IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Oma kotiPerjantai 18.01.2008 00:57

Oma koti.

Ei vuokraa.

Ensi viikolla.

Vain velkaa ja oma koti.

Kieltämättä tuntuu hyvältä.

IrcTiistai 18.09.2007 15:10

Irkkasin eilen. Edellisestä kerrasta olikin jo varmaan yli 5 vuotta.

Halusin vain jakaa tämän hurjan kokemuksen kaikille. :)

Mitä se pokeri on oikeasti onkaan..Sunnuntai 11.03.2007 21:58


(Lainaus sivulta: http://hiki.pedia.ws/wiki/Pokeri )

Pokeri
Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kuuluisia korottajia: Rekku, Murre, Platon, Musti sekä pari statistia (ja yksi naispelaaja, mutta muut eivät tiedä sitä).Pokeri on peli, jossa on mahdotonta voittaa, vaikka kävisi kuinka hyvä tuuri. Aina löytyy pöydästä, joku joka kaiken todennäköisyyden vastaisesti vetää paremman käden. Se perustuu ns. äärettömien kalojen lakiin, jonka mukaan mitä todennäköisempi voitto on, sitä varmempi on häviö, koska huonojen pelaajien määrä kasvaa potenssissa per prosenttiyksikkö. Lakia voi huijata (kuten muitakin fysiikan lakeja) vetämällä kunnon kännit ennen kuin alkaa pelata ja pelaamalla pöydissä, joissa panokset ovat erittäin kovat.

Sisällysluettelo [piilota]
1 Säännöt
1.1 Tavallisia käsiä
1.2 Panokset
2 Ohjeita
3 Katso mikä käsi!
4 Katso myös


[muokkaa] Säännöt
Pelin aluksi yksi mies (aivan, mies, sillä naiset eivät saa pelata pokeria) ottaa 55 kortin pakan (jokerit ovat joka pelissä mukana) ja järjestää kortit haluamallaan tavalla. Tätä kutsutaan "sekoittamiseksi". Jakaja jakaa tämän jälkeen kortit pelaajille, mikäli jakajan vasemmalla puolella istuvan pelaajan on sokea. Sokeat pelaajat maksavat sokkopanoksia, aina haluamansa summan verran. Jos sokea ei näe, missä hänen muovinpalasensa sijaitsevat, voi jakaja auttaa häntä siirtämällä joka ikisen muovipalikan sokean eteen. Jakajalla on myös oikeus laittaa sokean kortit oikein päin, jos hänestä tuntuu, että sokea aikoo huijata piilottamalla ässiä ja muita kortteja pöydän alle. Jaettujen korttien määrä riippuu pelattavasta pelistä, mutta niitä voi tulla nollasta seitsemään. Näistä korteista pelaaja kasaa "käden", mikäli hänellä ei sellaista tullessaan ollut.

Tässä vaiheessa pelaajat toteavat, että jaettu käsi on hyvä, tai sitten he yrittävät huijata. Mikäli pelaaja jää kiinni huijauksesta, hänet vaihdetaan toiseen. Mikäli jakaja jää kiinni huijauksesta, pelaajat ovat nähneet väärin. Kun pelaajat ovat huijanneet tarpeeksi jäämättä kiinni, he yleensä luovuttavat korttinsa ("foldaavat"), repivät ne kahtia ja heittävät takkaan. Toinen mahdollisuus on, että pelaajat aloittavat loogista päättelykykyä vaativan kamppailun pelimekaniikkaa vastaan. Mikäli pelaaja häviää tämän kamppailun (niin kuin yleensä häviää), hänet julistetaan henkilökohtaiseen konkurssiin. Tämän jälkeen hän menee kotiinsa ja katsoo nöyryyttävää mokaansa videolta elämänsä loppuun asti. Mikäli pelaaja kukistaa pelimekaniikan ja selviää täysjärkisenä, hän saa palkinnoksi muovinpaloja, joita voi käyttää vaikka maitolasin alustana. Tavallista kuitenkin on, että palaset menetetään seuraavassa pelissä.

[muokkaa] Tavallisia käsiä
Kuninkaalliset vitoset – Tämä on arvokkain käsi, sillä todennäköisyys tällaiselle yhdistelmälle on pieni. Kaikki kortit ovat samaa maata ja numeroa: Q♦ Q♦ Q♦ Q♦ Q♦
Viitossuora – Kaikki kortit ovat samaa numeroa, joskaan ei samaa maata: K♦ K♥ K♣ K♠ K♦
Seitsikko – Käsi koostuu tasan seitsemästä kortista: Jok 8♠ 9♠ K♦ A♣ 10♣ 3♥
Outokäsi – Kädessä on yksi tai useampi arvelluttava kortti: 5♠ 10♣ 12♪ X♥ A♦
Epäväri – Kaikki kortit ovat eri värisiä: K♣ 3♥ 1♠ Π♦ 8♦
Täys' ownaus -käsi – Käsi sisältää numerot 1, 3, 3 ja 7 maasta riippumatta: 1♠ 3♣ 3♦ 7♠ A♥
Shakki – Kortit muodostavat sääntöjen mukaisen shakkisiirron: ♘♦ A♥ 3♣ A♣ 5♦
Suora – Kädessä olevien korttien kuviot muodostuvat ainoastaan suorista viivoista: 1♥ 4♠ 7♦ K♥ A♠
[muokkaa] Panokset
Tavallisesti ihmiset asettavat panokseksi talonsa tai syntymättömän lapsensa. Tavallista on kuitenkin ensin pantata esimerkiksi mummo tai naapurin auto panttilainaamossa, jolloin panokseksi voi asettaa muovipaloja. Myös vaimoja on vaihtunut pokeripöydissä – ihan pelimekaniikan(kin) takia. Esihistoriallisella ajalla kun naiset vielä saivat pelata, he saattoivat joskus asettaa panokseksi kunniansa ja maineensa. Nykyään useat miespelaajat ovat yrittäneet samaa, mutta heidät on poistettu pöydästä, ennen kuin he ovat ehtineet ottaa maineensa esiin.

