IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Eilisestä kulttuuri-illastaTorstai 27.10.2005 11:23

Tulipahan taas eilen istuskeltua. Bussi - bussi - töissä - bussi - elokuva - metro - bussi - henkilöauto - stand up komiikkaa - henkilöauto. Jos siis ilta ei olisi tajuntaa laajentanut niin perse sitä ainakin teki. :)

Ennakkonäytöksessä siis History of Violence. En pitänyt vaikka arvosteluiden perusteella odotukset olivatkin jonkinlaiset.
Kuvaus, näyttelijät suurelta osin yms. ihan kohdallaan, mutta se juoni ja väkivallalla todellakin kunnolla mässäily (toimii joissakin elokuvissa) ei vaan iskenyt. Lähinnä tuli lopussa mieleen, että tässäkö tämä nyt oli..

Loppuillaksi siirto stand upin seuraan oli kuitenkin onnistunut. Mikäs voisi olla parempi aihe illalle kuin alapään -jutut? Kaksi ja puoli tuntia huippuesiintyjiä; ennestään en tuntenut kuin Ismo Leikolan ja André Wickströmin, mutta myös uusista kasvoista löytyi aivan loistavia stand upin taitajia. Oikeastaan vain yhden olisi ehkä voinut jättää sinne takahuoneeseen olutta ryystämään.. Joka tapauksessa nauraa sai; koko illan. Ismon perussetti ei nyt mikään aivan hirveän ihmeellinen ollut, mutta mieskin korjasi pisteet kotiin lopun kitara/laulu -esityksellään.

Ei varmaan mene kauaa ennen kuin täällä Suomessa tuo taiteenlaji saa vähän enemmän arvostusta vaikka onhan Ismo, André ja Krisse tietenkin jo nyt pinnalla..

***

Oikeasti pitäisi mennä nukkumaan, mutta työt..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.