IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

- Perjantai -Perjantai 25.11.2005 15:50

Eipä enempää eikä vähempää.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Lunta sataa..

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Pitkästä aikaa..Keskiviikko 23.11.2005 10:35

Olen tässä sen verran ollut menossa, että ei ole ehtinyt (tai olisi ehtinyt, mutta laiska kun olen) kirjoittelemaan viikonlopusta vielä mitään.

Lauantaina olin siis Pinjan avec informaatioverkostojen kilta Athenen vuosijuhlissa. Bileet alkoivat elokuvasäätiön auditoriossa coctail-tilaisuudella, josta jatkettiin tulli- ja pakkahuoneelle. Jatkot oli ihan saman juhlaväen kanssa kaapelitehtaalla.

Ruokaa oli sopivasti, juomaa riittävästi, yhteislaulua liikaakin (heh), tanssia hikipisaroihin asti ja seura mukavaa (varsinkin minulla), joten oikein onnistuneet juhlat. Eli pidettäisiinkö sellaiset oman porukan pikkujoulut iltapukuineen, frakki kun sopi minulle oikeinkin hyvin päälle? Tai no..viime vuonna tulin piruuttani kravatti kaulassa niihin kolmen hengen bileisiin ja sekin taisi olla jo liikaa. Toisaalta yksi tyttö veteli silloinkin silkkihansikkaat kädessä lihapullia, joten homma ei varmasti jäisi tyylistä kiinni.

Tarvittaessa kerron lisää vaikka messengerissä, nyt pitää jatkaa hommia.

* * * * *
Tuolta voi halutessaan katsella eri ihmisten juhlista ottamia kuvia ja videoclippejä:

http://athene.fi/gallery/view_album.php?set_albumName=Infoahky05

Aamu ei mennyt ihan putkeenPerjantai 11.11.2005 10:24

Eli puhelinhan herätti suhteellisen normaalisti kuudelta, mutta enhän minä silloin vielä saanut itseäni ylös. Vieressä kun nukkui sellainen magneetti, joka vähentää tahtomattaankin siihen nousuun tarvittavasta tahdonvoimasta ainakin 80 prosenttia. Yksinhän olisin päässyt sängystä ylös alta kolmessa sekunnissa. Tarkoitus oli siis vain vähän aikaa lepuuttaa silmiä..

Heräsin onneksi puolen tunnin päästä. Muistin, että ihan lähimmältä pysäkiltä bussin pitäisi lähteä -46, no vauhdilla olin siellä pysäkillä jo sen tarvittavan reilun 10 minuutin päästä -42, huomatakseni että bussi oli mennyt siitä ohi kolme minuuttia sitten.

Sitten länsiväylälle odottelemaan. Siellä tiedän vain, että 110 - 160 busseilla pääsee varmimmin Kampin suuntaan. Ajattelin hypätä ensimmäiseen joka tulee kohdalle, koska toiveissa oli vielä ehtiä keskustaan, josta lähtisi 07:07 bussi "työpaikalle". No joku 147T :hän tuli, mutta ehkä olisi kannattanut odottaa, se kun meni lauttasaaren kautta ja pysähtyi siellä joka pysäkillä. Ruoholahdessa sitten ulos ja vauhtia lisäten metrolle.

Ja kyllähän minä sen seuraavan metron..ehdin nähdä, myöhästyin vaan vähän. No muutama minuutti odottelua. Seuraava tuli ja rautatieasemalla 07:06 eli minuutti aikaa ehtiä bussiin; kiire ohi. Olipahan 15 minuuttia nyt aikaa sitten kävellä, kaupan kautta ulos.. "Jostain syystä" ehdin siihen seuraavaan bussin ja jopa puoli kahdeksan pintaan töihinkin.

Nyt yritän tässä piristyä "luonnollisesti".
"Hartwall Fenix Brisk piristää päivääsi luonnollisesti. Kofeiini ja ginseng virkistävät oloasi ja C -vitamiini lisää elimistösi vastustuskykyä. Guar -kuitu puolestaan pitää nälän loitolla."