[muokkaa] Ohjeita
Kun sinulla on ässäpari, hae nopeasti paljon lisää viinaa ja juo ne kaikki. Tällä välin muut katsovat, että olet luovuttanut korttisi ajan takia, ja kun tajuat sen, olet jo kunnon kännissä eikä se harmita. Tulee halvemmaksi kuin ruveta typerästi korottamaan.
Kun sinulla on kuningaspari, katso ensin, jos joku lähtee pöydästä hakemaan lisää viinaa. Jos lähtee, se tarkoittaa, että hänellä on ässäpari ja silloin sinun kannattaa korottaa, koska kuninkaat voittavat aina ässät. Muussa tapauksessa heitä käsi pois ja odota parempaa.
Jos kuitenkin kaiken strategian vastaisesti pelaat selvin päin, sinun kannattaa samalla katsoa elokuvaa Rakeback Mountain ja heittää koko ajan korttisi pois, olivatpa ne miten hyviä tahansa. Luulet häviäväsi varmasti, mutta joka kuukauden alussa saat lohdutuspalkinnon, jonka turvin voit jatkaa pelaamista.
Jos joskus saat neloset, vastustajalla on silloin värisuora. Kannattaa kuitenkin korottaa, koska tästä Jeesus on säätänyt lain, jonka mukaan saat pelinjärjestäjältä bonuksena ilmaiset viisi kalaa ja kaksi paistia. Näin suurta pokerivoittoa ei muuten ole mahdollista saavuttaa.

Adressi holhousvaltiota vastaanSunnuntai 25.02.2007 17:05

Valtioneuvoston asettama rahapelityöryhmä on valmis kieltämään nettipokerin pelaamisen Suomessa. Tämä on huono uutinen suomalaisille pokerinharrastajille. Jos Matti Ahteen johtama työryhmä saa tahtonsa läpi, voi pokeriharrastus olla suomalaisille historiaa. Käy allekirjoittamassa adressi ja laita sana kiertämään!

Adressi löytyy osoitteesta:

http://www.adressit.com/nettipokeri

CDON:in asiakaspalveluPerjantai 26.01.2007 19:50

Yhdessä tilatussa CD:ssä oli kotelo sisältä ihan säpäleinä ja valitin asiasta asiakaspalveluun.

No sieltä tuli ihan nopeasti vastaus, että lähettävät uudet, kunhan ilmoitan, että oliko kotelo ihan normaalimallia eli kirkas. Lyhyt vastaus takaisin ja pyyntö, että laittakaa pari ylimääräistä, koska nykyinen kirjekuoripostitus naarmuttaa levyjä ja niitä aikaisempiakin voi sitten korjailla näillä uusilla. Vastaus:

"Hei!

Olemme nytten rekisteröineet teille uudet kannet.

Ystävällisin terveisin,
Annika
CDON asiakaspalvelu"

Rekisteröineet? Hmmm..
Olikohan tämä nyt joku virtuaalinen korjaus, mikä pitää ladata heidän kotisivuiltaan? :)

Nyt kaikki osallistumaan.. :)Perjantai 17.11.2006 10:52

http://www.iltalehti.fi/paraspipari/

Ota kuva piparista ja lähetä se heille tai voihan sen kuvan tietenkin laittaa tänne galleriaankin, omalla vastuulla.

*pientä repeilyä näin perjantain aluksi

Sijoittajia kaipasivatLauantai 09.09.2006 18:41

Sain tälläisen sähköpostin:

* * *
Lähettäjä: Dr.Louis Jones <louisjones21@aim.com>
Lähetetty: 9. syyskuuta 2006 0:44:58
Vastaanottaja: undisclosed-recipients:
Aihe: Reply Back investors wanted

| | | Saapuneet


Greetings to you,my name is Dr. Louis Jones, I am the financial controller to the former Liberian president, Mr.Charles Taylor, who is to be tried in Den Haag, the Netherlands for accusations including involvement in war crimes in Liberia and other neighbouring countries like Sierra Leone.

Before Mr Taylor was apprehended by the United Nation's Security Council, he instructed me to look for a capable investor for his stashed US$120m for a period of 5 years. As a result, I seek someone with reputable business acumen, in return for a 3% (non-negotiable) of the total sum for his/her time and a 10% stake (of the remaining 97%) in the business investment.
The contract can be renewed after five years if the business is viable. If you are prepared to undertake this business for Mr. Taylor, contact me. Otherwise, kindly disregard this proposal and accept my earnest apology.
Please note that for a fair judgement to be passed on Mr Taylor, this transaction must be kept strictly confidential.

Dr.Louis Jones===================================================================

De informatie in dit bericht is vertrouwelijk en is mogelijk
wettelijk beschermd. De informatie verzonden met dit
e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde.
Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde
is verboden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding
en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet
niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van
een verzonden e-mail, noch voor tijdige ontvangst daarvan.
Deze voetnoot geeft mede aan dat deze e-mail gescand is door .
==================================================================


* * *

Eli mihinkähän listalle olen oikein joutunut. :) Jos joku haluaa osallistua sijoitusbisneksiin niin voi aivan vapaasti käyttää näitä yhteystietoja.