisi: Avril Lavigne - The Best Damn Thing
> Viimeisin ärsytys: Noh pikkusisko tossa istuu ja kyylää mua pelaa sen kaa korttii...
> Viimeisin juotu juoma: Kokista :D
> Viimeisin nalkutus: Hmm mitä miekö muka nalkuttaisin...!
> Viimeisin vierailtu nettisivu: Noh täällä ja täällä ja öö kappas täällä xD
>
> LYHYET VASTAUKSET
>
> Olen: Ihmeellinen
> Haluan: sinut
> Minulla on: seko olo
> Toivon: nakkia
> Vihaan: sinua
> Pelkään: hämähäkkejä
> Rakastan: sinua ;)
> Laulan: nyt
> Itken: jos joku kysyy niin en koskaan
> En ole aina: tyhmä
>(vastattu edesvastuuttomassa tilassa mitä päähän tulee...)
>
> LEMPI...
>
> Numero: hmm 3 kai
> Väri: Vihree ja musta
> Päivä: on uusi ja ihmeellinen
> Kuukausi: vähän niiku vaihtelee
> Vuodenaika: Kesä <3
> Juoma: samuttaako se janon? Antakaa mulle...
>
> KUMMAN VALITSET? (onko pakko?)
>
> SÖPÖILY vai VEHTAUS: söpistely
> YSTÄVÄT vai POIKA/TYTTÖYSTÄVÄ: ja minähän en valitse! (mikä uhmaikä?)
> KYLMÄ vai KUUMA KAAKAO: en juo kiitos
> MAITO-, TUMMA vai VALKOINEN SUKLAA: tumma suklaa on pahaa...
> VANILJA vai SUKLAA: vanilja <3<3
> MANSIKKA vai VADELMA: mansikka
> PERUNA, RIISI vai PASTA: potut
> AURINGON LASKU vai NOUSU: riippuu mitä odottaa... mutta lasku :)
> TÄHDET vai KUU: kuu kai
>
> VIIMEISEN PÄIVÄN AIKANA, OLETKO...
>
> Itkenyt? en
> Auttanut jotakuta? autoin häviämään pesispelin :D
> Ostanut jotain? ei oo rahaa
> Jutellut ystävän kanssa? tottakai <3
> Ollut sairas? en onneks
> Käynyt elokuvissa? en
> Käynyt ulkona syömässä? kylläkyllä
> Sanonut; Minä rakastan sinua? en :'(
> Kirjoittanut oikean kirjeen? en niiQlol osaa kirjottaa
> Puhunut entiselle tyttö-/poikaystävälle? enpäs ole
> Ikävöinyt entistä tyttö-/poikaystävää? en tod
> Kirjoittanut päiväkirjaan? en mä semmosii jaksa
> Puhunut vakavia? lainaten entistä aviomiestäni: "Minä olen vakava ihminen"
> Ikävöinyt jotakuta? sinua <3
> Halannut jotakuta? en mie tänää kai ketää halannu :O Mikä rikos!
> Riidellyt ystävän kanssa? en riitele (yleensä)
>
> VOISITKO KOSKAAN...
>
> Syödä hyönteistä? en
> Hypätä benji-hyppyä? en!
> Hypätä laskuvarjohyppyä lentokoneesta? voisin mut en hyppää
> Tappaa ketään? tekee usein mieli
> Kävellä tulisilla hiilillä? en
> Lähteä jonkun kanssa treffeille vain hänen ulkonäkönsä takia? näytänx mä pinnalliselt
> Olla kasvisyöjä? harkittu...
> Lyödä tuntematonta? tottakai
> Laulaa karaokea? en mie viittis *punastuu*
> Vetää ympärikännejä? se olis väärin jos on absolutisti
> Olla myymälävaras? tehty, koettu, hylätty...
> Puraista kirjastotätiä? tarpeen vaatiessa
> Värjätä hiuksiasi sinisiksi? kumpa saisinkin <3
> Olla meikattuna julkisesti? kai mie voisin
> Olla ilman meikkiä julkisesti? aina...
> Huijata kokeessa? kai oon silleenki jo tehny
> Yrittää jonkun poika-/tyttöystävää? en mie yritä mie saan... XD (hyvä et en ees yrittele)
> Laittaa jonkun itkemään? enkai :O
> Seurustella 10 vuotta itseäsi vanhemman kanssa? onks se hyvän näkönen ja tienaa hyvin?
> Valvoa koko yön? jos jaksan....
Soittaisitko häissäsi kappaletta, jota viimeisimpänä kuuntelit?
- Something Corporate - Cavanaught Park... jooh kyl tää siel vois soidakki... on nii pirun kaunis piisi <3

Menisitkö naimisiin sen henkilön kanssa, ketä ajattelit ensimmäisenä herätessäsi tänään?
- Äitii taisin aatella... ja silloinki haukuin se mielessäni lyttyy, en aatellu kyllä naimisiin sen kaa mennä XD

Kertoisitko suurimman salaisuutesi henkilölle, jota halasit viimeksi?
- Juuh ehkä... Paulia taisi tulla halattua...