Nyt olen siis saanut 300 % päivän C -vitamiinin tarpeestani ja muutkin osa-alueet pitäisivät olla kunnossa. Aamullahan en tietystikään ehtinyt syödä mitään, joten odotan mielenkiinnolla kuinka kauan tämä ihmejuoma pitää sen näläntunteen poissa.

Oli aamu sitten millainen tahansa niin eipä toisaalta haittaa; tänään on perjantai. Punaviinipullo odottaa korkkaajaansa illalla.

Ja muutenkin; viikonloppu edessä, joten laittakaapa vähän hymyä päivään. Minäkin kulutin juuri hymyillen hetken työpäivästäni. ;)

* * * * *

Lisäys: Ei se juoma kovin hyvin toimi, minulla on jo nyt nälkä. (09:40)

Perjantai?Torstai 10.11.2005 15:05

Minkälaisia suunnitelmia on perjantaille?

Johonkin suhteellisen rauhalliseen aktiviteettiin voisin osallistua. Ilta menee todennäköisesti myös kotosalla hyvän punaviinin seurassa, mutta kysäisen nyt kuitenkin.. :)

Mikä siinä lampaassa oikein maistuu?Torstai 10.11.2005 14:55

Piti tänään taas boikotoida alakerran ruokalaa (ruokalista ei houkutellut) ja käydä muutaman sadan metrin päässä vastaavan firman toisesta pisteestä hakemassa jotain lammasta marokkolaisittain.

Kuppi niin täyteen kuin vaan mahtuu ja hymyssäsuin takaisin syömään. Hymy hyytyi. Jonkun mielestä oli herkkua, ei kylläkään minun.

Kyllähän minä sen tietenkin söin, kuten on jo pennusta lähtien opetettu, mutta se maku..

Riistalla ja muilla lihoilla on joku määrätty oma makunsa josta voi pitää, mutta tuo lammas..

Täytyi yrittää syödä mahdollisimman nopeasti, jotta se jälkimaku ei ehtisi rekisteröityä aivoissa. Lopultahan se tietenkin ehti. Tuli vähän sellainen fiilis, että olisi herännyt sellainen oikein kunnon vanha villasukka suussa. Ei kiva.

No täytyy purra jenkkiä ja jatkaa töitä.

Hyvä sisäpiiriTiistai 08.11.2005 09:59

Kokeillaanpa nyt.

Eli mitäs sitä tulikaan eilen oikein tehtyä. Koko päivä oli jälleen melko ohjelmatäyteinen eli ei mikään perinteinen maanantai, jolloin vain hitaasti laskeudutaan arkeen.

Tein töissäkin ihan oikeasti töitäkin, pomo on kylläkin poissa koko viikon. :) No kaikenlaista pitäisi harjoitella, mutta kun sekin vähän puuduttaa niin mitä minä sitten keksin; vieläkin puuduttavampaa hommaa. Aloin siirtämään vanhoja n. A3 -kokoiselle ruutupaperille käsintehtyjä tilastoja exceliin eli ts. kopioin numeroita, jotka joku oli kirjoitellut vuodesta 1954 lähtien. Mielenkiintoista. Eikä olisi edes pakko, no hulluhan saa olla, mutta ei tyhmä.

Töistä piti suoraan kiitää jälleen sovittamaan frakkia. Tällä kertaa putiikissa oli todellakin hyvä palvelu ja homma hoitui ihan mukavasti. Vajaan parin viikon päästä minua ei tunnista kukaan. Otin lisäksi sellaiset valkoiset sisähanskatkin.. :P

Sovituksesta Pähkinärinnettä kohti, jossa parturin varaus (Legna muuta lähemmäksi, punaviinipullopalkalla leikkaus?) ja kaupassa käynti. Illalla jälleen lähtö ja suuntana Otaniemi ja salsakurssi. :) Näitä uusia harrastuksia on kyllä oikein mukava aloittaa, ainut haittapuoli on se, että ne on juuri niitä UUSIA harrastuksia eikä valmiiksi osaa yhtään. No meni se kai ihan suhteellisen inhimillisesti, en tallonut edes kenenkään varpaita. Täytyy pyytää tässäkin lajissa vähän tukiopetusta Pinjalta. On se vaan niin.. <3 ;)

Täytyy lähteä pelaamaan sulkapalloa, josko tällä viikolla ei tulisi niin pahasti turpiin kuin viime kerralla.

