IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 20.07.2007 11:26

" Olet tulessa. No, et ehkä aivan tulessa, mutta epätasainen, mutta virta spontaaneja ja vaistomaisia purkauksia vie sinua kuitenkin eteenpäin. Niitä tauottavat säännölliset naurunpurskahdukset. "

~ I'm on fire!! :D eilen olin supermies ja tänään olen tulessa, wuaaah :D
eilinen ilta oli kyllä onneksi rennompi kuin mitä päivän fiilikset ennustivat. olin kai niin väsynyt päivällä että kaikki vitutti ja liikutti...
~ saa nähdä mitä tämäkin viikonloppu tuo mukanaan kun on yhden parhaan ystävän synttäriviikonloppu. "Kai sä Ellu sit vedät molempina iltoina mun kaa??" "Tietenkin... (mitäs muuta minä tekisin, istuisin himassa yksikseni vai?)"
pitää vaan pitää tässä iloa yllä eikä alkaa taas märehtimään erinäisiä henk.koht asioita kun sitten ei tule mitään juhlinnoista. en todellakaan halua pilata toisen juhlistamista vetämällä omaa naamaa norsun vitulle. se ei olisi reilua ja olen tehnyt niin jo monina muina viikonloppuina. paitsi ettei se ole näköjään pahemmin ikinä kavereita haitannut. olen sitten saattanut mököttää yksinäni...tottumuskysymyshän se vain on. olla yksin.
*LÄPSLÄPS* taas meinasin tehdä sen! nyt vaan hymy vittuun, hyppy tuleen ja spontaanein purkauksin etiäpäin!! :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.