Laittaisitko koulukuvaasi samat vaatteet jotka sinulla on nyt päälläsi?
- Ehdottomasti!

Söisitkö koko loppuelämäsi ruokaa, mitä viimeisimpänä söit?
- Pizzaa <3<3<3<3<33<3<3 aivan varmana! Ja pespii myös <3

Laulaisitko karaokessa kappaletta, jota viimeisimpänä lauloit?
- Ei mitää muistikuvaa mitä lauloin viimeks, mut se oli kuitenki jotain Children Of Bodomii nii ehkä se ei kuulostais nii hyvält

Löisitkö henkilöä, jonka takia viimeksi itkit?
- Takia... enpäs tiiä... viimeks ku itkin nii kuuntelin Sonatan My Land biisii enkä aatellu Tony Kakkoo lyödä... enkä muutenkaa lyö ihmisii :D

Suutelisitko henkilöä, jota viimeisimpänä ajattelit?
- Hmm mä luulen että sen tyttöystävä sais ison sätkyn jos suutelisin... mut kyyllä kai ;)


Perhe:

1. Onko sulla pikkusiskoa?
- Kokonaiset kaks

2. Mikä on veljesi nimi (siis jos on)?
- Petteri

3. Mikä on äitisi toinen nimi?
- Ei oo toista nimee sillä...

4. Koska riitelit viimeksi äitisi kanssa?
- Tässä aamulla ku se ei viittiny herättää mua ja myöhästyin koulust...

5. Kenelle perheen jäsenelle puhuit viimeksi?
- Pikkusiskolle


Koti:

1. Kuinka monta taulua seinälläsi on?
- Ei niiku yhtää mut julisteita on niiku paljon... heti ku saan laitettuu :)

2. Onko teillä parveke?
- Ei ole, mutta takapiha juu; käykö se?

3. Minkä väriset tapetit ovat siskollasi/veljelläsi?
- Eipäs meillä ole tapetteja lälläspöö

4. Minkä värinen matto teillä on olohuoneessa?
- Hmm varmaa semmonen vaaleen ruskee/vihree...?

Ystävät:

1. Onko sinulla parasta kaveria?
- Onhan mulla muutama

2. Onko sinulla paljon ystäviä muualla päin Suomea kuin kotipaikkakunnallasi?
- Noh ei paljon mutta kyllä niitä on...

4. Käytkö kirjeenvaihtoa?
- En käy

5. Oletko koskaan lyönyt ystävääsi?
- Läppässy esim. Paulii ja Lindaa... elikkä juuh :D jos se nimittäin lasketaan


Ulkonäkö:

1. Minkä väriset silmät haluisit että sinulla olisi?
- Ehkä vihreät... ja olis myös kiva vaihtaa sitä värii aina välillä xD

2. Haluaisitko olla mielummin 175 cm vai 185 cm pitkä?
- 175cm muute olisin liian pitkä... olis vaikee löytää itteään pidempää tai jotain

3. Oletko brunette vai blondi?
- Ehkä siinä punapään ja bruneten välilt sillee truu

4. Tykkäätkö enemmän soikeasta vai pyöreästä pään muodosta?
- Kunpikin on ihan kiva jos sopii just sille tyypille :D

5. Käytätkö nahkavöitä?
- Joskus...


Vaatteet:

1. Omistatko henkselit?
- En omista, ikävä kyllä

3. Onko vaatekaappisi sekaisin?
- Ei erityisemmin mitä ny pientä epäjärjestystä...

4. Pidätkö varvassukista?
- On ne ihan kivoi menee vaa tosi nopee rikki

5. Löytyykö sinulta pinkkejä vaatteita?
- Ei toivottavasti...


Kengät:

1. Omistatko AllStarsin kengät?
- Enpäs tiiä tuskin

2. Entä Lacosten?
- En kai

3. Omistatko saappaat?
- Kyllä mut ne tuskin enää menee mun jalkoihin...

4. Millaiset talvikengät sinulla oli viime talvena?
- Ööh semmoset mokkasaappaat

5. Kuinka monet kengät omistat(noin)?
- Neljät kai


Nyt:

