IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Töissä taasTiistai 27.12.2005 11:37

Käsi ylös kuka haluaisi olla lomalla..


o/

LahjottuLauantai 24.12.2005 21:28

Huh huh..tulipahan lahjottu olo. ;)

Pinjakin näköjään tuntee minut aika hyvin. Sitä tyttöä ei pitäisi päästää kauppaan joulun aikaan ollenkaan. <3

Työpaikan pikkujoulutPerjantai 16.12.2005 10:14

Olihan hommaa eilen..

Yksikön budjetti niin pieni, että piti tehdä vähän kaikenlaista juhlien eteen. Jos nyt unohdetaan hommat, jotka tuli tehtyä jo ennen juhlapäivää niin eilen lähdettiin porukalla heti aamusta tukkuun hakemaan tarvikkeita. Sitten ruokien, kippojen ja kuppien kanssa takaisin ja "tehdas pystyyn". Väsättiin sellaisia erilaisia cocktail -paloja muutama sata.. Pohjana oli Fazerin paahtoleipäpala neljään osaan jaettuna (reunat poistettu). Työskentelyn aikana meillä oli tietenkin myös omia pulloja käytössä, ettei suu päässyt kuivamaan. :)

Vaihtoehdot:
-valkohomejuustoa ja viinirypäleen puolikas
-emmentaljuustoa, paprikan siivu, kirsikkatomaatin puolikas ja persiljaa
-emmentaljuustoa, paprikan siivu, paprikalla täytetty oliivi ja persiljaa
-pippurikinkkua, paprikan siivu ja persiljaa
-pippurikinkkua ja minisuolakurkku
-minisuolakurkkuja tikuissa
-täytettyjä oliiveja tikuissa
-pipareita homejuustolla

Sitten oli vielä karkkeja, sipseja, suolapähkinöitä, suklaata, suolakeksejä, homejuustoa, valkoviiniä ja punaviiniä sekä jotain varmasti, jota uhohtuikin.

Minä toimin virallisena viinavalvojana ja juomanlaskijana, tuli tarjoiltua myös pöytiin.

Jatkot oli Iguanassa Kalevankadulla. Ruoka oli ihan suhteellisen edullista ja hyvää. Kuitenkin voi sanoa, että esim. Mayassa samantyyppinen kanafajitas on parempi ja siinä on enemmän syötävää..

Minä olen aina luullut, että se outo örinä, mitä suomalaisissa elokuvissa ja sarjoissa känniset esittävät on jotain urbaania legendaa. Eilen kuitenkin yksi hyvä työkaveri mongersi juuri vastaavasti ja päästeli outoja ääniä. No hyvin leppoisahan se oli, mutta aivan tolkuttomassa humalassa (kello oli siinä vaiheessa vähän yli kuusi). Yksi toinen mies oli luvannut hoitaa sen kotiin, mutta kun mies omien sanojensa mukaan ja sen mitä selväksi sain ei halunnut lähteä edes kilon paloina niin se lähtö vähän viivästyi. Lähti kuitenkin, kun pitkän taivuttelun ja yhden kaatuneen olutlasin jälkeen suostui. :)

Porukka jäi sinne baariin vielä kun lähdin jo vähän yhdeksän jälkeen. Ajattelin, että on parempi lähteä kun tänään oli kuitenkin tultava töihin. Pitää täällä vähän siivota (Pinja tajusin vasta nyt, että se siivousinnon toivottelu tarkoitti töissä siivoilua eikä vihjettä, että minun pitäisi kotona siivota, hidasälyinen kun olen, ei voi mitään) ja laittaa paikkoja kuntoon. Epäilenpä, että ei taida paljoa eilistä porukkaa töihin ilmestyä. Osalla loma ja osa on vaan muuten sairaana..

Mukavaa perjantaita kaikille!

Pikkujoulut Pasilan ghetossaLauantai 10.12.2005 15:30

Kiitokset vielä tytöille (+Arto) illan järjestelyistä.

Tyttöjen tortut kuten muukin tarjoilu maistui hyvälle. Tunnelma oli siis kaikin puolin musiikkia myöten rauhallisen jouluinen.

Ai niin.. Ensi kerralla pelaan sitten jo ihan tosissaan, en halunnut näin joulun alla, että teille tulisi paha mieli kun koko ajan voitan. :)

HupellusPerjantai 09.12.2005 15:36

Matka tuli varattua.. Minut löytää 4.3. -12.3 jostain muualta kuin Suomesta. :)

http://www.skiunlimited.fi/hupellus/info_files/ohjelma_puola.htm

Maltan tuskin odottaa.