Mukavaa tiistain jatkoa!
Nykyvyysalue heikkeneeTiistai 08.11.2005 09:41

Huomasin vasta tänään (voi olla ettei ole edes ollut aiemmin), että päiväkirjassa on mahdollisuus valita mille kaveriryhmälle jutut näkyvät. Tästä lähtien saattaa siis olla, että ihan kaikki merkinnät eivät tule näkymään kaikille. :)

Tutuille tiedoksi, että ne jotka tuntevat mielestäni jo tarpeeksi entuudestaan minut tai joiden kanssa on vain muuten tullut höpötettyä jossain yhteydessä liikaa.. ;) ..pystyvät vastaisuudessakin lukemaan jutut, jos niissä nyt yleensä on mitään luettavaa.

Eli PrettyNaughty, mamma69, Misstra, Tuplizz, villho, Catrina, parkkipirkko, [sissi], Eveh^ ja Legna kuuluvat nyt ainakin aluksi "sisäpiiriin". Muilta otetaan hakemuksia vastaan. :P Ja jos nyt joku kaveri unohtui niin laita viestiä ennen kuin alat murjottamaan.

JänisLauantai 05.11.2005 14:28

Suuri valkoinen metsästäjä jäi ilman saalista eli maanantain peijaiset on peruttu. :)

Tästä se lähteePerjantai 04.11.2005 09:55

Nimittäin viikonloppu liikkeelle; vihdoinkin.

Nyt on jo pari viikkoa tuntunut siltä, että pieni loma ei haittaisi yhtään. Kesä ja syksykin kun on mennyt ilman täyttä lomaviikkoa. Jos sitten jo ensi kesänä olisi jo -oikeata- kesälomaakin, näkisi vaan senkin päivän.

No tänään iltapäivällä kohti Keski-Suomea, ensin pendolinolla ja sitten taajamajunalla (kolin'-kolin'..kolin'-kolin'..juna). Täytyy mennä Keski-Suomeen "vanhuksiakin" taas vaihteeksi moikkaamaan. Taas tuli siis ajankohtaiseksi ajatus lähteä jotain opiskelemaan, se opiskelijakortti kun olisi ihan kiva; VR kun harrastaa suorastaan laillista ryöstöä. Ajaisin samalla rahalla koko kuukauden seutukortilla tai lentäisin halpalennoilla Eurooppaan. Pitäisiköhän yrittää yliopistoon ja roikkua siellä töiden ohella monta vuotta, ihan vain Vanhasen Matin kiusaksi. Ai niin, minähän olen jo töissä ja maksan veroja, joten ei se taitaisi välittää. Enemmän pelottaa se Hyssälän Liisa; ministeri, joka päättää asioista, joista sillä ei ole mitään kokemusta. Viinaveroa korottamassa ja baarien aukioloaikoja lyhentämässä. Mitä se veron nostaminen alkoholikuolemiin vaikuttaa; kyllä ne pultsaritkin osaavat parhaan "hyötysuhteen" laskea yhtä hyvin kuin teekkaritkin, mikä muu voisi selittää sen, että niille maistuu Gambina tai Jorma. Paitsi jos niillä kaikilla on kaverina Jorma, joka Gambiasta.. Pää pehmentynyt ja muutakaan ei Alkossa muista. Hauska olisi myös nähdä se kun kaikkien baarien ovet menisivät esim. kahdelta kiinni. Ensiksi kaikki tinttaisivat kunnon pohjat ennen baaria ja sitten baarissa pelko perseessä ennen valomerkkia kauhealla vauhdilla toisen kerran; näyttäisi koko Helsingin keskusta samalta kuin Sörnäinen kesällä. Eli joka toinen vastaantulija kadulla huijuisi kuin Katajiston Oskari (tai no harvoinhan minä sitä näen, varmaksi pysty sanomaan). Sitten tämä kööri törmäisi jossain kulmalla yhteen ja lähtisivät jatkoja pitämään jonnekin onnettomaan taloyhtiöön. Vähän viinaa lisää ja osa sammuisi ja osa alkaisi tappelemaan niin ja tietysti joku saisi puukosta ja kuolisi; sitähän ei tietenkään enää laskettaisi viinakuolemaksi vaan väkivallanteoksi. Hyvä Hyssälä, näin se tilastointi toimii.