1. Onko isäsi nyt kotona?
- on se tuolla alhaalla kipeenä :]

2. Onko sinulla lippis nyt päässäsi?
- En käytä semmosii eli ei

3. Kuunteletko nyt musiikkia?
- Aina ja ikuisesti... <3 (voi kumpa)

4. Paistaako ulkona nyt aurinko?
- Ei just ny kyllä...

5. Onko sinulla hiukset laitettuna nyt?
- En mä koskaa laita niit... vaikka just harjasin :D


Sitä ja tätä...:

1. Oletko väsynyt?
- Noh en vaikka pitäis olla

2. Mitä luulet että tarkoittaa sana 'mañana'?
- Joko se on semmonen perinteinen kurkku tai sit se meinaa rahaa millä saa kurkkuu xD

3. Koska leikkasit viimeksi kyntesi?
- Ei tartte...

4. Saatko jalan niskan taakse?
- En oo kokeillu... Pientä harjotusta ja kai saisinki

5. Pureskeletko kynsiäsi?
- Oliko pakko muistuttaa...?


Tulevaisuus:

1. Mitä teet huomenna?
- Luen matikan kokeeseen ja luultavasti meen kouluu, syön nukun...

2. Tuleeko sinusta lattiamaalari?
- Siis tottakai! Vain kuolleen ruumiini yli...

3. Entä leipuri?
- Ei mä vää laittasin kaikkee liikaa hiivaa

4. Oletko ikinä haaveillut lentäjän urasta?
- En, pelkään korkeit paikkoi

5. Millainen on unelmamiehesi/naisesi?
- Noh se on sama kumpaa sukupuolt mut semmonen ymmärtäväinen, rehellinen ja uskollinen. Sit olis sille hyvä et sil olis huumorintajuu... Romanttisuus on myös suotavaa... <3)

Children of Bodom - Hate Me!Tiistai 10.04.2007 23:29

I was born in ashes of molten hatred
Raised by demons in abodes of the dead
The Reaper's scythe I fall upon to light my path
Wrecked by mangled wounds of life
I have become become the resurrection of the Evil one
'Y know that I don't fucking care if I live or die

I need a bishop preaching fire to get away with my sins
I despise everything I see so I don't give a fuck if ya hate me

Ain't got respect for humanity
Never lived or wanted immortality
The Reaper's shadow I fall upon to obscure my path
Every day I'm being battered up until I bleed
You motherfuckers just leave me be
Ya could never give me cure for the pain I feel inside

Led by the Reaper I walk in the night
Show me the way to yer kingdom come

I believe in Armageddon, I've been baptised in alcohol
I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own demise

asdasdTorstai 15.03.2007 21:10

Romeo ja Julia <3 oon lukenu vaan muutaman osan mut se on sekava. Kanttii lukee jos jaksaa ymmärtää mitä tapahtuu ja ymmärtää sitä epäselvää selostust;)

Panic! At The Disco <33 (lissutilissuti)

OoohhoKeskiviikko 14.03.2007 17:57

* * * Fruittari * * *
[ ] Onko Lacoste ihan mahtava?
[ ] Onko chiksit aivan ihania?
[x] Omistatko yli seitsemän merkkivaatetta?
[x] Käytätkö kaulahuivia?
[x] Onko sinulla koulurepun sijasta laukku?
[ ] Kammoksuttaako ajatuskin nuhjuisesta bändipaidasta?
[/] Käytätkö raitapaitoja?
[ ] Kääritkö yleensä farkkujesi lahkeet rullalle polvien kohdalle tai laitat ne sukkien sisään?
[ ] Kuunteletko amispoppia- ja/tai räppiä?
[x] Onko sinulla korvakoru(ja)?
[ ] Vietätkö päivittäin aikaa peilin edessä vähintään 30min?
[ ] Onko hiuksissasi värjättyjä raitoja?
[x] Onko sinulla paljon tyttöjä kavereina?
[ ] Hengaatko jossain (esim. kauppakeskuksessa) jengin kanssa?
[ ] Muokkaatko galleriakuviasi niin, että ihosi näyttää paremmalta ja sileämmältä?
5½/15

