IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Blogi

- Vanhemmat »

La clase de españolMaanantai 31.10.2005 10:17

Soy un estudiente muy perezoso.

..eli jos etenisi ihan hitaasti.

Kuolema kuittaa univelatLauantai 29.10.2005 18:41

..väärin.

Neljän tunnin päikkärit perjantaina töiden jälkeen ajaa saman asian.

Eilisestä kulttuuri-illastaTorstai 27.10.2005 11:23

Tulipahan taas eilen istuskeltua. Bussi - bussi - töissä - bussi - elokuva - metro - bussi - henkilöauto - stand up komiikkaa - henkilöauto. Jos siis ilta ei olisi tajuntaa laajentanut niin perse sitä ainakin teki. :)

Ennakkonäytöksessä siis History of Violence. En pitänyt vaikka arvosteluiden perusteella odotukset olivatkin jonkinlaiset.
Kuvaus, näyttelijät suurelta osin yms. ihan kohdallaan, mutta se juoni ja väkivallalla todellakin kunnolla mässäily (toimii joissakin elokuvissa) ei vaan iskenyt. Lähinnä tuli lopussa mieleen, että tässäkö tämä nyt oli..

Loppuillaksi siirto stand upin seuraan oli kuitenkin onnistunut. Mikäs voisi olla parempi aihe illalle kuin alapään -jutut? Kaksi ja puoli tuntia huippuesiintyjiä; ennestään en tuntenut kuin Ismo Leikolan ja André Wickströmin, mutta myös uusista kasvoista löytyi aivan loistavia stand upin taitajia. Oikeastaan vain yhden olisi ehkä voinut jättää sinne takahuoneeseen olutta ryystämään.. Joka tapauksessa nauraa sai; koko illan. Ismon perussetti ei nyt mikään aivan hirveän ihmeellinen ollut, mutta mieskin korjasi pisteet kotiin lopun kitara/laulu -esityksellään.

Ei varmaan mene kauaa ennen kuin täällä Suomessa tuo taiteenlaji saa vähän enemmän arvostusta vaikka onhan Ismo, André ja Krisse tietenkin jo nyt pinnalla..

***

Oikeasti pitäisi mennä nukkumaan, mutta työt..

Etelän talviKeskiviikko 26.10.2005 11:43

Talvi täällä etelässä alkoi erittäin piristävästi; aamulla loskan litistessä Vantaalla nilkkoihin asti ja vaakasuoralla sateella..se on sitten tätä taas jonnekin tammikuulle. Voisi kerrankin tulla oikeasti talvi eikä vaan ihan leikisti.

No ei pitäisi valittaa, tämä kun on vasta toinen kokonainen alussa oleva talvi kehäkolmosen sisällä. Jotkut poloiset kun ovat joutuneet asumaan täällä koko ikänsä. :)

Sisällä on kuivaa ja lämmintä, joten tuo sääkin on unohtunut, mutta mistä prkl saan näppäimistöstä espanjalaiseen tyyliin väärinpäin olevan kysymysmerkin ja huutomerkin?

Mitä kummaa..Keskiviikko 26.10.2005 00:38

Kauankos tälläinen on tuossa valikossa roikkunut?
Onko tämä nyt sitä irkkausta? ;D

- Vanhemmat »