Parin viime kuukauden aikana olen alkanut epäilemään, että saattaisin sittenkin pitää jazzista tai ainakin osasta sitä musiikkilajia. Pari päivää Broken Flowers leffan soundtrackia kuunnelleena epäilykset vahvistuivat. Ei kai se vaarallistakaan ole, tai mistä sen tietää, jos saa päätyy vaikka ensi vuonna Porin Jazzeille ja saa puukosta. :)

Työt kutsuvat..

* * * * *

Lisäys: Jotkut kuulemma ihmettelevät, että mihin minä olen hävinnyt. Miestä ei kuulemma näy enää missään. Sen verran voin paljastaa, että hengissä ollaan, menot ovat vaan lisääntyneet eksponentaalisesti; hyvä kun nukkumaan ehtii. :)

* * * * *

Lisäys: Tapahtui keskiviikkona: näin Pikkumyyn. Tai ei se niin pieni enää ollut.

Ehdin jo unohtaa koko jutun, mutta kun nyt muistan niin pitäähän se kertoa. En nyt muista, että milloin se Tove alkoi niitä muumijuttujaan kirjoittelemaan, mutta keskiviikkona aloin vahvasti epäillä, että ainakin Pikkumyyllä oli todellinen esikuva. Bussista 111 nousi nimittäin WestEndissä n. 6-kymppinen nainen, joka ei nyt enää aivan pikkuinen ollut, mutta yhdennäköisyys oli aivan selvä. Punainen täsmälleen "Pikkumyymäinen" vaatetus (takki) ja sellainen tuima ilme. Ikä oli tietenkin vaikuttanut ulkonäköön ja Pikkumyyn oli ollut pakko hankkia myös pyöreät mustasankaiset lasit. Mielenkiintoista.

En tiedä huomasivat muut tai vaikka olisivat huomanneetkin niin yhdistää asioita, minua kuitenkin hymyilytti.

El primero uno de noviembreTiistai 01.11.2005 10:28

Pitäisikö tämän marraskuun ensimmäisen päivän tuntua joltain; enemmän talvelta, vieläkin syvemmältä syksyltä vai jouluako tässä pitäisi jo alkaa odottamaan?

No minua ei ainakaan tuolla kaupassa näe vielä pitkään aikaan pukin pikku apurina pakettia käärimässä. Tietenkin jos jostain löytyisi suklaakalenteri, jossa luukut ulottuisivat tähän päivään niin sen saattaisin hyväksyä. Loiva lasku jouluun..

Tuli pikkujoulut mieleen.. ;)
Viime vuodesta olisi tallella koko parin sivun tarina kolmella hengellä pidetyistä pikkujouluista, voisi vaikka jossakin sopivassa kohdassa vähän referoida tarinaa (sillä satuahan se on) tänne.

* * * * *

Tänään sovittamaan frakkia vuokraamoon. Linnanjuhliin en ole kuitenkaan menossa tai en minä tiedä, olisiko kutsujen pitänyt jo tulla? Kolmen viikon päästä on kuitenkin varmasti kuvia pingviinimiehestä. :)