IRC-Galleria

LimeSoda

LimeSoda

Plop° • •° ° •° • ° •

Aamu ei mennyt ihan putkeenPerjantai 11.11.2005 10:24

Eli puhelinhan herätti suhteellisen normaalisti kuudelta, mutta enhän minä silloin vielä saanut itseäni ylös. Vieressä kun nukkui sellainen magneetti, joka vähentää tahtomattaankin siihen nousuun tarvittavasta tahdonvoimasta ainakin 80 prosenttia. Yksinhän olisin päässyt sängystä ylös alta kolmessa sekunnissa. Tarkoitus oli siis vain vähän aikaa lepuuttaa silmiä..

Heräsin onneksi puolen tunnin päästä. Muistin, että ihan lähimmältä pysäkiltä bussin pitäisi lähteä -46, no vauhdilla olin siellä pysäkillä jo sen tarvittavan reilun 10 minuutin päästä -42, huomatakseni että bussi oli mennyt siitä ohi kolme minuuttia sitten.

Sitten länsiväylälle odottelemaan. Siellä tiedän vain, että 110 - 160 busseilla pääsee varmimmin Kampin suuntaan. Ajattelin hypätä ensimmäiseen joka tulee kohdalle, koska toiveissa oli vielä ehtiä keskustaan, josta lähtisi 07:07 bussi "työpaikalle". No joku 147T :hän tuli, mutta ehkä olisi kannattanut odottaa, se kun meni lauttasaaren kautta ja pysähtyi siellä joka pysäkillä. Ruoholahdessa sitten ulos ja vauhtia lisäten metrolle.

Ja kyllähän minä sen seuraavan metron..ehdin nähdä, myöhästyin vaan vähän. No muutama minuutti odottelua. Seuraava tuli ja rautatieasemalla 07:06 eli minuutti aikaa ehtiä bussiin; kiire ohi. Olipahan 15 minuuttia nyt aikaa sitten kävellä, kaupan kautta ulos.. "Jostain syystä" ehdin siihen seuraavaan bussin ja jopa puoli kahdeksan pintaan töihinkin.

Nyt yritän tässä piristyä "luonnollisesti".
"Hartwall Fenix Brisk piristää päivääsi luonnollisesti. Kofeiini ja ginseng virkistävät oloasi ja C -vitamiini lisää elimistösi vastustuskykyä. Guar -kuitu puolestaan pitää nälän loitolla."

Nyt olen siis saanut 300 % päivän C -vitamiinin tarpeestani ja muutkin osa-alueet pitäisivät olla kunnossa. Aamullahan en tietystikään ehtinyt syödä mitään, joten odotan mielenkiinnolla kuinka kauan tämä ihmejuoma pitää sen näläntunteen poissa.

Oli aamu sitten millainen tahansa niin eipä toisaalta haittaa; tänään on perjantai. Punaviinipullo odottaa korkkaajaansa illalla.

Ja muutenkin; viikonloppu edessä, joten laittakaapa vähän hymyä päivään. Minäkin kulutin juuri hymyillen hetken työpäivästäni. ;)

* * * * *

Lisäys: Ei se juoma kovin hyvin toimi, minulla on jo nyt nälkä. (09:40)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.