IRC-Galleria

Aika kulkee - tai sitten ei...Perjantai 25.08.2006 12:58

klo 8:11 - taas täällä. onneksi perjantai. päivä tulee varmasti tuntumaan kaksi kertaa normaalia pidemmältä. siis hyvin pitkältä. olisipa jo ilta. ;) paitsi eihän tässä vielä mitään tarkkoja suunnitelmiakaan ole. kuhan pääsee rentoutumaan, noin sievästi sanottuna.

klo 9:51 - työpäivä jo hyvällä alulla, mutta niin, tämä aika ennen lounasta lentääkin. kun taas aika lounaan jälkeen mataa. kello taitaa oikein tahaltaan hidastaa kulkuaan silloin. kakkiainen.

klo 12.39 - hmph, päivä jo iltapäivän puolella. hitaasti, mutta varmasti. paikat puutuneet istumisesta ja lisänä perjantaipäivän täpinä, kun ei millään jaksaisi istua tunkkaisessa toimistossa vaan olisi mieluummin jossain kavereitten kanssa aikaa viettämässä. nyt joudun odottamaan vielä yli seitsemän tuntia. argh. ei jaksa. on tämä työnteko sitten puuduttavaa :P tai sitten, voisin kyllä taas syyttää ajankulkua, joka on aivan liian hidas. kirittäisi nyt vauhtinsa edes verkkaiseksi ja kello tulisi pian neljä. pääsisi pois täältä töistä. mutta odottavan aikahan on aina pitkä.

klo 13.41 - kaksi tuntia ja 19 minuuttia jäljellä työaikaa. paitsi lähden kyllä viittä vaille neljä viimeistään. aim sou boord.

klo 14.35 - toinen puolikupillinen kahvia meni hetki sitten ja nyt on kuuma ja virittynyt olo. miraculous isn't it? caffeine i mean. ainakin on energiaa. kun ei vain tarvitsisi istua tässä p**se puuduksissa ja laskea minuutteja kello neljään. hmm, taidan oikeasti olla nyt höpsö, kun teen ajan matamisesta näin suuren härkäsen. mutta muutakaan ajanvietettä ei täällä nyt ole. :/

klo 15.03 - vajaa tunti, and i'm outta here! :D ..ja illaksikin on alkanut muodostua plänssejä. tai noh, ei vankkoja suunnitelmia, mutta ainakin aikasemmin luvanneet ystävät ovat edelleen messissä. mitä nyt yksi on tulossa kipeäksi, mutta ihailtavaa kyllä, hän on lähdössä mukaan illan viettoon. :)) <3 kohta puoliin siis hyppään ratikkaan, siitä junaan, heitän äipän kotia, menen kampaajalle ja sieltä sitten, who knows! the night will show...in time... :)

klo 15.33 - nyt loppu tän päivän kelaus! viikonloppu, here i come! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.