Terveyshuollon peruspakettiTorstai 01.12.2005 16:00

S -ALAT = 23 U/I (10-70)
fS-Gluk = 4,6 mmol/l (4,2-6)
S -GT = 16 U/I (10-80)
fS-Kol = 4,5 mmol/l (<5)
fS-Kol-HDL = 1,38 mmol/l (>1)
fS-Kol-LDL = 2,8 mmol/l (<3)
S -krea = 98 umol/l (60-115)
fS-Trigly = 0,72 mmol/l (<2)
U -Prot-O = negat
fB-Leuk = 4,9xE9/l (3,3 - 8,2)
B -Eryt = 5,38xE12/l (4,2 - 5,7)
B -Hb 164 g/l (132-167) * * * * * * <--- huom.
B -HKR 47% (38 - 50)
E -MCV = fl 88 (82 - 98)
E -MCHC = 347 g/l (320 - 355)
L -Lymf = 31% (20 - 45)

Eli siinäpä se mitä työhöntulotarkastuksen labratestistä sain käteeni. Suluissa kai normaaliarvojen vaihteluväli..muista en muistakaan taas mitään.

Paitsi.. Hemoglobiinin ei tarvitse enää nousta kuin 6 g/l niin minua ei enää päästetä maailmancupin kisoihin hiihtämään (tai ainakaan ilman hemohesiä), raja kun oli muistaakseni 170. Siis kestävyysurheilija parhaasta päästä vaikkakin ilman kestävyyskuntoa. :)

Niin ja sen muistan, että maksa-arvot oli oikein hyvät, joten voin jatkaa rakasta harrastustani aivan rauhassa.

Joulukuun ensimmäinen!Torstai 01.12.2005 10:30


Sain eilen joulukalenterin! Pinja lahjoitti ISON ja hienon, varmaankin jotain A2 -kokoa vähintään, sellaisia pieniä pussukoita täynnä.

Minulla ei ole ollutkaan omaa joulukalenteria varmaan vuosiin ja niinä vuosina kun niitä oli, en varmaan koskaan selvinnyt itsenäisyyspäivää pidemmälle ennen kuin kaikki luukut oli jo avattu.

Näin joulukuun ensimmäisenä kaikkia tietenkin kiinnostaa, että mitä sieltä ensimmäisestä pussukasta paljastuikaan.. Uuuh! -->
Liput Fugees'in keikalle perjantaille! Pinja kainalossa ja Lauryn Hill lavalla.. :P Taidan odottaa perjantaita vielä vähän normaaliakin enemmän.

* * *

Niin ja tänään Koffin talleille tutustumaan. Pääsen katselemaan sellaisia isoja karvajalkoja ja varmaan vähän maistamaan jotain nestemäistä. Tämänkään reissun matkanjärjestäjää ei tarvitse arvailla.. :)

* * *

Eilen tuli syötyä myös ensimmäiset joulutortut; väsäsin sellaisia puolivalmiita (ostin vahingossa, joten turha haukkua laiskaksi) joihin ei tarvinnut lisätä kuin hillo. Eiköhän se joulumieli ja joulu muutenkin ala kohta tulemaan.

* * *

Huomasin eilen myös, että olen muuttumassa paksummaksi, järkyttävää! Kokeilin puvun housuja, jotka vielä hmm..ehkä heinäkuussa sopivat hyvin, mutta nyt olivat jo aikas kireät. Toisaalta toisen puvun housut olivat nyt juuri sopivat kun ne kesällä olivat vielä vähän väljät. Olettaisin, että vyötärön elintasorenkaan ympärysmitta on kasvanut n. 2-3cm. ;) Tarttis varmaan tehdä jotain. Tämä sokerinen elämä lihottaa vaikka liikkunkin enemmän kuin keväällä tai kesällä. Jotain on jo toisaalta tehtykin; olen ollut jo kuukauden (huom.) työaikana munkki- ja suklaalakossa. Okei, suklaata olen syönyt työajan ulkopuolella, mutta se tässä osittaisessa lakossa sallitaankin. Silti teen varmaankin vähän liian hyvää ruokaa, liikaa kermaa yms. Pitää varmaan alkaa minunkin syömään jotain k - e - v - y - t - t - ä, kuten näkkäriä ja kaalia. :P Varmaan joo..

Tänään selviää töihintulotarkastussa viime viikolla otettujen labratestien tulokset, joten kuulen olenko oikeasti terve vai jotain muuta.

* * *

Mukavaa torstain jatkoa kaikille!
- Perjantai -Perjantai 25.11.2005 15:50

Eipä enempää eikä vähempää.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Lunta sataa..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Pitkästä aikaa..Keskiviikko 23.11.2005 10:35

Olen tässä sen verran ollut menossa, että ei ole ehtinyt (tai olisi ehtinyt, mutta laiska kun olen) kirjoittelemaan viikonlopusta vielä mitään.