* * * Emo * * *
[ ] Itketkö usein?
[ ] Käytätkö hupputakkeja?
[x] Kuunteletko emoa?
[ ] Väitätkö, että kaikki on huonosti vaikka ei ole?
[/] Oletko masentunut?
[ ] Oletko suudellut samaa sukupuolta olevaa?
[/] Eivätkö ihmiset ymmärrä sinua?
[ ] Kirjoitatko runoja?
[ ] Oletko värjännyt hiuksesi mustiksi?
[ ] Leikkaatko itse hiuksiasi?
[ ] Onko perusilmeesi surullinen?
[ ] Onko vastakkainen sukupuoli kovin kaukainen asia?
[/] Onko äiti sinulle läheinen?
[ ] Tunnetko itsesi yksinäiseksi?
[ ] Oletko itsetuhoinen?
2½/15

* * * Pissis * * *
[/] Käytätkö sanoja 'ihq' tai 'daa'?
[ ] Shoppailetko usein?
[ ] Shoppailetko Onlyssa, Vero Modassa tai muussa vastaavassa?
[ ] Pelkäätkö gootteja?
[ ] Kikatatko paljon?
[ ] Katsotko O.C:ta?
[ ] Pidätkö popista?
[ ] Juotko ja/tai poltatko?
[x] Halailetko ystäviäsi?
[ ] Oletko helium?
[ ] Onko sinulla suhiseva ässä?
[ ] Oletko blondi?
[/] Onko sinulla siniset silmät?
[ ] Otatko itsestäsi usein kuvia?
[ ] Kuunteletko purkkapoppia?
2/15

* * * Hevari * * *
[x] Onko sinulla pitkät hiukset?
[ ] Pidätkö kaljasta?
[ ] Etkö usko Jumalaan?
[ ] Onko sinulla pentagrammi jossakin vaattessa?
[x] Omistatko niittejä?
[ ] Osaatko soittaa kitaraa?
[ ] Osaatko karjua?
[x] Kuunteletko heviä?
[ ] Käytätkö maasto- ja/tai nahkahousuja?
[ ] Roikkuuko housuissasi kettinkejä?
[/] Onko Alexi Laiho mielestäsi maailman paras kitaransoittaja?
[ ] Käytätkö paljon bändien fani-vaatteita?
[x] Pidätkö mustia vaatteita?
[ ] Tunnetko joskus tarvetta karjua?
[ ] Käytkö Tuska-festareilla useasti?
4½/15

* * * Räppäri * * *
[ ] Pidätkö räpistä?
[ ] Oliko Tupac maailman mahtavin räppäri?
[ ] Käytätkö räppäreiden käsimerkkejä ja/tai puhut "räppärikieltä"?
[ ] Omistatko yli 40 cd-levyä?
[ ] Oletko tummaihoinen?
[ ] Onko sinulla pitkiä kaulakoruja?
[ ] Käytätkö liian isoja collegehousuja, farkkuja ja/tai t-paitoja?
[ ] Heilutatko käsiäsi, kun puhut?
[ ] Käytätkö skeittikenkiä?
[ ] Käytätkö NY lippiksiä ja/tai pipoja tai muita NY vaatteita?
[ ] Käytätkö pipoa sisällä?
[ ] Kuunteletko räppiä?
[ ] Käytätkö paljon englanninkielisiä sanontoja kuten: "What's up?" (wädäp sistö?"
[ ] Onko sinulla rastat?
[ ] Tuletko skeittilaudalla joka paikkaan?
0/15

* * * Gootti * * *
[ ] Käytätkö mustaa kajaalia?
[ ] Ajatteletko usein kuolemaa?
[ ] Oletko sosiaalisesti olematon?
[/] Pukeudut mustaan?
[ ] Oletko kalpea?
[ ] Pidätkö Tim Burtonin leffoista?
[ ] Oletko ilkeä?
[ ] Meikkaatko kasvosi vitivalkoisiksi?
[ ] Poltatko tupakkaa?
[saisinpa:'(] Käytätkö korsettia?
[ ] Vihaako Jumala mielestäsi sinua?
[ ] Kuunteletko black- ja/tai deathmetallia?
[ ] Onko sinulla paljon niittikamaa ja/tai ketjuja?
[ ] Onko sinulla mustat hiukset?
[ ] Onko sinulla vaatteita, joissa palvotaan saatanaa?
½/15

* * * Ernu * * *
[/] Onko sinulla mustavalko-raitasukkia?
[ ] Entä tyllihame?
[ ] Piirrätkö mangaa?
[x] Ja luet mangaa?
[x] Katsotko animea?
[ ] Kuunteletko j-rockia tai jotain muuta vastaavaa japanilaista musiikkia?
[ ] Haluatko muuttaa Japaniin asumaan?
[ ] Onko sinulla huulilävistys?
[ ] Ovatko japanilaiset miehet mielestäsi hyvännäköisiä?
[/] Onko sinulla raitapaitoja?
[ ] Onko J- rock ainoa oikea musiikkityyli?
[ ] Kuullessasi japanilaisen artistin tulevan Suomeen, hankitko lipun heti täysin hysteerisesti?
[ ] Käytätkö valkoista ja mustaa kajaalia silmissä?
[ ] Näytätkö peace-merkkiä?
[ ] Kiljutko usein kaupungilla 'kawaii' ynnä muita japanisanoja?
3/15