Lauantaina olin siis Pinjan avec informaatioverkostojen kilta Athenen vuosijuhlissa. Bileet alkoivat elokuvasäätiön auditoriossa coctail-tilaisuudella, josta jatkettiin tulli- ja pakkahuoneelle. Jatkot oli ihan saman juhlaväen kanssa kaapelitehtaalla.

Ruokaa oli sopivasti, juomaa riittävästi, yhteislaulua liikaakin (heh), tanssia hikipisaroihin asti ja seura mukavaa (varsinkin minulla), joten oikein onnistuneet juhlat. Eli pidettäisiinkö sellaiset oman porukan pikkujoulut iltapukuineen, frakki kun sopi minulle oikeinkin hyvin päälle? Tai no..viime vuonna tulin piruuttani kravatti kaulassa niihin kolmen hengen bileisiin ja sekin taisi olla jo liikaa. Toisaalta yksi tyttö veteli silloinkin silkkihansikkaat kädessä lihapullia, joten homma ei varmasti jäisi tyylistä kiinni.

Tarvittaessa kerron lisää vaikka messengerissä, nyt pitää jatkaa hommia.

* * * * *
Tuolta voi halutessaan katsella eri ihmisten juhlista ottamia kuvia ja videoclippejä:

http://athene.fi/gallery/view_album.php?set_albumName=Infoahky05

Aamu ei mennyt ihan putkeenPerjantai 11.11.2005 10:24

Eli puhelinhan herätti suhteellisen normaalisti kuudelta, mutta enhän minä silloin vielä saanut itseäni ylös. Vieressä kun nukkui sellainen magneetti, joka vähentää tahtomattaankin siihen nousuun tarvittavasta tahdonvoimasta ainakin 80 prosenttia. Yksinhän olisin päässyt sängystä ylös alta kolmessa sekunnissa. Tarkoitus oli siis vain vähän aikaa lepuuttaa silmiä..

Heräsin onneksi puolen tunnin päästä. Muistin, että ihan lähimmältä pysäkiltä bussin pitäisi lähteä -46, no vauhdilla olin siellä pysäkillä jo sen tarvittavan reilun 10 minuutin päästä -42, huomatakseni että bussi oli mennyt siitä ohi kolme minuuttia sitten.

Sitten länsiväylälle odottelemaan. Siellä tiedän vain, että 110 - 160 busseilla pääsee varmimmin Kampin suuntaan. Ajattelin hypätä ensimmäiseen joka tulee kohdalle, koska toiveissa oli vielä ehtiä keskustaan, josta lähtisi 07:07 bussi "työpaikalle". No joku 147T :hän tuli, mutta ehkä olisi kannattanut odottaa, se kun meni lauttasaaren kautta ja pysähtyi siellä joka pysäkillä. Ruoholahdessa sitten ulos ja vauhtia lisäten metrolle.

Ja kyllähän minä sen seuraavan metron..ehdin nähdä, myöhästyin vaan vähän. No muutama minuutti odottelua. Seuraava tuli ja rautatieasemalla 07:06 eli minuutti aikaa ehtiä bussiin; kiire ohi. Olipahan 15 minuuttia nyt aikaa sitten kävellä, kaupan kautta ulos.. "Jostain syystä" ehdin siihen seuraavaan bussin ja jopa puoli kahdeksan pintaan töihinkin.

Nyt yritän tässä piristyä "luonnollisesti".
"Hartwall Fenix Brisk piristää päivääsi luonnollisesti. Kofeiini ja ginseng virkistävät oloasi ja C -vitamiini lisää elimistösi vastustuskykyä. Guar -kuitu puolestaan pitää nälän loitolla."

Nyt olen siis saanut 300 % päivän C -vitamiinin tarpeestani ja muutkin osa-alueet pitäisivät olla kunnossa. Aamullahan en tietystikään ehtinyt syödä mitään, joten odotan mielenkiinnolla kuinka kauan tämä ihmejuoma pitää sen näläntunteen poissa.

Oli aamu sitten millainen tahansa niin eipä toisaalta haittaa; tänään on perjantai. Punaviinipullo odottaa korkkaajaansa illalla.

Ja muutenkin; viikonloppu edessä, joten laittakaapa vähän hymyä päivään. Minäkin kulutin juuri hymyillen hetken työpäivästäni. ;)

* * * * *

Lisäys: Ei se juoma kovin hyvin toimi, minulla on jo nyt nälkä. (09:40)