* * * Nörtti * * *
[ ] Käytätkö silmälaseja?
[x] Saatko hyviä arvosanoja?
[ ] Käytätkö astma-piippua tai jotain muuta vastaavaa?
[ ] Työnnätkö kyniä, laskimia tai vastaavia paidantaskuihisi?
[x] Valitseeko äitisi vaatteesi?
[x] Oletko usein koneella?
[x] Kiusataanko sinua usein?
[/] Odotatko innolla kouluun pääsyä?
[ ] Oletko ujo vastakkaisen sukupuolen läsnäollessa?
[x] Puhutko usein opettajien kanssa?
[ ] Onko CS tai WoW vienyt elämäsi?
[x] Tykkäätkö olla koulussa?
[ ] Entä tuleeko sinulle tippa linssiin, jos saat alle ysin kokeesta?
[ ] Käytätkö pitkiä kalsareita?
[ ] Ovatko housusi navan yläpuolella?
6½/15

* * * Punkkari * * *
[ ] Juotko alkoholia?
[ ] Kiroiletko paljon?
[ ] Oletko anarkisti?
[x] Teetkö typeriä juttuja kavereidesi kanssa?
[x] Oletko joutunut tekemisiin poliisin kanssa?
[x] Kuuluuko musiikissa välillä vähän huutaa?
[ ] Onko sinulla läväreitä muualla kuin korvissa?
[x] Omistatko jonkun bändin oheistuotteita?
[ ] Onko sinulla on irokeesi?
[ ] Onko sinulla vähintään neljä reikää korvissa?
[ ] Oletko värjännyt hiuksesi jollain räikeällä värillä?
[ ] Käytkö festareilla?
[x] Onko keikat kova juttu?
[/] Käytätkö bändi-paitoja?
[x] Oletko kutsunut jotakuta teeskentelijäksi (feikiksi/wnbksi) lähiaikoina?
6½/15

* * * Hippi * * *
[x] Onko sinulla pitkät hiukset?
[x] Oletko muiden mielestä hiukan outo?
[x] Omistatko batiikki-värjätyn vaatekappaleen?
[x] Haluatko pelastaa eläimet?
[ ] Onko RUOKAA EI ASEITA- hyvä idea?
[x] Onko sota mielestäsi turhaa?
[ ] Pidätkö klassisesta rokista?
[ ] Pidätkö hamppuhameita?
[x] Oletko ikinä osallistunut protestiin?
[x] Oletko ikinä saanut yhtäkkistä mielihalua halata puuta?
[/] Haluatko pelastaa maailman?
[x] Oletko positiivinen?
[ ] Onko mielestäsi hauskaa istua ringissä ja laulaa yhden soittaessa kitaraa?
[ ] Ajatko tai haluaisitko ajaa Kuplalla?
[ ] Omistatko peace- korun?
8½/15

* * * Tavis * * *
[ ] Menetkö muodin mukana?
[/] Onko kaikki 'ihan sama'?
[ ] Eikö sinuun kiinnitetä huomiota?
[ ] Etkö ole kovaääninen?
[x] Ostatko vaatteesi aina peruskaupoista, et ostele ulkomailta/netistä?
[ ] Kuunteletko lähinnä radion listahittejä?
[x] Oliko keskiarvosi 7 - 8,5?
[x] Onko sinulla kuvia irc-galleriasta?
[x] Oletko lukenut vähintään kaksi Harry Potter- kirjaa?
[ ] Onko koulu perseestä?
[ ] Onko poppi jees?
[x] Omistatko messengerin?
[ ] Onko sinulla koulureppu?
[ ] Katsotko salkkareita?
5½/15

Hippi mään mä:D ja sit jotai nörtti-punkkari ;)

Hetkellinen mielenhäiriöLauantai 03.02.2007 00:51

I have you in my heart and I don't want to lose you <3

EnkkujuomaaTorstai 01.02.2007 18:55

Energiajuoma jyräääää se on aivan ihanaa ihan nannaa ;P Sitä koko viikon vaa oon vetäny, univelat ihan hirveet... ;P Kaikki vaa kokeilee...